Novogodišnji outfiti

Jao, najluđa noć u godini nam se opasno približila, a vi još uvijek nemate pojma što će te obući? Hoće li vam pomoći ako vam kažem da se ja i moj dečko, prijateljice i svi mi skupa uopće nismo još odlučili ni gdje ćemo slaviti Novu godinu, a kamoli što ćemo /ću obući?! Vjerojatno vam je odmah bolje… Da , mi smo vam takvi, svi planovi nam se uvijek raspadnu, pa ih zato niti ne radimo jer ja inače dobijem popizditis (ako nije onako kako si ja zamislim).

??????????????????????

Sve u svemu, postoji nekoliko opcija, i za svaku od njih ja imam dva potencijalna outfita.  Neke vjerojatno ne bih obukla (nakon što sam na slikama uvidjela kako mi „divno“ stoje) , no ipak su se našli ovdje kako bi barem vi dobile inspiraciju – mislim, možda će vama bolje stajati takve stvari. Sve u svemu, bacimo se  na moju podjelu.

I da, samo da vas upozorim, ja nisam fan šljokica na odjeći, tako da su ove kombinacije, onako, malo mirnije nego kod drugih ljudi :D. Ja se više volim iživljavati na make upu što se šljokica tiče :D. Također, na svim slikama nosim tamne najlonke jer mi ih je bilo mrsko presvlačiti i svjesna sam da bi na neke outfite bolje išle one boje kože, no opet, ako se uzme da je zima…- ne znam , vi odlučite same kako ćete vi nositi svoje outfite, meni je ovako ugodno i toplo, jer kao što će te vidjeti, kod mene hlače ne dolaze u obzir :D.

Opcija broj jedan i ujedno i najvjerojatnija opcija je ostanak kod kuće i ugošćavanje mojih divnih prijatelja, brdo trčanja po stepenicama, pletenja među kablovima dok se otimamo za mikrofon i karaoke… – Ovo zahtjeva prilično udoban outfit koji me neće sputavati u tim aktivnostima, no s druge strane, ipak treba biti prikladan ovoj noći.

Prvi outfit uključuje malu crnu haljinicu iz Kika, kupljenu u Njemačkoj, s čipkom na dijelu leđa. Rukavi su tri četvrt, a materijal je pliš, tako da uz debele najlonke ili pak tajice nema zime, čak niti ako ste vani. Volim ovu haljinu jer nije droljasta ( da oprostite) kao što je većina haljina ovog kroja. Meni se malo digla dok sam se slikala, inače je pristojnije dužine :D. Da razbijem crninu, obukla sam crvene štikle iz Decihmanna, no po kući bi vjerojatno nosila moje „Ugss“ papuče, i mogu vam reći da to niti ne izgleda tako loše :D. Od nakita imam srebrne naušnice u obliku križeva, i nekoliko različitih crnih i srebrnih narukvica. Torbica koju nosim je iz Avona, kupljena prije puno,puno godina.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Drugi outfit uključuje haljinu za kojom sam jako dugo patila, bila je na mojoj blagdanskoj Wishlisti, a sada je napokon na meni – doduše, u drugoj boji, no ja sam svejedno presretna (hvala Antea :D). Haljine je preudobna, lijepa, klasična i mislim da mi baš lijepo stoji (naspram prethodne 🙂 ). Uz nju sam obula obične crne štiklice, a torbica je ona klasična kopija Chananelove 2.55 torbice, samo sam sakrila lance unutar torbice. Od nakita imam crno zlatne naušnice s eBaya, te ogrlicu i set narukvica s istog mjesta. Također, ovu haljinu mogu nositi s remenom, kao i bez njega, te nabaciti kardigan ako mi bude hladno.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Druga opcija je da idemo na kućni party koji netko drugi organizira. Ponovno bi željela da mi bude udobno, no nekako mogu biti otkačenija i opuštenija jer znam da ću manje trčati okolo, petljati se oko hrane i slično. Za ovu priliku također imam dva outfita.

Prvi uključuje moju drugu omiljenu čipkastu bijelu haljinu koju mislim da ste svi već brdo puta vidjeli. Nju sam kombinirala s crnim štiklama, torbicom kao u prethodnom outfitu i zlatnim šljokičastim remenom –  velikom žudnjom za istim takvim štiklicama :D. Od nakita imam velike viseće zlatne naušnice iz DM-a, koje sam malo puno smanjila te nekoliko narukvica.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Druga opcija je malo onako, šarenija i odvažnija. Ona uključuje prozirnu bijelu bluzicu koju sam kupila ljetos preko eBaya, a ispod nje se namjerno vidi crni grudnjak. Sumnjam da bi takva izašla van kuće,jer iskreno- nemam baš hrabrosti, ali moram priznati da mi se pomalo sviđa taj look :D. šarena suknja je iz New Yorkera, a štiklice su iste kao i u prethodnom outfitu,isto kao i torbica. Od nakita imam narančaste naušnice s eBaya i ogrlicu s istog mjesta.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Treća opcija je izlazak u nekakav kafić u kojem je slobodan ulaz, jer očito, nismo nigdje uplatili mjesto :D. Naravno, ovaj outfit podrazumijeva nešto kratko, ne previše novo i prilično usko. Tek toliko da mi ljudi ne zapinju za haljinu, da me ne zapale ili da mi ne bude žao ukoliko me netko zalije nekim pićem, ili ne daj Bože hranom :D.

Prvi look je ova stara bratova košulja koju sam sama ukrasila zakovicama, u kombinaciji s uskom ljubičastom suknjom iz New Yorkera. Cipele su ponovno iste kao u prethodnom outiftu (i tu negdje sam shvatila da imam kronično malo štikli sa zatvorenim prstima 😀 ).  Od nakita imam samo zlatne naušnice iz DM-a i narukvicu sa šiljcima s eBaya.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ovaj drugi outfit je vrlo vjerojatniji u ovoj opciji izlaska. On uključuje haljinu iz Kika kojoj sam sama odrezala rukave. Ovdje imam iste cipele, a torbica je iz nekog seta, ako se ne varam mislim da je bila uz neki C.Aguilera parfem. Od nakita imam viseće crne naušnice iz DM-a,  te nekoliko narukvica koje sam izmiješala. Ova najveća je s eBaya.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I četvrta i posljednja opcija uključuje odlazak na neku kulturniju, profinjeniju i ljepšu proslavu u nekom hotelu, na primjer. Ovdje je praktički najbolje izabrati najfiniju haljinu koju imate, uskladiti je s nekim lijepim nakitom i frizurom i uživati u laganom pijuckanju i grickanju nekih fancy zalogajčića (dakako, bez straha da će vas pobljuvati neki pijani klinac, ili zapaliti okorjeli pijanac u nekom čošku dok čekate red na WC) – all true story :D.

Dakle, moje prvo fancy izdanje je onako, malo više za nekako poslovno okruženje. On uključuje crnu prozirnu košulju s eBaya i sivu široku suknju iz Takka, te njen pripadajući škljočasti remen. Cipele su iz Deichmanna i imaju užasno veliku petu pa ih u biti nikada ne nosim. Torbica je ona Chanelova fejkača (i iskreno, ranije bih nosila papirnatu ukrasnu vrećicu nego neku fejk dizajnersku torbu, jer si ne mogu priuštiti original , ali ova torbica mi je toliko divna- i na svu sreću nema fake CC logo na kopči, pa nekako preživljavam  s njom dok ne uštedim za pravu).  Od nakita imam naušnice, ogrlicu i narukvicu s eBaya –  i upravo skontah da ni ne nosim nikakav drugi nakit 😀 –stvarno sam jeftina ahahha.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

I posljednji, meni najdraži i najdivniji outfit. On uključuje moju novu haljinu iz H&M-a ( hvala Suzana :)), iste štikle kao i u prethodnom outfitu te torbicu iz Avona. Sav nakit ovdje je također s eBaya.  I to bi bilo to, hm, najljepši, a najjednostavniji i s najmanje opisa :D.

 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sve u svemu to bi bilo to od mojih ideja, bacite se sada na smišljanje vlastitih kreacija. Naravno, vaši komentari su uvijek dobro došli ovdje.

I da, zanemarite glupi kut slikanja iz kojeg imam duplo deblje noge nego što su inače, podbradnjak i iz kojeg se vide koverte pod borom  koje u biti šaljem ljudima koji su kupili stvarčice iz mog albuma stvari za prodaju .

Kreirate li vi kombinacije obzirom na mjesto na koje idete ili nosite ono što ste si zamislile na bilo koje mjesto? Koji outfit vam se najviše sviđa i za koji mislite da mi najbolje pristaje?

44 comments

    • mogu naravno, to je u biti obična punđa na vrhu glave, samo što ju radim onako da sagnem glavu prema podu i napravim ju dosta veliku i učvrstim ukosnicama…kad je dovoljno čvrsta, ovaj dio kose uz glavu, koji bude prilično zalizan malo počnem izvlačiti prstima da bude opuštenije, izvučem tu i tamo koji sitni pramen i to je to!

      Sviđa mi se

  1. 3. i 4. outfit su mi najbolji, ova bratova košulja ti je super! 🙂 ja cu obuci crvenu suknju sa zlatnim patentom naprijed, onako malo nabranu, visokog struka i gore bijelu košulju. neću se mučiti sa štiklama pa ću obući crne uggsice, staviti par crnih narukvica povezanih mašnom, blago uricati kosu i napraviti nekakav gold smokey eyes, šljokice iz bipe su već spremne :))

    Sviđa mi se

  2. Prvi outfit bi mi bio dobar da je neki materijal u pitanju, jednostavno nisam ljubiteljica pliša. Drugi outfit mi je super, ta haljina mi je tiha patnja, samo sumnjam da će je biti kad ja dođem u H&M. Ja bih htjela onu zelenu, a nisam ni znala da ima u crvenoj. Jel znaš je li možda ta haljina na sniženju sada u H&M-u? I definitivno mi je ljepše bez tankog crnog remena.
    Treći outfit mi je sladak, samo mi se ne sviđa remen.
    Četvrti mi je super, i odlično ti stoji.
    Peti je isto super, baš mi se sviđa.
    Šesti mi je super, čak iako se radi o plišanoj haljini, jedino pazi na naramenice grudnjaka. Ako već ne možeš nositi bez, stavi crne… Takvu torbicu imam i ja, jedino u crnoj boji i u pravu si, dolazi u Christina Aguliera parfem.
    Sedma kombinacija je lijepa, samo ja bi gore ipak neku malo užu košulju kad je dolje šira suknja.
    Zadnji outfit je stvarno super, prekrasna haljina, baš onako svečana. Nekako me podsjeća na blagdane. I odlična mi je ova ogrlica uz nju.

    Tako da, meni su najbolji ovaj zadnji, onaj s crvenom haljinom i cvjetnom suknjom.

    Što se tiče moje kombinacije za NG, najvjerojatnije će to biti kafić ili neki kućni party. U oba slučaja obući ću jednu ljubičastu svečaniju haljinu bez naramenica, crne štikle na nižu petu da mogu plesati dugo i stajati, gore na to crni sako s peplum krojem, crni kaput, ljubičasti šal i takvu C.Aguliera torbicu iz seta.

    🙂

    sve najbolje u Novoj godini 🙂

    Sviđa mi se

    • ova moja je zadnja zadnja bila u osijeku… prošli puta kad sam bila bile su dvije i to obije broj 42 i to mi bilo veliko…i sad dođem zadnji put i vidim tu jednu, pogledam broj , ono 38 😀 i odma morala kupiti ahhaha stvarno sam čekala krajnji trenutak! nemam pojma jel to možda netko vratio, ili se jednostavno pojavila, il je bila sakrivena pretprošli puta al eto… i da, nisu bile na sniženju uopće , kontam da su se rasprodale brzinom munje..ja sam ovu po punoj cijeni uzela… i da, definitvno je ljepše bez remena 😀

      a ove naramenice, znam ja to sve 😀 samo, kad odjednom slikaš 8 outfita, počenš kombinirati da se moraš što manje presvlačiti 😀 misla sam da se baš neće vidjeti heheh

      Sviđa mi se

      • ma razumijem za naramenice 😉 i misla sam da će se rasprodati brzo ta haljina, moram baš imati sreće da naletim na nju. No i svaki put kad uđem u H&M mene živcira ta njihova neorganiziranost, sad je ovo na ovom odjelu, drugi put je na drugom. Ni ne da mi se onda tražiti jer jedna te ista stvar je na jednom kraju trgovine, pa je opet na drugom kraju. Zato u NYeru mogu napamet naći što me zanima 😀

        Sviđa mi se

        • al i kad je jedina takva…nema apsolutno nijedna niti slična toj haljini… a stvarno je lijepa, i kroj pristaje svima… mene živcira jer je kod njih uvijek nekakvo sniženje i sve je nabubano u jednu stranu i pomiješano i nagurano i sve ispada 😀 ali što ću kad volim kopat i tražit kul stvari za malo novca 😀

          Sviđa mi se

  3. najljepša si mi u bordo haljini ( ali bez remena ) :D, ovoj crnoj što kažeš da si odrezala rukave i naravno zadnja. najbolje ti stoje ove haljine ovakvog kroja poput bordo i bijele.. a ove outfite sa suknjama bi ja definitivno izbacila, i ko što neko kaže, mat štrample 🙂 a mislim da ako već budeš u kući negdje možeš obući i tanke štrample, ljepše će ići 😀 ma i ja do juče sam mislila da neću izaći iz kuće, ali smo se u zadnji čas dogovorili momak i ja sa kolegicom i njenim momkom u jednom lokalu , pa sam nekako nabrzinu za divno čudo našla lijepu haljinu – kao ova na slici samo u crnoj boji. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/399220_293017517467505_2093879689_n.jpg
    uz nju ću dodati nakit sa ebaya, štikle i to je to! Raspisa se ja 😀 želim ti sretnu novu godinu i lijep provod gdje god da budeš :**

    Sviđa mi se

    • također :)) pa i meni se ti sa suknjama ne sviđa kak mi stoje, mada ono, recimo mom dečku i još nekim ljudima je to najbolje… nemam pojma, ali definitvno se osjećam bolje u haljinama i suknjama A kroja 😀
      lijepa ti je haljina, ja uvijek patim za takvima, ali meni užsno stoje takvi širi krojevi i lagani materijali… 😦

      Sviđa mi se

  4. Najljepša si mi u ovim kombinacijama s košuljom i suknjicom! 🙂 A što se tiče crnih čarapa, zbilja bi bilo mnogo bolje da su mat. Ali razumijem te, nikad u dućanu ne skužiš kakve su dok ne probaš doma.. Ja sam si nedavno kupovala crne tajice i tek na frendovoj proslavi rođendana skužim da SJAJE!!! užasno… :/

    Sviđa mi se

  5. Ajme ženo, pa preslatka si! ^^
    Savršen ten, savršen make-up, a o outfitima da ne pričam. 😉
    Najbolji su mi 2., 4. i 5. … profuraj onu prozirnu bluzicu, nemaš se šta sramiti, predivna si!
    Moram pohvaliti i nakit, vidim da je skoro sve sa eBaya, šteta što se kod nas ne da naći takvo nešto… od nakita si jedino u H&M-u nađem dostojne stvari, a sve drugo kao da kupujem od cigana. >_<

    Sviđa mi se

    • hvala na komplimentima :)) pa nosila sam ju ljetos, mislim da je čak i u nekim outfitima bila, zapravo, sigurna sam 🙂 ma da se i kod nas pronaći, samo što je užasno skupo…a sada kada znam da mogu na eBayu kupiti istu stvar za 5 puta manje novca nema šanse da išta kod nas kupim… a i što kažeš, većina stvari izgleda kao da je s nekog kirvaja…

      Sviđa mi se

  6. najljepše su mi Kikova haljina kojj si odrezala rukave (ova s tilom preko dekoltea) i ona burgundy čipkasta haljinica =)

    ja nemam pojma šta ću obuć, vjerojatno najobičniju haljinu iz H&Ma, crnu usku s dugim rukavima, i onda podić kombinaciju nakitom i štiklama =P

    a možda i po*izdim i obučem kožne tajice, čipkasti balconette grudnjak i preko poluprozirnu crnu majicu bez rukava. i čizme. u tom bar znam da će mi bit udobno =P

    Sviđa mi se

      • Jadran ima matt čarape, Polzela ima matt čarape, mislim da i Calzedonia isto ima.
        Mislim da više manje svaki brand ima u svojoj ponudi matt čarape samo treba čitati što piše na njima.

        I ne znam kako uživo nisi mogla skužit da se ove sjaje, smo da gurneš ruku u čarapu i raširiš prste skužiš da li se sjaje ili ne.

        Sviđa mi se

  7. Najbolje ti stoje kombinacije s košuljama i suknjama. Nakit s ebaya podržavam totalno i super je, imam i ja par komada takvih 🙂 No ipak mi je najljepša zadnja haljinica, jako ti lijepo stoji i sama po sebi je lijepa. I baš je novogodišnja svojom svijetlom bojom 🙂

    Sviđa mi se

  8. Prvi i zadnji ti najljepše stoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prekrasna si! još i makeup ti je tak sladak! onako baš poseban i sa stilom! da sam na tvom mjestu, prvi bi izabrala ako bi ostala kod kuće ili išla kakvim frendićima kak si i napisala,a zadnji bi nosila ako bi se opredjelila ić nekam vanka u neki club…sve u svemu, spremna si 🙂 sad je red da se samo prijatelji dogovore kamo ćete 🙂

    Sviđa mi se

  9. Ni ja ne znam sto bi nisi jedina 😉 kad te citam pomislim da sam sve ja to pisala cak i neke izraze iste koristis 😀 sto se tice kombinacija pa ja bi sve do jedne obukla 😀 toliko od mene hehe

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s