O meni

Ovako, moje pravo ime je Suzana Prinčevac(ex Emes). Završila sam Ekonomski fakultet u Osijeku, nakon čega sam se posvetila obiteljskom poslu. Naime, radim kao voditeljica malog obiteljskog restorana na našoj divnoj obali. Osim posla o kojem mi/nama ovisi egzistencija, obožavam i make up, modu, DIY, crtanje, slikanje i fotografiranje i “prikrivena” sam šopingholičarka. Sve je to na kraju rezultiralo i pisanjem članaka za najveći beauty community na ovim prostorima- Šminkerica.com. Kako je taj prostor postao prilično mali za mene, napravila sam vlastiti blog u kojem ću imati više slobode u pisanju članaka. Osim toga svega, obožavam i mog predivnog dečka koji me u tome svemu podražava i pomaže mi pri ostvarivanju svih mojih zamisli.

Što se tiče moje stručnosti/ne stručnosti, moram vas upozoriti da je sve što će te ovdje moći pročitati zapravo temeljeno na mojem vlastitom iskustvu. Sve što znam o make upu sam naučila isključivo gledajući videe na YouTubeu i čitajući ostale beauty blogove, prvenstveno Šminkerica.com. Ja nisam završila tečaj za šminkanje niti  kozmetičarsku školu, stoga razmislite dva puta prije negoli primjenite moje savjete :).

8 comments

  1. Zdtavo Suzana
    Ja sam savim slucajno otkrila tvoj video i od tada te uvek pratim.Najbolje za mene sredjujes kucu ,verovatno zato sto mene to vise zanima od sminkanja itd.
    Zelim ti svu srecu ,
    Tanja

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s