Sleek contour kit – Light nijansa

Ajde kada sam već u favoritima spomenula kako obožavam ovaj proizvod, red je da napišem i njegovu recenziju i pokažem vam kako izgleda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ovaj proizvod možete kupiti na Sleek web stranici ili na Pink Pandi odakle sam ga ja naručila. ne znam zašto, ali uvijek kada sam htjela naručiti sa Sleek stranice nije mi htjelo proći plaćanje… Čula sam da su odnedavno uveli Pay Pal, pa se nadam da više neću imati takvih problema :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cijena mu je 65,95 kn na PP, ili 9,99$ na njihovoj stranici, i ne zaboravite dodati poštarinu na tu cijenu :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA AMBALAŽA

Prvi dojam – ovo je full malo, nešto krivo mi je stiglo :D. (Sama ambalaža je još manja od ove kutijice)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dođe u kartonskoj kutijici (bravoooo ja :D) , a sama ambalaža je plastična i onako, neke srednje kvalitete, te se bojim da neki ozbiljniji pad ne bi preživjelo. Sadrži 14 grama proizvoda koji treba potrošiti u roku od 24 mjeseca. Moj proizvod je na ovoj bronzer strani već došao popucan uz rub, pa ja na njega pazim kao na oko u glavi :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EDIT: Komadić u kutu je ispao kada sam ga nosila u torbici na slikanje swatcheva.

TEKSTURA Je vrlo fina i dosta mekana i zbog toga se ovaj proizvod dosta trusi, osobito bronzer strana, no ako se nježno odnosi prema njemu, nema nekih većih problema. Bronzer je potpuno mat, a highlighter je očigledno – shimmerast , ali ne sadrži nikakve krupne glitere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA PIGMENTACIJA Pigmentacija je stvarno solidna, kod oba proizvoda. Bronzer je tamniji i samim time je i boja izraženija, ali kada gledam recimo samo highlighter i izuzmem t što je boja gotovo identična boji moje kože, baš se primijeti koliko je moćan!

Bronzer izgleda pomalo toplo, osobito na suncu, ali kada se stavi na lice i izblenda zapravo izgleda dosta prirodno. Baš ga zbog te topline na prvu nisam baš koristila čim sam ga kupila.

Highlighter izgleda roskasto, gotovo kao neko rumenilo. Kada se stavi na kožu dobije i jedan malo topliji podton i onda se lijepo stopi s kožom, bez da previše odskače u neku drugu nijansu. Baš se ono, stopi s kožom i daje onaj divan sjaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA NANOŠENJE S obzirom na pigmentaciju, treba biti oprezan s bronzerom jer ga ne želite nanijeti previše odjednom. Kako je jako fine teksture i pri tome još i mekan, lako se dogodi da na kistu ostane previše proizvoda, a ako ga stavite direktno na tekući puder, on će upiti dobar dio tih finih čestica i onda nećete moći dobro izblendati bronzer. Znam, dogodilo mi se 😀 jer ja rijetko kada fiksiram tekući, puderom u kamenu…Pa eto, savjet, ako ste ponekad teške ruke, nanesite prvo malo pudera u prahu/kamenu na obraze, radi lakšeg blendanja.

Ako proizvod postepeno nanosite i blendate sve dok ne budete zadovoljni njegovim intenzitetom, nećete imat apsolutno nikakvih problema.

S highlighterom nisam imala nikakvih problema, lijepo se razmazuje i sjeda bez obzira na podlogu. Lako se može nadograditi za full intenzivan look.

Ovaj proizvod bez problema možete koristiti i na kapcima, štoviše, baš divno izgleda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA TRAJNOST Na mom licu bez problema traje jedno 8 sati, a nakon toga sve zajedno počinje blijediti, tako da i kasnije izgleda relativno solidno, samo manje intenzivno.

MIRIS Nema nikakav posebni miris, ili smrad…Baš ništa ne osjetim.

SASTOJCI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA SWATCHEVI Na suncu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA U hladovini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ZAKLJUČAK Odličan višenamjenski proizvod koji nam je lako dostupan i dolazi u tri varijante raspoređene po tonu kože, pa mislim da svatko može pronaći nešto za sebe. Pigmentacija, nanošenje (da se uđe u štos), trajnost – sve je na nivou i zapravo nije ništa čudno za Sleek proizvode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa slikama ga imam kao bronzer i u pregibu kapka, te highlighter preko cijelog kapka, ispod obrve i na jagodicama. Nijedan drugi proizvod nemam na licu.

Koje Sleek proizvode vi volite? Jeste li isprobali ovaj kit?

6 comments

  1. Pozdrav, mene zanima usporedba Sleek contour kit – light i The Balm Bahama mama bronzera. Jesu li iste nijanse? I koji preporučujete s obzirom na svijetli ten?
    Unaprijed hvala 🙂

    Sviđa mi se

  2. Znam taj osjećaj kad nešto naručiš i onda ti to dođe u nekome ” mini ” izdanju 😦 ..
    Sviđa mi se contour kit , ali ja bih možda malo svjetliji bronzer, nekako za te tamnije nijanse imam osjećaj da se jako teško blendaju, ali to je samo moje mišljenje. Ja bih možda radije od Benefit-a Hoola bronzer u light brown 🙂 Ali sviđa mi se highlighter 🙂 Pre lijep je 🙂

    Sviđa mi se

  3. sori što pišem totalno nevezano uz ovo, ali znam da si objavila nekad davno recenziju onih tableta za mršavljenje i rekla kad potrošiš pakiranje da se budeš javila s dojmovima, ja još uvijek čekam (skupa s frendicom) i nadamo se da djeluju…budeš pisala ponovno o tome ili ne?

    Sviđa mi se

    • Ma moram nešto napisati, ali nije baš da imam šta… u početku sam izgubila 2-3 kile, ali to je vjerojatno jer se malo ubrzao metabolizam, ali ni kile više od toga… možda ih treba duže koristiti ili kombinirati s nekom dijetom za neki veći rezultat 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj