THE SHOPAHOLIC TAG

Dok ne uhvatim pravo vrijeme za slikanje swatcheva svih proizvoda koji čekaju recenziranje, odlučila sam vam napisati jedan tag. Mislim, nisam ga ja napisala, vidjela sam ga sinoć na You tubeu, i relativno je nov, a samim time i prilično zanimljiv.

Zove se The Shopaholic tag kao što vjerojatno vidite iz naslova ,pa well, kako da ga onda ja ne ispunim :D. Sastoji se od 11 pitanja, koja ću ja prevesti na hrvatski i odgovoriti na njih.

I da, tagam sve cure sa Šminkerice da ispune ovaj tag, a osim njih i sve ostale blogerice koje vide ovaj post :).

Sale-Shopping

 

Smatrate li se šopinholičarkom?

Smatram :D. Uhvatim se da svaki dan nešto kupujem, bila to odjeća, šminka, nakit, kozmetika (mislim na kremice, šampone, gelove za tuširanje…) ili pak namirnice za kuhinju. Zahvaljujući online kupovini, nekada ni ne izlazim iz kuće da bih kupovala :D. Ako prođe par dana da nešto ne kupim ili ne dobijem poštom počne me hvatati panika hahha.

Kako bi definirale svoj stil?

Ne bi ga nikako definirala jer ga u biti i nemam. Nosim ono što mi se sviđa i što mi u kojem trenutku odgovara. Bila to trenerka, kožna jakna ili pak čipkasta haljina ili sve to zajedno ahhaha.

537621_489041361155261_1129554722_n

Koju trgovinu ne možete napustiti bez da nešto kupite?

Ima ih poprilično :D, samo u Kiku recimo pronađem turbo jeftine stvari koje mogu da ne kupim.

Gdje pronalazite najbolje ponude (popuste,akcije)?

Definitivno u Takku. Imaju posebne kataloge s popustima, kupone za vjerne kupce i slično. Osim ondje, vrlo jeftine stvari na sniženjima sam pronalazila u H&M-U, Ann Christine i u New Yorkeru.

??????????????????????

Za kojeg dizajnera ste spremne izdvojiti puno novca?

Za nijednog :D, za sada. U budućnosti bih si htjela priuštiti LV torbicu i jedne C.L. cipele, samo da mi eto, srce bude na mjestu i da vidim vrijede li stvarno taj novac :D.

Imate li „go to“ outfit za šoping?

Imam, ali on nije uvijek isti. Najčešće obučem neku haljinu bez remena i nakita  i balerinke. To su odjevni komadi koji se najlakše skidaju i oblače, a haljinu samu po sebi možete nositi bez puno dodataka jer i bez njih izgleda, lijepo, slatko i ženstveno.

??????????????????????

Koji je vaš „guilty pleasure“? (ne uključujući make up)

Definitivno cipele, i to štiklice i balerinke najčešće. Nije mi šoping ako si ne kupim barem jedan primjerak cipelica :D.

734799_10151398939719511_612597240_n

Navedite jedan komad odjeće bez kojeg ne bi mogle živjeti.

Haljine. Najzahvalnija su za kombiniranje, nema puno mozganja i uvijek izgledaju lijepo i mogu se nositi u svim prilikama.

Za koji trend se nadate da nikada neće izaći iz mode?

Trend nošenja suknjica na struku :D. Taj trend obožavam i mislim da dobro stoji na mom obliku tijela i ako i prestane biti u modi mislim da ću ga nastaviti i nazvati – svojim stilom 😀

197577_606892339326767_1552883993_n

Koji trend ste voljeli,a da je brzo izašao iz mode?

Voljela sam one prošlogodišnje hlače u jarkim bojama… Ove godine su više uzorci u modi, no mislim da ću svoje šarene hlače nastaviti nositi i ovog proljeća bez obzira na modu.

??????????????????????

Tko je vaš „fashion icon“?

Nitko posebno. Volim neke blogerice koje imaju neki klasičniji stil koji je pristupačan većini. Rado pratim J’adore Fashion i Tamaru Kalinic i to je u biti sve.

480734_386323564783779_1841714686_n

18 comments

  1. Vidim da spominješ Kik u postu, baš sam večeras gledala njihov novi katalog i ima super skinny hlača za dobru cijenu pa me zanima kakve su njihove hlače, ponajviše mislim na duljinu (jer sam niska 160 cm) i da li se rastegnu nakon 2 nošenja?

    Sviđa mi se

  2. Ma bas ti je odlicno sve zaj, kazu da je figura pjescanog sata najblize onom necem idealnom,, ma ja nemam trbuha nist, ravan al na bokovima imam, ni nest puno al kad stegnem remenom nakupi se, al ajd da imam fino jace noge jos bi nekak izgledalo al ovako bas ruzno, probat cu s hlacama visljeg struka pa prekrit maicom.. Hvaalaa tiiii…

    Sviđa mi se

  3. Odlican post, bas sam se pitala gdje si, ne pises..hehee… Negoo, imam pitanje nevezano za temu, cini mi se (ispravi me ako grijesim) da imas sire bokove (ne kukove, bas bokove), pa me zanima koliku visinu struka biras, visoki, srednji, niskii?? Mene to uzasno patii,, imam tanke noge a siroke bokove, pa mi uvjek muka kod izbora hlaca, mrsaviji sam tip al mi se uvjek nest nađe da se “prevjesi” bar malo nak odzada na bokovima i mal sastrane heh…kod tebe to neprimjecujeem,, daj koji savjet ili otkri tajnuu….

    Sviđa mi se

    • ahahha zabušavam malo 😀 imam hrpu stvari za recenzirati, i slike imam,ali nemam swatcheve a ne mogu bez toga objavit 😀 a vrijeme truljavo na mrtvo pa reko ajde da vas malo zabavim ahaha

      ma to su mi se zadnje vrijeme proširili, i u biti nisu toliko ni široki koliko su široki nasparam jako uskog struka, ali da odg na pitanje, ja uvijek biram neku srednju visinu struka, ne zbog izgleda već zbog udobnosti.

      mrzim kad mi ispada guza kad sjedam, a visoki struk, ne znam , nije mi za svaki dan :/ i ovo što kažeš da meni ne “visi” van hlača, ja msilim da je to jer me hlače u struku nikada ne stežu, imam debele noge i guzu i kad nađem hlače u koje stanem kak spada, taj gornji dio mi manje više bude veći i mislim da je to glavni razlog.7

      tebi bi preporučila da kupiš hlače sa srednje visokim strukom, ili baš visokim, ako ih možeš nositi ispod majice da se ne vide i izbjegavaj oen nisko rezane…to ti je glavni razlog zašto se uopće salo nakuplja na tim dijelovima…

      nama je prof iz tjelesnog svima govorio da ćemo dobiti salo na stomaku i bokovima kada smo nosile kratke majice i majice bez potkošulja- i znaš šta? i jesmo!! na tom mjestu su bubrezi, koji trebaju biti na toplome…ukoliko nisu, oko njih se stvara masno tkivo da ih zaštiti…

      Sviđa mi se

  4. joj ne volim Tamaru 😀 😀 mislim,ima stila,i ima para. hoda s Seadom Hajrovićem koji igra za Arsenal i on mi ju je “zgadil” haha. stalno je tvital kolko ju voli i kak je super. jedanput je imal nagradnu igru,možeš osvojiti dres,a uvijet je bilo zapratiti Tamaru na twitteru. onda sma ih oboje odpratila 😀
    znam da je offtopic,al iznenadila sam se da još netko zna za nju,nisam ju do sad vidla po našim stranicama 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj