Matrix Exquisite Oil – tamanu oil blend

Pozdrav curke, i poneki dečko  :).

Danas pišem o jednom proizvodu koji volim i koristim od Beauty blog daya, a to ima već nekoliko mjeseci. Radi se o ovom proizvodu za njegu kose, odnosno njezino zaglađivanje i sjaj, a mislim da svaka osoba s kosom barem do uha ima potrebu za ovakvim proizvodom. Svima nam se kosa nekada naelektrizira ili je općenito suha i treba onaj jedan „touch“ da bi izgledala bolje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Upravo za to služe ulja i silikoni za kosu, i da, oni neće vašu kosu trajno obnoviti i ako imate ispucane vrhove kad-tad će te morati skratiti vrhove, ali kao kratkoročno rješenje je super i možete se provući i nekoliko mjeseci bez šišanja vrhova , taman dok ne narastu onoliko koliko ih treba odrezati. Iako na ambalaži piše da je ovo obnavljajući proizvod, ne nasjedajte :). Ni ovdje, ni kod bilo kojeg drugog proizvoda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Može se nabaviti u tri različite verzije:

  • Monoi oil (brončano)
  • Meringa oil (zlatno)
  • Tamanu oil (u ovoj recenziji)

 

Ovaj proizvod je namijenjen krhkoj kosi kojoj je potrebno obnavljanje, ali smatram da je zapravo prigodan za sve tipove kose. Čak i za masnu ako se štedljivo koristi na vrhovima kose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ambalaža je plastična, ali dosta je onako gumenasta i čini se čvrstom pa je super i ako je trebate nositi sa sobom i barem vam ne može pasti i razbiti umivaonik :D. Iako, da je staklena, ovaj proizvod bi bio čisti luksuz. Ima pumpicu koja lijepo dozira proizveo, i za moju dužinu su dvije pumpice sasvim dovoljne. Sadrži 92 ml proizvoda koji se stvarno ne troši brzo, a možete ga kupiti u frizerskim salonima koji prodaju Matrix asortiman. Cijena mu je nešto viša od 100kuna, ali to varira od mjesta do mjesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miris je blag, ali ugodan i dosta se dugo zadržava na kosi. Lijepo i ravnomjerno se nanosi na kosu, obavija ju oko same vlasi, ali ih ne sljepljuje i ne ostavlja dojam masne kose. Mada, treba izbjegavati nanošenje ovog proizvoda preblizu tjemena, prevencije radi.

Kada sam ga stavljala na nakovrčanu kosu nije ju otežao i kovrče se nisu prije raspale, samo su bile podatnije, mekše i sjajnije!

Tekstura je dosta rijetka, nije masno i prozirne je boje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sastav možete vidjeti na slici ispod.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ZAKLJUČAK:
Super učinkovito ulje upakirano u praktičnu i slatku ambalažu, s mirisom koji će vam ostati u pamćenju. Kosa je na očigled sjajnija, mekša i podatnija. Cijena s obzirom na količinu i potrošnju po uporabi stvarno nije pretjerana i ako imate u blizini salon u kojem možete isprobati ili eventualno kupiti ovaj proizvod, preporučujem od srca!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

***Na slici imam ovo ulje na kosi praktički cijelom dužinom 🙂

Jeste li isprobali neke Matrix proizvode u frizerskim salonima ili kod kuće? Koje njihove proizvode vi volite?

*PR proizvod

8 comments

  1. na početku članka sam očekivala puno veću cijenu, ali bas sam se pozitivno iznenadila, budem pitala u frizerskom idući put da mi stave to na kosu i ako mi se svidi, odma kupujem!

    Sviđa mi se

  2. Ja imam dosta sličnu kosu kao ti, samo malo kraću i sve što si preporučila sam probala, od njege do proizvoda za stiliziranje i sve mi je savršeno! Hvala na divnim preporukama svaki puta!

    Sviđa mi se

Komentiraj