Max Factor Masterpiece maskara

Napokon sam uslikala moju najdražu maskaru (tko bi rekao da tako lijep proizvod može biti toliko nefotogeničan :/) i sada vam napokon mogu napisati recenziju…Ma da ne znam koliko više ima smisla uopće jer mislim da sam svima već dojadila s njenim spominjanjem…No eto, samo da ubuduće mogu lijepiti linkove na recenziju kada je spomenem :D.

???????????????????????????????
Dakle, ovu maskaru možete kupiti u svim drogerijama, samo pazite da uzmete jednu od iza , za koju je manje vjerojatno da je već otvarana. Cijena joj je oko 80kuna, što ne bi bilo tako strašno da za tu cijenu ne dobijete pola maskare… Da, dobijete količinu od samo 4,5 ml. No, tu prestaju sve negativne strane ove maskare.

???????????????????????????????
Ambalaža joj je lijepa i zanimljiva. Ne ofuca se brzo, čak ni za svakodnevnog korištenja. Mislim da je solidne kvalitete, lako se otvara i zatvara i dobro čuva proizvod u sebi.

???????????????????????????????
Četkica ove maskare je ono što je zbilja posebno kod nje. Gumena je, ali dovoljno mala i za  moje trepavice i oči  i ne zapacka mi kožu oko trepavica, ili barem ne ako pazim… na početku su kraće „dlačice“, a prema kraju duže. Raspoređene su tako da omogućuju idealno raščešljavanje i razdvajanje trepavica. Na njoj ostaje optimalna količina proizvoda i nikada nisam imala potrebu brisati četkicu da uklonim višak proizvoda s nje.

???????????????????????????????
Sama tekstura maskare je srednje gusta, onako najtaman. Ne suši se brzo u tubici i trajala i duže od tri mjeseca da je ne bacim ( pojavljuje se upitnik iznad glave po pitanju količine hehe :)).

Kako je ova maskara vodootporna, njezino je skidanje malo otežano nekim uobičajenim sredstvima, no zato Essence dvofaznim odstranjivačem šminke silazi kao od šale :D. Ja koristim isključivo njega za skidanje ove maskare i odlično funkcioniraju u duetu.

???????????????????????????????
Trajnost na trepavicama joj je dok je ne skinem. Nikada se ne razmrlja, ne trusi se… Bez problema preživi tuširanje, kupanje i sve što možete zamisliti. Jedino mi nakon kupanja u moru/bazenu malo trepavice padnu (ne drži ih više uvijenima baš kao dok se namoče dobro…). Inače je u tome apsolutni pobjednik i nad svim vodootpornim maskarama, a meni je to jako bitan faktor.

Pigmentacija joj je vrlo dobra i ne blijedi tokom dana.

Sve u svemu, mislim da sada trebate vidjeti kako djeluje na trepavicama.

Ja je najčešće stavim u samo jednom sloju za preko dana, a za večer i izlaske pojačam na dva ukoliko ne planiram nositi umjetne trepavice. Treći sloj već lagano lijepi trepavice i to baš ne izgleda dobro, osim ako niste fan takvih trepavica.

page
Dakle, na prvoj sličici su moje trepavice prirodne, gotovo nevidljive. Na drugoj su uvijene, pa se malo više vide, no svejedno su previše svijetle. Na trećoj slici imam jedan sloj maskare. Trepavice su lijepo naglašene, razdvojene i potamljene. Na četvrtoj slici imam dva sloja maskare, i one su ovdje još više naglašene i čini se da imaju više volumena. Na posljednjoj, petoj slici, su trepavice slijepljene i izgledaju blje…Iskreno, mogla sam izvući i taj posljednji sloj da ne budu slijepljene, no opet ne bi dobro izgledale…Bile bi pune grudica i još ružnije, pa bolje neka ostane ovako :D.

Koja je vaša najdrža maskara? Preferirate li koji brand kada su maskare u pitanju ili vam je svejedno dok god rade svoj posao?

Oglasi

26 comments

  1. E, ovo je moja najdraža maskara… Probala sam sve živo od Chanela do Essencea, ali uvijek bih se ovoj vratila. S njom, moje inače dosta duge trepavice postaju duge, guste, uvijene poput umjetnih…

    Sviđa mi se

  2. Uz Chanel inimitable intense, ova (ne-vodootporna verzija) je moja najdraža maskara. Počela sam ju kupovati kad se pojavila na našem tržištu (negdje 2006) i otada joj se uvijek vraćam. Međutim, unazad par godina sam primjetila da se počela trusiti sa trepavica 😦 Možda je do loše serije ili loše sreće na polici, ali baš mi to nije drago 😦 svejedno pamtim s njom jako lijepa vremena 🙂

    Sviđa mi se

  3. nekoliko godina sam lutala bespućima maskara, probavala ovu ili onu, a onda se vratila svojem najdražem frankenštajnu.
    kao i ti, obožavam gumenu četkicu, ali mi je čak i masterpiece max sa 7,2 ml preskup u usporedbi s, recimo 2000 calorie. i onda uzmem četkicu od masterpiece max i našarafim ju na 2000 calorie (savršeno paše!) – i imam najbolju teksturu s najboljom četkicom za smiješne novce! ❤

    Sviđa mi se

  4. meni je masterpiece max savrsena maskara,trepke mi budu ogromne za ne povjerovat a inace mi nisu bas neke,nist posebno..trenutno obozavam od Deborah 24 ore maskaru za volumen i super izvlaci a kad tu potrosim ceka me od mf ona sto traje 24 sata na ocima (nadam se da cu je znat uklonit) inace nemam neki poseban brend,volim na netu pogledat sta se preporucuje,ne dajem puno novaca na maskaru,opcenito na kozmetiku,nekako gledam da za novac koji imam kupim vise stvari hehe,sminka ko sminka potrosice se 😀 Alverde ima neku maskaru stadl star kazu da je ista MF msterpiece a jeftinija

    Sviđa mi se

  5. Golden Rose City Style maskara- gumena cetkica, lijepo razdvaja, uvija, traje i ne preslikva se i jeftina je, a napravi cudo od mojih plavih spustenih trepavica 🙂 ma ljubav, bolja mi je od svih maksfaktorovih, maybelinovih i slicnih maskara

    Sviđa mi se

  6. Ja sam odusevljena maskarom MUA Fashionista, kostala je nekih 1.$ odnosno 15-tak kuna i oduuusevljena sam! Ima gumenu cetkicu al sa jedne strane su dugacke dlakuce a sa druge su kratke dlacice za donje male trepavice.
    Iskreno, mislila sam da maskara nema sanse da bude tako dobro s obzirom na cijenu.
    Neki dan sam bas narucila novu Mua Fashionsta maskaru ali ima step 1 i step pa pa cemo vidjeti kakva je kada dode 😉
    Inace mi je dobra Evelin a do sada sam godinama koristila Max Factor 2000 curved 😉

    Sviđa mi se

    • ja mislim da tu nisam probala, ali nekako ni nemam dobra iskustva s tim četkicama koje su s jedne strane duže a s druge kraće… mene mf curved nije baš oduševila, dala sam ju mami na kraju…jednostavno mi takva četkica nije odgovarala za moje trepavice,a baš sam mislila da hoće :/

      Sviđa mi se

  7. Meni je omiljena masterpiece max factor, ali crno pakovanje, evo gledam baš sad ima 7,2 ml ista je cijena kao i te zlatne…a puno veće pakovanje, ja sam je uzela na sniženju za 7,5 evra a isto tako košta preko 10 evra…
    Koja je fora s tom zlatnom, jel vodootporna ili…?

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s