Bourjois Healthy Mix korektor

Sada već neko vrijeme koristim jedan korektor koji me iz dana u dan sve više oduševljava, pa mislim da je došlo vrijeme da vam ga predstavim. Nije to nikakva novost,  EWB na Šminkerici je već pisala o njemu i sve tako to, no kako ja imam drugačiji tip kože od nje, mislim da je okej da pročitate i moje mišljenje :D.

???????????????????????????????

Za početak, ovaj proizvod možete pronaći u tri nijanse, 51, 52 i 53 i to najčešće u Kozmo ,Muller  i BIPA drogerijama (možda i u nekim DM-ovima koji drže Bourjois). Cijena mu je oko 65 kuna, a dobijete 10ml proizvoda. Na prvu ne zvuči mnogo, no vjerujte mi da jest! Usput, moja nijansa je broj 51 i blago je žutog podtona koji se nakon razmazivanja izgubi.

???????????????????????????????

Njegova tekstura je prilično gusta, vrlo je pigmentiran, lako se nanosi i blenda i to najbolje prstima , laganim tapkanjem(po mojoj procjeni).  Nije mastan, nema nikakav odsjaj ili shimmer u sebi.

Prekrivanje mu je jako dobro i uspijeva sakriti i najtvrdokornije podočnjake i crvenilo (upotrebljavala sam ga i na drugim ljudima :D) . Ja ga ipak najčešće koristim na podočnjacima, no ukoliko se pojavi i pokoji prištić, ovo je jedan od rijetkih korektora koji ga uspije prekriti (uz malo truda :D).

???????????????????????????????

Htjela bih samo reći ( obzirom da je moja koža suha) da sam ga nekoliko puta nanijela onako u obliku slova V ispod očiju, do nosa i moram priznati da me tokom dana to područje pomalo zatezalo i nije prestajalo dok nisam skinula šminku. S druge strane, kada ga nanesem samo na podočnjake, nemam takvih problema.

Vrlo je dugotrajan, izdržljiv po svim vremenskim uvjetima i što je najbitnije ne uvlači se u borice oko očiju čak ni nakon nekoliko sati od nanošenja make upa. Ponekad posluži čak i kao odlična baza za sjenilo.

Jako mi se sviđa i ova njegova ambalaža jer je vrlo higijenska, mogu ga upotrebljavati i na drugim ljudima i mogu ga uvijek istisnuti do kraja kada mu dođe vrijeme.

???????????????????????????????

Ja nemam neke strašne podočnjake, ali općenito mi je područje oko očiju tamnije, a ovaj korektor ga odlično posvijetli. I nemojte misliti da sam prirodno masna oko očiju, samo uvijek prije nanošenja make upa nanesem kremu :D.

 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ako vam to nije bilo dovoljno, evo i jedne usporedbe na ruci. Riječ je o intenzivnoj  vodootpornoj olovci za oči, i ja mislim da ja prilično dobro sakrije i neutralizira.

 ??????????????????????????????????????????????????????????????

Kako vam se čini? Jeste li probale ovaj korektor?

36 comments

  1. Ja ga koristim nekih mjesec dana i kupila sam ga baš zato što imam izražene podočnjake.. Jako puno pozitivnih komentara sam čitala o njemu pa sam se odlučila kupiti ga u Kozmu kada je bilo sniženje 30%. Moram priznat da ja nisam baš zadovoljna s njim. Meni se uvlači u bore ispod očiju, pa sam odlučila zbog suhog okoločnog područja kupiti nešto za hidrataciju. Time se situacija malo poboljšala, ali i dalje nije (za mene) zadovoljavajuće 🙂 Ne znam, možda to nije moj podton, ne kužim se u to. Ali probala sam ih par i ni jedan mi ne napravi posao kako treba. Dala bi i više novaca za to jer mi je ostatak kože super i ne treba mi ni puder ni ništa. Jedino borim bitku s tim podočnjacima.. 😦

    Sviđa mi se

  2. Imam tamne podocnjake i probala sam puno korektora. Trenutno mi je ok od pupe, u stiku. Ali nikako da pogodim svoju pravu nijansi i korektor. Slabo koristim tekuce jer mislim da mi nece puno pomoc.mozda je to greska,.
    Probala sam i od artdeco u stiku,, ali je presuh i jako mi je isusilo područje oko očiju.

    Sviđa mi se

  3. Kupila sam ga u Bipi za 19,90 na sniženju 🙂 Oduševljena sam njime,nije mi bio potreban korektor ali kad sam pročitala ovaj post i vidjela ga na sniženju nisam mogla odoljeti da ga ne uzmem,super je za podočnjake 😀

    Sviđa mi se

  4. Woow sad se dvoumim između ovoga i onog Garnierovog roll on-a.Koji bi bolje prekrio moje crne/ljubičaste/žute/šarene kolutove oko očiju? 😀

    Sviđa mi se

    • Ja sam probala skoro sve korektore dostupne u našim drogerijama i definitivno ti ne preporučam Garnierov ako ima jake podočnjake,moji su ljubičasto/plavi i nije mi baš pomogao a da ne govorimo kako mi je nasvjetlija nijansa pretamna (inače sam bourjois 51) meni je trenutno najbolji ovaj HM a slijedeči planiram probati Artdeco kamuflažu

      Sviđa mi se

  5. već sam na 2 pakiranju prvi sam koristila godinu dana i onda sam odrezala škarama onaj zadnji dio i vadila ga van kistićem i imala sam ga za još nekih 2-3 mjeseca samo kao da ima mala razlika između prvog i drugog , drugi mi je malo rjeđi i žući :/

    Sviđa mi se

    • To sam i ja prije mislila, iako sam ga doduse uzela na snizenju, no vrijedi.Vec ga imam 3 mjeseca i imati cu ga sigurno jos toliko, ako ne i duze.Dzabe da imas 10 korektora po 20 kn sto nista ne prekrivaju kako spada (kao ja prije) i stalno ih moras popravljati…dodje ti na isto.

      I da, Airy, po tvom misljenju, s koliko godina bi se trebalo okoloocno podrucje tretirati kremicama? Imam 20 godina i koristim korektor stalno jer imam genetski naslijedjene podocnjake (iako mi ne isusuje nista, no opet :/ )…znam tu i tamo namazati vazelinom ili bademovim uljem i malo masirati.

      Sviđa mi se

      • iskreno, nemam pojma… ja sam počela s bioderminom kremom evo prije koliko, dva mjeseca mazati a imam 24 godine, a prije nisam ništa koristila… ovisi trebaš li nešto protiv bora ili samo za hidrataciju,mislim da je to vrlo individualno…
        probaj uzeti neku jeftiniju kremicu (balea ima neku dobru, serum neki…) za početak pa ćeš vidjeti… samo, imaj na umu da ti nije dobro prije 25-30 godina početi upotrebljavati kreme za zrelu kožu i preparate protiv bora i tako to jer bi mogli izgubiti na učinkovitosti do vremena kada će stvarno trebati djelovati.

        Sviđa mi se

        • Ma, za bore ne planiram nista stavljati prije 30.-og rodjendana! 😀 Grozim se kad vidim celebrity cure koje s 20 i nes sitno stavljaju botoks, uzas! Da nemrem raditi mimiku lica, ne bi se osjecala kao ja.
          Sad sam skrenula s teme, sorry. 😛
          Hvala na savjetu, probati cu s nekom za hidrataciju za pocetak.
          I da, vidjela sam da je netko sugerirao da napises clanak o tome kako stavljas rumenilo-pliz neka bude.Gledam ove slike gore, fantastican make up i rumenilo je tako fino naneseno; ja nekad super napravim, a nekad mi izgleda bas lose. 😀
          :*

          Sviđa mi se

  6. Mani su prežuti :((( Bude mi preočito da imam korektor… Nevezano uz korektor, u Mülleru kod kauflanda Mysslyn sjenila su na velikom sniženju. Ja sam uzela duo sjenilo koje sada košta 25kn (umjesto 44). Ako ste zainteresirane brzo do Müllera….

    Sviđa mi se

  7. Samo jedan savjet, kada potrosite korektor tako da vise ne mozete da ga istisnete onda ga isjecite i ono sto je ostalo prebacite u neku posudicu (ja sam prebacila u kutiju od kontaktnih sociva) i to ce vam trajati jos bar tri mjeseca (meni jeste) jer je stvarno potrebna mala kolicina za prekrivanje, a to je meni omiljena stvar u vezi ovog korektora.

    Sviđa mi se

    • imaš tu negdje s desne strane na blogu kućicu u koju samo upišeš svoju e-mail adresu i to je to…dođe ti porukica koju moraš potvrditi i to je to…dobit ćeš obavijest svaki puta kada nešto objavim :))

      Sviđa mi se

Komentiraj