VELIKI DM HAUL+DARIVANJE

Prije 10tak dana stigao mi je ovaj velikodušni paket od DM-a, i ne postoje riječi kojima bi se mogla zahvaliti DM-u na dugotrajnoj i velikoj podršci svim našim blogericama. Radi se o prirodnim proizvodima na koje trenutno imaju popuste, a obuhvaća gotovo sve brandove koje možete pronaći u njihovim prodavaonicama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANo, koliko god da mi se sviđaju proizvodi, neću ih moći sama potrošiti u skorijoj budućnosti (a neki niti ne odgovaraju mom tipu kože, a neke sam već i isprobala). Iz tog razloga sam odlučila neke od njih pokloniti vama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da bi saznali više o tome kliknite na video ispod. U videu će te saznati koje proizvode ću vam pokloniti, a ispod videa sam napisala što morate napraviti kako bi mogli sudjelovati u darivanju.

U nastavku ću staviti slikice proizvoda, ako vam je nešto promaknulo u videu :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJoš jednom veliko HVALA DM-u na divnom poklonu :))

5 comments

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s