Make Up Revolution baza za sjenila – Matte

Danas vam pišem o jednom proizvodu koji me jako, ali stvarno jako oduševio, a znate da o takvima najviše volim pisati :D.

Radi se o MakeUp Revolution bazi za sjenila, koju možete kupiti na MakeUp Revolution web stranici i na Pink Pandi :). Cijena mu je 2,5 funti ili 31 kunu na pandici,  a dobijete količinu od 7,5 ml koje treba potrošiti u roku 12 mjeseci.

Dolazi u tri različite formule – Original, Brighten i Matte – čiju recenziju čitate  :).

??????????????????????

Ambalaža:

Na pogled izgleda vrlo elegantno i profinjeno, poput nekog recimo 10tak puta skupljeg proizvoda, no i kada se drži u ruci, osjećaj je isti. Dosta je onako masivna, čvrsta i otporna, a nije se čak ni jako brdo “ofucala“ u make up torbici.
Aplikator je klasični, poput onoga za sjajilo za usne i dosta je u biti tvrd, pa ja najviše volim kada na njenu ostane više proizvoda koji samo lagano nanesem na kapak, i prstom razmažem.

??????????????????????
Tekstura:

Ona je vrlo gusta i kremasta, te ima mat finish jednom  kada se fiksira na koži.

Prekrivanje:

Ovaj primer je malo tamniji, sa žutim podtonom što meni odgovara. Ima solidno prekrivanje i komotno se može nositi i bez ikakvog sjenila, samo za ujednačavanje boje na kapcima.

??????????????????????
Nanošenje:

Na aplikatoru ne ostaje previše proizvoda, pa ga je lako nanijeti i prstom razmazati. Jednom kada se fiksira onda ga je gotovo nemoguće mrdati po kapku, tj. razmazivati pa je to najbolje odmah napraviti kako treba i to jedan po jedan kapak – dakle, jedan kapak – točkica- savršeno razmazivanje, pa onda tako i drugi :).

Ja ga ponekad volim nanijeti i na podočnjake jer mi se onda korektor ljepše ponaša i dulje traje, a tu „foru“ sam nedavno tek otkrila na You Tubeu :). Na svu sreću, super je povoljan pa se ne moram brinuti kako ću ga kupiti i mogu ga koristiti do mile volje.

Miris:
Nema nikakav miris.

Učinkovitost:
Podsjećam, ja nemam masne kapke i sjenilo mi se gotovo nikad ne nakuplja u pregibu i ne nestaje tijekom dana ako ne nosim bazu za njega. Doduše, s nekim jeftinijim bazama mi se znalo dogoditi da mi se sjenilo miče po kapku :/. Ja bazu obično koristim samo kako bi boje sjenila bile intenzivnije, a ova je u tome odlična.

Na slici ispod možete vidjeti kako se jedno prosječno loše sjenilo ponaša uz pomoć ove baze i mislim da je to sasvim dovoljno da zaključim ovu recenziju :D.

??????????????????????

Na slici ispod možete vidjeti veću površinu ruke i odmah i područje oko ovog jače pigmentiranog sjenila. Baš se vidi kako je zapravo taman ovaj primer i kakv efekt na koži daje.

??????????????????????

Sastav:

Aqua, Paraffinum liquidum ,Ethylhexyl palmitate,Petrolatum,Glycerin,POLYGLYCERYL-2 OLEATE,GLYCERYL ISOSTEARATE,TALC,Cera Alba ,Aluminum Stearate,Magnesium Sulfate Heptahydrate ,Propylparaben ,Methylparaben ,DMDM Hydantoin

(+/-); CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Koristite li vi baze za kapke? Koja vam je najbolja?

*PR PROIZVOD

 

4 comments

  1. zvuči dobro, ja koristim od MUA bazu trenutno i pretpostavljam da su slične (isti im je tvorac jel?) i skroz mi je ok. Koristila sam i essence bazu i ona mi je bila isto ok. Ja nemam pretjerano masne kapke, malo se zamaste, naročito ljeti, al mi se sa MUA bazom ništa ne “raskelja” tako da mi odgovara 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj