Makeup transformacija s Catrice proizvodima

Danas sam objavila jednu makeup transformaciju koristeći samo Catrice proizvode. Kažem transformaciju jer je ovaj video snimljen dok je moje lice još bilo u katastrofičnom stanju, a ako niste upoznati s time što mi se dogodilo – pročitajte ovaj članak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo je jedan prilično fancy i glam makeup look koji možete bez ikakvih problem isfurati i za bilo kakav izlazak ili za svaki dan, kako god želite. Da budem iskrena, neki proizvodi su mi nedostajali, pa sam na primjer koristila Maybelline maskaru, ali ostale proizvode koje nisam imala sam samo preskočila.

Isto tako, u svojoj kolekciji Catrice ruževa nisam imala baš ruž kakav sam željela uz ovaj look, pa sam na kraju kombinirala dva i kada sam kasnije vidjela fotke, nisam baš bila presretna kako je taj ruž izgledao uz ostatak makeup. Nakon toga sam stavila jedan svijetli pinky ruž i cijeli look se promijenio i postao nekako više ja :D. Mislim, najbolje ćete vidjeti po slikama u ovom postu što mi bolje pristaje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Proizvodi koje sam koristila, a klikom na roza slova idete na recenziju spomenutog proizvoda ako vas zanima

Prime and fine primer
Nude illusion 010
Olovka za obrve Date with Ash-ton
Catrice nude olovka
Paleta sjenila All nude
Velvet matt sjenilo
Catrice Dating Joe Black
Maybelline Lash Sensational
Catrice Camouflage korektor
Rumenilo 050
Ruževi 050 i 260 uz rubove usana

Ovako je izgledalo na kraju :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kako vam se sviđa ovaj look? Gdje bi ga nosili? Koja opcija vam se više sviđa, s narančastim ili rozim usnama?

9 comments

  1. Pročitala sam onaj članak, i znam da ti se lice popravilo, ali jesi li probala nevenovu mast staviti na lice? ona je odlična za hidrataciju a jako je jeftina…

    Sviđa mi se

  2. predivan tutorial 🙂 Stvarno su ti divni videi i mjesto gdje snimaš i sve… Hoćeš li napraviti neki room tour ili house tour, pliz pliz baš me zanima kako ti sve izgleda 🙂 ne moraš pokazivati kroz prozor da se vidi di živiš, samo iznutra 😀

    Sviđa mi se

  3. Draga, ja bi htjela da napišeš neki članak o sunčanju…Ljeto se približava i bio bi koristan tako neki post, barem o proizvodima koje koristiš i tako to

    Sviđa mi se

  4. Lijepo kao i uvijek 🙂

    Samo da usput pitam, da li je to sto ti je bilo na licu demodex?
    U svakom slucaju, uzmi tea tree oil, pa cisti lice s tim (kad namazes, drzi 5 min ako je 100 postotno ulje, a 15 min ako je 50 postotno). Probaj, frendica (po struci dr. med.) je to vrlo brzo rijesila s tim. Prirodno je, pa ti nece skoditi u svakom slucaju.
    Inace, demodex je mikroorganizam kojeg svi imamo na kozi, samo se kod nekih zbog preosjetljivosti razmnozi i do 15 puta. I onda nastaju akne i crvenilo.

    Sviđa mi se

Komentiraj