L’oreal Professionnel Solar Sublime krema za kosu

Kada sam nedavno dobila paket s L’Oreal Professionnel proizvodima, među njima je bio jedan proizvod s kojim se do sada nisam susrela. Radi se o kremi za kosu koja bi joj trebala pružiti zaštitu od sunčevih zraka i općenito svih „ljetnih“ oštećenja.

???????????????????????????????
Kako se koristi?
Ja sam je nanosila na opranu kosu (znači, šampon i regenerator ili maska pa onda ova krema), držala nekoliko minuta na kosi i zatim isprala. Nakon toga normalno prosušim kosu ručnikom i pustim da se osuši prirodnim putem. Ja sam je nanosila na cijelu dužinu kose, od korijena do vrhova i nije mi mastila kosu ni malo, niti sam osjetila neke negativne strane korištenja ovog proizvoda. Za moju dužinu potrebna je količina kao na slici.

???????????????????????????????

Što sadrži ovaj proizvod?
Možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????
Kako miriše?
Nema neki specijalno izražajan miris, ali mogu reći da se dosta osjete citrusi. Kako sam ju koristila usporedno s uljem i maskom iz Mythic oil kolekcije, miris ove kreme uopće nije došao do izražaja. Zapravo, uz bilo koje druge proizvode njen miris se ne osjeti.

Što ova krema radi mojoj/vašoj kosi?
Ova krema priprema vašu kosu za sunce. Prethodno spomenuti spojevi pomažu u zaštiti kose od UV zraka. Meni djeluje i kao regenerator.
Ambalaža je uobičajena za regenerator, plastična i stvarno ništa posebno. Sadrži 150ml proizvoda za koji trebate izdvojiti 136 kuna. Najbliži frizerski salon u kojem možete kupiti L’Oreal Professionnel proizvode možete pronaći ovdje.

???????????????????????????????
Najbitnija stvar, djeluje li?
Iskreno, nisam sigurna… Nikada mi kosa nije bila previše oštećena od sunca i mora, pa tako nije ni ove godine, a sada, koliko je točno ovaj proizvod pomogao u tome, stvarno ne mogu procijeniti! Definitivno mi je kosa puno mekša, glađa, ugodnija na dodir, kako nakon pranja, tako i nakon sušenja. Možda je bitno da kažem i da je kosa takva kada recimo izađem iz mora i ona se osuši na suncu… Nije onako jako suha i hrapava od soli, i ima jako ugodan miris :). Možda je to ono što bi ova krema za kosu trebala raditi, i ako je, onda sam ja zadovoljna! Više ne moram odmah nakon kupanja prati kosu običnom vodom da ne bi bila  beživotna!

*pr proizvod

Štite li vi kako svoju kosu od sunca? Ako da, kojim proizvodima? Ako ne, mislite li da vašoj kosi nije potrebna zaštita od sunca?

8 comments

  1. […] Što se tiče pak kose, već sam spominjala ovaj proizvod nekoliko puta, ali ponovit ću, pa neka bude sve na jednom mjestu. Za zaštitu kose od sunca koristim ovu L’Oreal Professionnel kremu za kosu koju sam koristila čitavo prošlo ljeto, pa sam odlučila da niti ove neće proći bez nje jer smatram da mi je puno pomogla! Recenzija je ovdje. […]

    Sviđa mi se

Komentiraj