Kozmetički new in

Opet me nije bilo par dana, ali to je samo zato jer sam dobila punooo novih ideja za postove pa je trebalo te sve fotke napraviti i urediti. Tako da počevši od danas, ovdje i na Šminkerici vas čeka zatrpavanje postovima :D. Dobro, ne baš zatrpavanje, mislim da ću ih sada malo racionalnije raspodijeliti :D.

??????????????????????
Danas će te vidjeti što sam novoga kupila i dobila u proteklih tjedan, dva ili malo više. Nije nešto posebno puno, ali znam da volite ovakve postove, pa zašto ne.

??????????????????????
Dobila sam za recenziranje ove dvije stvarčice od Olivala s uljem smilja. Već sam ih isprobala, pa možete uskoro očekivati recenziju. Ukratko, maska mi nekako nije dovoljna za moju uber suhu kožu, ali zato me piling oduševio!

??????????????????????
Na Šminkerici sam dobila ovaj dezodorans bez mirisa (što ne bih baš rekla), za osjetljivu kožu i kremu za ruke i stopala koja bi trebala spriječiti znojenje. Budemo vidjeli :D.

??????????????????????
Tamo još poslije Nove godine sam dobila i Caudalie paketić koji je sadržavao par stvarčica, a većinu će te vidjeti u ovom postu jer vam ih još nisam pokazala. Uglavnom među tim proizvodima se našla i ova Caudalie vodica za čišćenje lica. Za sada sam zadovoljna kako djeluje, a uskoro će te znati više!
Garnier micelarnom nisam baš oduševljena. Ne skida mi baš make up najbolje, malo mi iritira oči, ali i ostatak kože na licu…Nemam pojma u čemu je problem.
Nedavno sam uzela i ovu kremicu u DM-u. Ona bi trebala sprječavati pojavu mitesera i prištića, ali mi to trenutno ne treba…pa ono, nemam pojam 😀
Hipp intenzivnom kremom sam generalno zadovoljna. Uskoro ću vam vjerojatno pisati više o njoj :D.

??????????????????????
Na Šminkerici sam dobila i ovaj balzam s mirisom lavande. U onom Caudalie paketiću bio je i ovaj kist. Koji sam mogla i otvoriti da vidite, no vjerojatno ću pisati recenziju pa neću puno o njemu.

??????????????????????
Nekidan sam vidjela da je i u „moj“ DM stiglo nekoliko Essence/Catrice noviteta! Uzela sam Catrice parcijalne trepavice s kojima nemam pojma raditi :/. Izokreću mi se, otpadaju- užas živi… U biti, uopće nisu loše, ne izgledaju fejk i sasvim su dobra prilika za nekoga tko zna s njima. Cijena im je 33 ili 34 kuna.
Napokon sam kupila i Catrice Camouflage korektor! Nisam ga još baš dovoljno isprobala i ne znam kako surađuje s tekućim puderima, ali koristila sam ga samog i oduševljena sam. Najsvjetlija nijansa mi super odgovara. Malo sakrijem podočnjake , pokoji ožiljak o prištića i crvenilo oko nosa i na bradi i ne treba mi ništa više!
Essence sada ima i set za obrve u svjetlijoj verziji nego prije, a tamnija od ove dvije nijanse mi odlično odgovara. Sada napokon i cure sa svjetlijim obrvama imaju izbor! Taman kada sam potrošila onaj stari :D.

??????????????????????
Ovo je bio mjesec kupovine tekućih pudera, što zbog šminkanja drugih cura, što zbog moje želje da isprobam nešto novo.
MF Facefinity mi je najdraži tekući puder ikada i uvijek ga moram imati na zalihi. Rimmelov Wake me up tekući puder već dugo želim isprobati i mogu vam reći da je fantastičan, barem za suhu kožu. Vrlo je gust, bogat, malo masniji, odlično prekriva i odlično je raditi s njime. Na žalost , ova nijansa mi je malo tamna pa će morati pričekati ljeto. L’Orealov Nude Magique me malo je reći razočarao. Iako je najlakši puder koji sam ikada stavila na lice, isto tako mu je i prekrivanje – mislim da čak i tonirane kreme prekrivaju bolje (i ne, ne mislim na BB kreme, nego baš one starinske kreme u boji :/). Ovaj Manhattan puder sam dobila na recenziranje i recenzija je već na blogu. Isto je vrlo lagan, no ima puno bolje prekrivanje od ovog ranije spomenutog…

??????????????????????
Napokon sam pronašla Wet’n’Wild ruževe i odmah sam kupila 4 komada. Recenzija ide za koji dan na Šminkerici. I da, mislim, pronašla sam policu koja je bila puna ruževa, i prije sam ih viđala ali nije bilo nijansi koje sam htjela.
Dobila sam i She ruž i sjajilo o kojima više možete pročitati ovdje.
Ovdje je i par NYX i jedan Beauty UK ruž koji sam kupila od LMF :D. Divne nijanse, ali stoje mi kao piletu _____ umetnite riječ.
U onom Caudalie paketiću bio je i ovaj T.LeClerc ruž koji sam već recenzirala, a u paketiću s Click2Chic je bio i ovaj Revlon Lip Butter čiju recenziju ste isto već vidjeli i za koji nemam pojma zašto se uopće našao u ovoj hrpici…

??????????????????????
Dobila sam još i T.LeClerc ljubičastu olovku za oči o kojoj će te čuti više kada bude dostupna kod nas. Catrice Dating Joe black liner je must have i bez njega ne mogu …A tu je još i novi NYX pigment koji obožavam! Mislim da sam već rekla da neću više ni kupovati obična sjenila, ovo je 100% bolje :D.

??????????????????????
I na kraju hrpetina NYX rumenila …. Neki su u nijansama za konturiranje, ili da služe kao bronzer…Neke sam prodala jer su jako sličili jedni drugima, ali sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim rumenilima. Ovdje su i ELF rumenila o kojima sam pisala nekidan.

I to je to! Što ste vi kupovale zadnjih dana?

13 comments

  1. Rimmelov Wake me JAKOOOOOOOOOOOOOOO zanima, imama suhu kožu na licu…inače volim Rimmel pudr u prahu koji je ODLI-čan …ali ovo me JAKOOO zanima jer zaista imam problema sa suhim licem 🙂

    Sviđa mi se

  2. Ohoho puno lijepih stvari na okupu. Voljela bih vidjeti recenziju L’orealovog pudera. Ja sam baš fan takvih laganih tekstura i laganog prekrivanja, kod ovog me jedino strah alkohola u sastavu. Ima li ga? Obično mi se od pudera sa alkoholom jako zamasti lice.

    Sviđa mi se

  3. Imam Rimmelov Wake me up korektor i bas sam zadovoljna. Sad me i tekuci puder privlaci! Btw u recenici “Dobila sam i She ruž i sjajilo o kojima više možete pročitati ovdje.” nema nikakvog linka.

    Sviđa mi se

  4. Ohooo 🙂 Ima tu zbilja svega. 😀
    Pa zadnje sto sam kupila je flormar ruz, kricavo roza nijansa, dosta suh ali boja bozanstvena. Preporucam njihove ruzeve svima. 🙂

    Sviđa mi se

  5. woow. preletila sam brzo preko teksta. znači, otvaram mail da si pošaljem prezentaciju za današnji ispit i vidim obaveštenje da je izašao novi post od tebe i naravno uzela sam da čitam post hahahah umesto da učim. znači ubiću se
    p.s. nyx pigment izgleda odlično a mora i da će ti dugo trajati 🙂

    Sviđa mi se

    • e prošla sam ispit :))) i onda sam otišla i kupila max factor cc kremu, izašla me je samo 52 kn. otisnula bon od 25 posto i ona već bila snižena dodatno, znači ne može biti bolji dan 🙂 i sad sam je isprobala i savršeno mi odgovara

      Sviđa mi se

Komentiraj