Make up NEW IN :)

Cijeli vikend i jučer sam pokušavala srediti video za You Tube s ovom temom, ali kao što vidite nisam uspjela, pa sam tako ostala bez videa ovaj vikend, ali i bez članka jučer! Mrzim kad mi se tehnologija miješa u planove :D. Nego eto, pošto-poto sam htjela s vama podijeliti ovaj New in, a imala sam već fotkice proizvoda za postove, odlučih se na klasični New in post, nadam se da će vam se svidjeti!
cats
Započinjemo s proizvodima za kosu i to onog branda koji kod mene nikada ne podbaci – Kerastase!
Dobila sam dva proizvoda iz njihove nove Discipline linije, a ono što me na samom početku očaralo je ambalaža, odnosno njezina boja i miris ovih proizvoda! Ova linija je namijenjena za neposlušnu kosu, sklonu tome da se naelektrizira i vodi svoju politiku. Masku još uvijek nisam isprobala jer imam jednu otvorenu, ali budem uskoro.
??????????????????????
Sprej zaglađuje kosu, daje joj sjaj, pokretnost i služi kao zaštita od topline! Njegov miris se dugo zadržava na kosi, ne otežava ju, ne masti, a prilikom korištenja figara ili pegle ne ostavlja kosu slijepljenom!
??????????????????????
Preporučena MPC za masku je 321kn,a za sprej 254 kune, a mogu se kupiti u odabranim frizerskim salonima.
Sljedeće proizvode sam dobila od Apivite, grčkog branda prirodne kozmetike nastalog prije 30tak godina u jednoj ljekarni u Ateni. Od tada se brand raširio u 20 zemalja svijeta, uključujući i Hrvatsku.
Niti jedan njihov proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise. Također, za pakiranja koriste reciklirane materijale. Sada kada ste se malo upoznali s brandom, pogledajte malo njihove proizvode na ovoj web stranici, a ovo sam ja dobila:
Mlijeko za tijelo – Relax 200ml – 145 kuna, sada na akciji 58 kuna
??????????????????????
Ovo mlijeko za tijelo ima vrlo laganu i brzo upijajuću teksturu, poput losiona, ali ne ostavlja onaj ljigavi trag na koži. Ambalaža je super praktična i jako fino miriše!
Maska za kosu koji štiti obojenu kosu , 135 kuna, na akciji za 54 kune
??????????????????????
Nju još nisam isprobala, pa znam samo da jako fino miriše :D.
Balzam za usne – 55.70kn
??????????????????????
Balzam sam isprobala i vrlo je tvrde teksture i jako se teško nanosi na usne. Nije mastan, ali nisam sigurna ni koliko djeluje jer sam ga koristila samo nekoliko puta pa ne bih baš o tome još.
Maske za lice sam zaboravila slikati jer u biti niti jedna ne odgovara mom tipu kože. Jednu sam isprobala (narančastu, za revitalizaciju) i malo me lice peckalo od nje, a pošto imam osjetljivu kožu ja sam je odmah skinula jer nisam znala je li to zbog toga što maska djeluje,ili ju samo moja koža ne voli… Cijene maski su oko 40 kuna, ali ima ih sada na akciji po 10 i 15 kuna, pa je to odlična prilika da ih isprobate!
S Pink Pande sam dobila nekoliko Makeup Revolution noviteta :).
Prva i najželjenija stvar je Naked Chocolate paleta sjenila. Cijena joj je 83 kuna + poštarina. Ova paleta u prilično kvalitetnoj ambalaži sadrži neutralne nijanse sjenila solidne kvalitete i pigmentacije. Swatcheve sam stavila na Instagram, a detaljniju recenziju možete očekivati vrlo skoro!
??????????????????????
Idući proizvod je Ultra Aqua Brow Tint u nijansi Light (38 kuna). Na žalost, ova nijansa je previše svjetla i topla za moje obrve. Doduše, uz pomoć kapljice crnog tuša dobijem željenu nijansu, ali nije nešto što želim raditi svaki dan.
??????????????????????
I zadnje s PP su ovi kistovi! Stippling brush sam već isprobala i odličan je za blendanje korektora i nanošenje i blendanje kremasti rumenila. Dosta je manji od uobičajenih takvih kistova, ali to sam i znala i zbog toga sam ga i željela. Drugi je contour brush, iliti koso rezani kist koje većina ljudi upotrebljava za rumenilo. I ovaj kist je odličan za tu cijenu i ako možete, svakako ih naručite jer za tu cijenu nećete naći bolje, barem ne kod nas! Više uskoro u recenziji.
??????????????????????
Od Essence i Catrice sam željela isprobati neke tekuće pudere, ali sam dobila i još nekoliko stvarčica kojima sam oduševljena pa ću vam ih pokazati. Našlo se tu još i proizvoda za nokte, ali s njima na Vi pa ću o tome vjerojatno u nekom drugom postu.
Uglavnom, ovaj Catrice lip polish je savršen! Super je pigmentiran, dugotrajan na usnama,a sama nijansa mi je predivna i jako, jako često ju nosim!
??????????????????????
Sada su na redu ova dva mala čudovišta u predivnim ambalažama! Doduše, ovo narančasto prozirno još uvijek ne znam čemu služi, ali je prekul :D. Daje malo boje usnama i to je u biti to. Ovaj u ružičastoj ambalaži pak je totalno otkriće – to je ruž koji sam odredi boju koju će imati na vašim usnama(mislim da to ide prema pH kože ili tako nešto) ! Ja sam se ponadala da je to ruž u boji koja je, ali kada sam ga swatchala na ruci nije ostavio nikakav trag pa sam bila razočarana. Nakon par minuta sam pogledala ruku i vidjela rozi trag na njoj i onda sam tek shvatila o čemu se radi! Mojim usnama da tamno ružičastu do bordo boju, ali što je još najbolje , ostavi onako trag / stain na njima pa ga to čini i super dugotrajnim! Sve u svemu, ne vjerujem da nisam to prije otkrila!
??????????????????????
Od pudera sam izabrala ova tri na slici ispod, ali neću sada o njima ništa pisati jer spremam post o njima koji će ići vrlo brzo, pa neka bude iznenađenje!
?????????????????????? ?????????????????????? ??????????????????????
Od Nuxea sam dobila ovu divnu bogatu kremu za lice, namijenjenu baš za moj tip kože i za sada uživam u testiranju. Ima malo intenzivniji miris, ali se on na sreću ne osjeti na koži, a nije mi ni iritirao kožu pa se nemam što previše buniti :).
??????????????????????
I za kraj još nekoliko tekućih pudera koje sam si sama kupila. Vjerojatno sada mislite da sam luda što imam toliko tekućih pudera, ali vjerujte,ni ovo što tu vidite nije sve! U zadnjih godinu dana imam strašnih problema s oksidiranjem tekućih pudera. Prvo sam mislila da su samo MF puderi u pitanju, ali sam naknadno shvatila da se radi o svim puderima koje sam imala, pa sam morala u potragu za novim, eto, zato toliko pudera u ovom postu!
Max Factor Skin Luminizer tekući puder i posvjetljivač (u setu 100kn)
??????????????????????
Još je u Bipi bila i akcija 30% na dekorativu pa sam ovaj set ulovila za 70 kuna,a takva prilika se ne propušta. Na prvu mi se jako svidio ovaj puder, nijansa mi je savršena, ali naravno, pokazalo se da malo oksidira, nije strašno, ali nije ni idealno. Ovaj malo korektor je malo tamniji od tekućeg pudera, što je malo čudno, ali nema veze, biti će dobar za ljeto!
Revlon ColorStay za masnu kožu (onaj za suhu mi nikako ne odgovara), 105 kn
??????????????????????
Jedan od najboljih pudera koje sam ikada isprobala, ali ipak malkice pretežak za svaki dan. Mrvicu oksidira, ali točno toliko mi je nijansa presvijetla, tako da kada se to dogodi odlično mi odgovara!
L’Oreal True Match 116kn
??????????????????????
Ovo je jedini puder koji uopće ne oksidira na mojoj koži, ali mi nijansa N2 (lijevo) ne odgovara u potpunosti pa ju moram miješati s W3 i onda dobijem i mrvicu pretamnu nijansu, no opet,uz dovoljno blendanja na vratu, nosivu!
Eh da, imam još jedan puder na zalihi od prije koji mi je savršen – Manhattan Endless stay u nijansi Porcelain :). Nijansa savršena, ne oksidira i super je za suhu kožu!
Vidite sada kakve probleme ja imam? 😀 Imate li kakve preporuke za pudere? Koje recenzije želite prve vidjeti?

 

17 comments

  1. I’m using MF Skin Luminizer and its not that good for dry dehydrated skin, but it would look perfect with a good foundation base, or in the summer when the skin is more oily.
    Btw great post and products, can’t wait for the reviews! Love your blog its very helpful!
    Greetings from Macedonia ❤

    Sviđa mi se

    • Hm, ja imam HM puder i on mi isto ne oksidira, ali mi je trenutno pretaman… Ma joj, nisam mogla ni zamisliti da ću nekada imati taj problem 😦 Uvijek sam mislila da je to do loših pudera, a sada vidim da je to kože i ovisi od osobe do osobe…Jednosatvno moraš sam pronaći ono što ti odgovara…
      Hvala na prijedlogu, svejedno sam ga mislila isprobati pa ću ga baš kupiti kada malo smanjim trenutne zalihe 🙂

      Sviđa mi se

  2. Odličan post.Sve odlični proizvodi. Imam od Catrica All Matt pudder u nijansi 020 i odličan mi je, nemam nikakve primjedbe na njega, iako sam velika cjepidlaka oko pudera. Ova paleta sa pande mi je prekrasna nadam se da će uskoro krasiti moju kolekciju isto. Jedva čekam recenziju da napraviš o njoj ( možeš nju prvu 😉 ). Kistovi isto tako mrak.

    I velike pohvale za divan blog 🙂

    Sviđa mi se

  3. Hej, imam pitanje u vezi Revlonovog pudera. Imam suhu kožu licu i namjeravala sam uzeti taj puder za suhu kožu pa me zanima zašto tebi točno ne odgovara? Inače mi puderi znaju isticati suhe dijelove lica pa ako je to slučajno jedan od tvojih problema da znam promisliti hoću li ga uzeti. Unaprijed puno hvala na odgovoru 🙂

    Sviđa mi se

    • Iskreno, to je bilo dosta davno pa se ni ne sjećam točno, ali jako dobro znam da mi je tekstura bila drugačija i da se na licu drugačije ponašao, a ja sam očekivala da će biti isti kao i ovaj za masnu…. Meni ovaj za masnu kožu uopće ne ističe suhe dijelove, pogotovo kada koristim spužvicu za nanošenje…

      Sviđa mi se

  4. Baš si se opskrbila s puderima. 😀
    Catrice Nude Illusion je meni odličan, stvarno mu nisam našla zamjerke. Baš me zanima kako se ponaša na suhoj koži.
    Catrice mazalice mi izgledaju ful simpatično, znaš li možda koja im je cjena?

    Sviđa mi se

    • Pa jesam, još da svi idealno odgovaraju bilo bi super 🙂 Mislim da su oko 30 kuna, nešto kao njihovi ruževi… Što se tiče ovog Nude Illusion, nisam još na čisto s njime, moram ga još koji put staviti 🙂

      Sviđa mi se

  5. Zasto vise nista ne pises za sminkericu? Volim citati tvoje postove, ali sam bas razocarana sto skoro nikad ne pises za sminkericu otkad su dosle noe cure

    Sviđa mi se

Komentiraj