OFFICE MAKEOVER

Na YouTubeu je moj novi video, a radi se preuređenju sobe koju trenutno koristim kao „radnu“, odnosno u njoj snimam i editiram videe. Moram priznati da je već došlo do novih promjena od kada sam snimila ovaj video, pa ako želite malo update, samo kažite :).

Mislim da je već naveliko vidljivo koliko volim uređivati i preuređivati kuću i koliko uživam u tome, tako da mi je ovo jedan od najdražih videa za sada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cijelo preuređenje je krenulo od toga da smo htjeli „spasiti“ krevet jer smo kupili novi za spavaću sobu, i u moru loših rješenja, odluka je pala da ga stavimo u jedinu sobu gdje je to imalo smisla… Iskreno, nije mi to bila prva namjera jer sam mislila da će krevet zauzeti cijelu sobu, ali na kraju sam sretna kako je ispalo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imala sam hrpu sitnica koje mi se nisu uklapale bojom, pa sam ih prebojala. Stol je bio uništen od mojih DIY projekata, tako da sam malo za promjenu umjesto bojanja odlučila staviti ovu dekorativnu foliju s uzorkom mramora koji je trenutno veliki hit u uređenju interijera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ako ako vas zanima kako se pojedine od stvari na slikicama izrađuju, kliknite gore na video :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

One comment

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s