Essence All About Matt puder za fiksiranje

Današnji dan je započeo prilično rano zbog dostavljača koji mi je donio hrpicu lijepih stvarčica o kojima će te uskoro čitati, i to je prošlo prilično bezbolno! Kada sam već bila budna, odlučila sam ranije krenuti s „poslom“ koji sam si zadala za danas, ali apsolutno ništa nije surađivalo sa mnom! Dan je toliko grozan, tmuran i kišan da sam se poželjela vratiti u krevet!

Na kraju sam odlučila odustati, napravila si kavu i doručak, vježbala, otuširala se i dobila natrag volju za životom!

Zato sam vam odlučila natipkati recenziju jednog proizvoda koji koristim jako dugo, za koji znam da je odličan i za koji mislim da fotke njegova izgleda na licu nisu toliko potrebne…

??????????????????????
Radi se dakle o Essence transparentnom puderu u kamenu –jej!

DOSTUPNOST
Ovaj puder možete kupiti u bilo kojoj drogeriji, čak i većim supermarketima koji drže Essence kozmetiku. Cijena mu je negdje između 25 i 30 kuna.

AMBALAŽA

??????????????????????
Meni osobno ova ambalaža izgleda odlično, a što se tiče kvalitete izrade također nemam nikakve zamjerke. Vrlo je čvrsta, lako se otvara i zatvara kada ja to želim i nikada se nije dogodilo da se sama otvori u torbici ili slično.

Možda je mali nedostatak što nema ogledalo i aplikator, ali opet, što se mene tiče ja te aplikatore ne koristim ionako, a za tu cijenu ne treba ni očekivati ništa više od ovoga što ovaj proizvod nudi!

Dobije se 8 grama proizvoda što je solidna količina koja može dosta dugo potrajati, a treba se potrošiti u roku 2 godine.

SASTAV
Možete pronaći na slici ispod.

??????????????????????

NIJANSE

??????????????????????
Ovo je najbolje kod ovog pudera :D. On je transparentan pa se ne trebate bojati da će promijeniti boju vaše podloge, niti se morate mučiti s pronalaskom savršene nijanse, dokle god imate tekući puder koji vam odgovara!

Primijetila da transparentni puderi nisu uvijek totalno prozirni, te oni koji imaju neku boju ostavljaju nju, a ovakvi bijeli obično i ostanu kao bijeli prah. Na svu sreću, s ovim to nije slučaj i to je jedan od mnogo razloga zašto ga obožavam!

TEKSTURA, NANOŠENJE, BLENDANJE

??????????????????????
Ranije je postojao ovaj puder u „loose“ formi i puno ljudi ga je voljelo, ali ja osobno nisam ljubitelj takvih pudera, mada uvijek nasjednem i kupim ih, pri prvom nanošenju mi prisjedne! Ne znam jesam li samo ja tako smotana, ali meni takvi puderi uvijek završe svuda okolo. Tako da koliko god da je dobar proizvod ja ga sigurno neću koristiti.

Kada su ovaj napokon napravili u „pressed“ formi odmah sam ga kupila i od tada se ne odvajam od njega!

Vrlo je fin, vrlo sitno mljeven i ne leti nikuda! Malo se trusi, ali to je stvarno zanemarivo! Lako se nanosi i blenda, te je potpuno nevidljiv na licu!

Ja ga koristim stvarno malo, samo prislonim kist s jedne i druge strane na njega i to rasprostranim po cijelom licu, s posebnom pažnjom obrazima kako bi mogla bez problema nanijeti rumenilo i bronzer u kamenu.

Lijepo fiksira tekući puder i eventualne kremaste proizvode i učini da stoje na mjestu cijeli dan!
Nije mi uzrokovao nikakve probleme na licu, nije težak niti ga dodatno osjetim.
Ne ostavlja onaj brašnasti puderasti izgled na licu, ali ostavi onako baršunasti osjećaj na koži.

TRAJNOST
Napominjem prvo da ja imam suhu, ljeti i normalnu kožu koja se NE MASTI. Ljeti se znam zasjajiti, ali mislim da je to više znoj nego prava masnoća, a i u takvim danima ili na plaži većinom niti ne nosim šminku.

Kao što sam rekla, meni make up s njime traje cijeli dan u nekim normalnim uvjetima i nikada se nije dogodilo da me iznevjerio. Poznajem i cure s masnom/mješovitom kožom koje ga koriste i sve su zadovoljne! Nije da im traje cijeli dan,ali tu i tamo ga nanesu ponovno i kao da se ništa nije dogodilo :D.

Žao mi je što na ovom području ne mogu reći nešto više.

??????????????????????
ZAKLJUČAK
Mislim da je ovo odličan proizvod po super povoljnoj cijeni koji se ne morate bojati isprobati! Odličan je za fiksiranje, ne mijenja boje podloge/ostalih kremastih proizvoda na licu. Nije težak, nije too much, ne ostavlja brašnasti sloj…Štoviše, djeluje jako prirodno ako ne pretjerate s količinom! Čak i ako vam ne odgovara na kraju krajeva, mislim da nitko neće propasti zbog 30 kuna.

Jeste li ikada isprobali ovaj puder? Kakav je vama? Koji vi puder koriste?

Oglasi

15 comments

  1. e baš sam se nasmijala, nisam znala da je to isti puder, ja imam to loose verziju, i kad gledam sve kako to nanose čini se super jednostavno, međutim kod mene to izgleda kao da se nečije dijete igralo brašnom po mom licu i onda kud sam kreč bijela, postanem brašno bijela i izgledam koma, mislim da je stvar jednostavno što nikako ja to ne mogu pametno zdozirat i onda pretjeram zbog tog ludog pakiranja koje mi je bilo tak kjut kad sam ga kupovala da sam ga morala kupiti a u startu sam se pitala hoćemo se mi moći složiti – dakle ne…jednom kad to potrošim (a s obzirom da ga konstantno ima po mojoj robi, stolu pa na kraju na licu) možda kupim ovaj 😀

    Sviđa mi se

  2. Pa malo je to prebijelo….pomaze i obican mat puder. Inace ja bi ostavila tu recenziju za nekoga tko ima maatanbzen. A ima nas dosta. Ja nisam s tim bila prezadovoljna. Bolja mi je opcija obican puder u kamenu.

    Sviđa mi se

  3. YAAY! Hvala Bogu neko ko ima realna očekivanja za ovaj puder. 😀 Ja ga imam već par mjeseci i stvarno se bojim granice od 2 godine pošto meni uvik izgleda ‘brand new’. Imam mješovitu kožu i ako idem na par sati u grad popit kavu i chillax nemam potrebu nanosit ga više od jednom, ako sam u nekoj strci, nanesem ga ponovo, nakon npr 3-4 sata, no problem pošto nisan do njega naišla na neku nijansu koja mi paše (kreč white skin ahah). Super recenzija za super proizvod, prekrasne slike 😀

    Sviđa mi se

  4. Koristim ga već dugo. I loose i pressed su mi jednako dragi, loose mozda cak malo drazi ali ga više ne nalazim na essence polici :/ Meni je najbolji za fiksiranje krem sjenila za oči i olovke za oči te korektora za podočnjake – uglavnom za cijelo područje oko očiju 🙂

    Sviđa mi se

  5. Koristim loose verziju, ali je sad već pri kraju konačno jer on traje i traje i traje… i više sam nego zadovoljna nijedan transparentni puder nije mi odgovarao koliko ovaj, nisam sigurna, ali mislim da loos verzije više nema… tako da definitivno kupujem compact verziju prvom prilikom. 🙂

    Sviđa mi se

  6. Hvala ti na ovoj recenziji, ubedila si me da ga kupim, iako to planiram vec duze 🙂
    i samo jedna mala sugestija… ima, za moj ukus, puno uzvicnih recenica, barem u ovom tekstu. Ne zameri. 🙂

    Sviđa mi se

  7. Hehe ne treba ti biti žao što ne možeš više reći o tome kako bi funkcionirao na masnoj koži, sretnice jedna! 🙂
    Ja imam loose verziju i dobra mi je, ovaj nisam isprobala jer mi ova koju imam traje već cijelu vječnost i ne vidim da ću potrošiti u dogledno vrijeme. Ali super su mi ti “neobojani” puderi za fixiranje i matiranje,

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s