O blogu

Ovaj blog je nastao u rujnu 2012. godine.

Pisati sam ga počela jer sam imala previše materijala koji nije bilo moguće (objavljivala sam previše članaka pa sam postala dosadna 😀 ) objaviti na portalu sminkerica.com na kojem još uvijek pišem kao jedna od suradnica, no mnogo manje nego prije. Ako vas zanimaju članci koje sam ondje napisala, kliknite ovdje.

Na kraju je sve završilo prilično zadovoljavajuće za mene, jer eto, nakon nešto više od dvije godine ovaj blog pregledan je više od  1 600 000 puta i ima preko 510 pratitelja putem e-maila što daje prosjek od preko 1300 unique posjetitelja dnevno za sve vrijeme koliko pišem ovaj blog. To me čini vrlo sretnom i daje mi volju da radim na sebi i pišem više i bolje!

Što se tiče moje stručnosti/ne stručnosti, moram vas upozoriti da je sve što će te ovdje moći pročitati zapravo temeljeno na mojem vlastitom iskustvu. Sve što znam o make upu sam naučila isključivo gledajući videe na YouTubeu i čitajući ostale beauty blogove, prvenstveno Šminkerica.com. Ja nisam završila tečaj za šminkanje niti kozmetičarsku školu, stoga razmislite dva puta prije negoli primijenite moje savjete 🙂 .

Ovaj blog prihvaća sve proizvode u obliku u kojem ga pratitelji istoga mogu pronaći na policama drogerija. Dakle, tester pakiranja dostatna za jedno ili dva korištenja neće biti recenzirana na ovom blogu, osim ako ja ne odlučim suprotno. Na temelju njih nije moguće steći pravi dojam o nekom proizvodu, vidjeti njegovo djelovanje na kožu itd.

Isto tako, zadržavam pravo da recenziram proizvode koje želim i koji mi odgovaraju i to nakon vremena za koje sama odlučim da je dostatno da utvrdim sve aspekte proizvoda i napišem njegovu recenziju. Proizvodi koji mi ne odgovaraju ili koji su se pokazali kao loši u pravilu neće biti ocijenjeni na ovom blogu. Većinu proizvoda pokušavam objektivno ocijeniti, uzimavši u obzir tip kože/veličinu trepavica i slične stvari, no ako je proizvod generalno loš, mislim da je za njega bolje da ta recenzija niti ne ugleda svijetlo dana.

Naravno, PR proizvodi biti će naznačeni kao takvi, no to u niti jednom slučaju neće utjecati na moje mišljenje o proizvodu. Moji čitatelji su mi ipak na prvom mjestu.

Isto tako, fotografije recenziranih proizvoda igraju jako veliku ulogu na ovom blogu. Ako nije drugačije naznačeno, sve su moje vlasništvo, snimljene mojim aparatom i to je još jedan razlog zbog kojega prihvaćam samo full size proizvode.

Sve PR objave koje mi redovito stižu na mail adresu NE objavljujem, osim ako iste nisu kompenzirane na neki način ili ja osobno smatram da su od bitne važnosti za moje čitatelje.

Sav sadržaj ovog bloga je autorsko djelo i vlasništvo je bloga airyfairymakeup.com, zaštićeno je zakonom i nije ga dozvoljeno koristiti bez pismene dozvole vlasnice bloga.

Na slici ispod možete vidjeti statistike unazad nekoliko mjeseci.Capture

Svjetlo plavi dio odnosi se na broj pregleda, a tamnoplavi predstavlja unique posjetitelje. Statistika je izvučena iz WordPressa, jer je na njega nemoguće instalirati Google Analytics.

Prosjek zadnjih 6 mjeseci

Broj pregleda mjesečno: 61 759

Broj unique pregleda mjesečno: 26 587

Broj unique pregleda dnevno: 886

Za sva pitanja, prijedloge i suradnje molim da me kontaktirate na ovu e-mail adresu: airyfairymakeup.com

Hvala!

2 comments

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s