Trash can #2

Ovo je mislim treći post ove vrste na mom blogu, a ako vas zanima zašto tako rijetko spominjem proizvode koje sam potrošila, podsjetite se u prošlom postu – ništa se nisam promijenila! 🙂
Ovaj puta će te ovdje vidjeti malo više make up proizvoda nego inače i to jer sam se odlučila riješiti nekih stvari. Ne nužno jer su potrošene, već jer su stare, ne sviđaju mi se, ili jednostavno nisu više praktične za uporabu! Ovdje su sve na hrpici, a ja idem redom opisati zašto bacam koji proizvod :).

??????????????????????
Prvi na redu je ovaj Balein losion za ruke s kojim imam neki love-hate odnos. Volim ga zbog njegove ambalaže i praktičnosti i barem na dva-tri mjesta u kući imam verziju ovog proizvoda. Odličan je za tu i tamo hidratizirati ruke, no nije ništa posebno ili bez čega ne bi mogla preživjeti. Ovoga je u biti dragi dokrajčio jer je meni dosadio.

??????????????????????
O ovoj Nuxe micelarnoj sam vam već pisala ovdje, i ovo je treća ili četvrta koju sam kupila, ali mislim da više neko vrijeme to neću činiti. Malo mi je dosadio njezin miris i bez obzira koliko je dobra, moram se malo odmoriti od nje. Na svu sreću, preplavljeni smo drogerijskim micelarnim otopinama pa ću imati što isprobavati neko vrijeme :D.

??????????????????????
I o ovoj Nuxe kremici sam vam već pričala! Jako ju volim, no na žalost potrošila sam ju i moram ju baciti. Možda kupim novu :).

??????????????????????
Becutan krema- mislim da ne moram posebno objašnjavati. To je moja kremica za sve i obožavam ju i punooo je trošim :D.

??????????????????????
RevitaLash serum za rast trepavica mi je puno pomogao što se tiče rasta trepavica, no sada je stvarno presušio i vrijeme je da ga se riješim.

??????????????????????
I sada napokon krećemo na make up proizvode.

Max Factor color adapt tekući puder mi je bio najdraži puder kroz cijelu srednju školu i niti jedan dan nisam mogla izdržati bez njega. Probala sam ga još par puta nakon toga, ali volim ga samo preko ljeta. Koža mi je sada drugačija nego prije, i ovaj puder mi samo naglašava suhe dijelove. Vrijeme je da se pozdravim s njim iako ga nisam do kraja potrošila i sumnjam da ikada i bih.

??????????????????????
Essence set za obrve još uvijek nisam potrošila do kraja, no već izgleda užasno i ima veliku rupu u sredini što me živcira jer mi treba tri dana da pokupim nešto proizvoda. Moram okretati onaj tanki kosi kist po dijelu gdje još ima sjenila ne bi li nešto dospjelo na njega… Vrijeme je za novi!

??????????????????????
Ovom S-he puderu u kremi koji sam koristila za konturiranje lica je istekao rok trajanja pa ga se moram riješiti jer ga više neću koristiti na licu.

??????????????????????
Bourjois korektor obožavam i ovo je treća tubica koju bacam jer sam ga iscijedila :D. Dobro, dalo bi ga se još prerezati i izvući ostatke, no to mi se ne čini baš higijenskim pa ću radije kupiti novi.

??????????????????????
Još jedan Max Factor puder kojeg se rješavam je Second skin. S njim se definitivno nikada nisam složila i to je jedini MF puder koji oduvijek mrzim. Čak sam ga solidno i potrošila obzirom na to koliko mi je bio loš.

??????????????????????
Ovo S-he rumenilo mi je bilo najdraže rumenilo jako drugo vremena i jedno od rijetkih koje sam do kraja bila potrošila. Ovo je u biti već drugo pakiranje, ali danas, pored toliko drugih rumenila jednostavno više ne dođe na red i stoji jako dugo i već ima popriličnu rupu u sredini i vrijeme je da se oprostim od njega.

??????????????????????
Ajme, ovaj Essence bronzer obožavam-  još uvijek miriše na kokos i more i plažu :D. Vidite da sam ga dobrano potrošila, a i ambalaža se već ofucala … Do ljeta ga sigurno neću koristiti jer je to moj „all over the face bronzer“ , a do onda će mu već isteći rok trajanja pa bolje da ga se riješim sada i napravim mjesta za nove proizvode.

??????????????????????
OMG još jedna stvar koju obožavam i koja me podsjeća na moje početke u šminkanju! Nikada neću preboljeti ovu Oriflame paleticu sjenila! Možda još napravim neki look s njom prije nego što ju bacim.

??????????????????????
Koliko god volim Bourjois proizvode, ova BB KREMA ?!??!!? im je totalni fail. Ne samo zato što sam dobila totalno krivu nijansu, nego jer ne znam kome uopće ova nijansa u cijeloj našoj državi može pristajati. Na Šminkerici sam ju recenzirala, i ako pogledate slike mislim da će te se složiti sa mnom. Drugo, ovo uopće nije krema- loše se nanosi, nije hidratantno, prekriva kao korektor … Nemam pojma, to jednostavno nije to.

??????????????????????
Maybelline Volume Rocket maskara, hm, kada se malo posušila bila mi je odlična, iako se na prvu nismo baš složile. Znate, ja, moje male oči i trepavice s ogromnom četkicom –Ne! Kažem, na kraju je bila sasvim solidna maskara, ali kada se počela sušiti to se dogodilo brzinom svjetlosti i imala sam je prilike staviti možda 3-4 puta i to je to… Gubitak novca totalni…

??????????????????????
I na kraju dva od moja tri najdraža crna eyelinera :D. Nemam za njih što reći jer sam već sve rekla u recenzijama, osim da su odlični, a povoljni! Definitivno moram kupiti druge!

??????????????????????
Koje proizvode ste vi dokrajčili u zadnje vrijeme? Koliko dugo čuvate make up? Uspijete li sve potrošiti ili bacate napola potrošene stvari?

5 comments

  1. svaki put kad vidim ovakvu vrstu posta, meni dođe da čestitam devojkama
    na istrajnosti 🙂 dostaa istih stvari smo koristile. čitala sam da je ova Bourjois bb krema užasna,
    pa sam zahvaljujući recenziji preskočila da je kupim. Nuxe micelarnu planiram da probam 🙂

    Sviđa mi se

  2. Max Fcator Colour Adapt i ja koristim,istu nijansku kao i ti, samo kaj meni odgovara ta nijansa preko zime, a za ljeto moram nabaviti tamniju, ja inače dosta često bacam proizvode…nekako kad ih duže vremena ne koristim, mislim da će na mojem licu napraviti nered, i od straha to bacam 🙂 imam dosta toga. ali malo toga koristim, za svaki dan crna olovka ili eyeliner, max factor mascara 2000 calorie, malo pudera i rumenila, i to je to 🙂 za izlaske se potrudim, pa se bolje uredim 🙂 odlični su ti postovi, jedva čekam svaki novi!!!

    Sviđa mi se

  3. Pitanje =) imam mješovitu kožu, s dosta nepravilnosti na licu (ožiljci od akni) do sada sam koristila maybelline affinitone puder jer mi nije stvarao probleme na koži,međutim kako ima slabo prekrivanje htjela bih da “pređem” na neki puder koji će uspjeti da sakrije nepravilnosti na mom licu, stoga dali mi možeš preporučiti jedan…Njega bih koristila eventualno za izlaske ili tako slično,ne na svakodnevnoj bazi jer kažem imam jako nezahvalnu kožu =/

    Sviđa mi se

Komentiraj