LOTD za svadbe ili slično

Današnji dan mi je protekao prilično uzbudljivo jer sam danas prvi puta šminkala jednu mladenku, dobro, i pravila joj frizuru. Mislim, nije da nikada prije nisam nikoga šminkala, ali mislim da sam imala tremu veću od nje same. Nekako, drugačije je šminkati prijateljice, rođakinje ili mamu, a drugo je nekoga nepoznatoga, pogotovo za tako važan događaj. Pola stvari sam zaboravila, među kojima i fotić i užasno mi je žao što vam to ne mogu pokazati kak0 je sve ispalo na kraju.  Radila sam joj malo jači ljubičasto- rozi smokey eyes s laganim tušem i maskarom i ispalo je puno bolje nego što sam očekivala, i što je najvažnije, mušterija je bila i više nego zadovoljna.

Kada sam došla kući i malo smirila doživljaje, morala sam i sebe našminkati, mada nisam morala nikuda ići. To je bila prilika da malo, ali samo malo eksperimentiram s bojama, pa sam vam htjela pokazati što sam napravila. Sve u svemu, bila sam malo inspirirana svadbom pa sam odmah ukombinirala i jednu frizuricu. Nekako mi na kraju nedostaju umjetne trepavice jer sam se totalno navukla na njih i sada ništa više nije isto bez njih :D.

Sve u svemu, upotrebljavala sam zlatnu nijansu iz Naked  palete koju sam nanijela skoro preko cijeloga kapka. Na vanjskom njegovom kutu koristila sam tamno smeđu mat nijansu iz Alverde Quattro palete sjenila koju sam već recenzirala na Šminkerici, a istu sam nanijela i na pregib kapka. Tu bi ja nekako ovaj look završila, ali vrag mi nije dao mira, pa sam iskopala i svoju novu paletu od 183 sjenila s Fraulein38.com i poigrala se s nekoliko nijansi zelene, koje sam izmješala i nanijela malo iznad pregiba kapka. U unutrašnji kut oka sam nanijela svjetlucavo bijelo sjenilo.

To sam se sve naravno, dobro izblendala i činilo se okej, no nešto je nedostajalo. To si nikako nisam mogla dopustiti, pa sam na donji kapak i ispod  njega nanijela Essence azurno plavu olovku za oči.  Nakon toga sam stavila samo maskaru i to je to što se tiče očiju.  Obrve sam malo popunila jedinom mat smeđom nijansom iz Naked 2 palete. Na licu imam samo Garnier BB kremu , ELF duo rumenilo+bronzer, a na usnama imam MAC-ov Creme de Nude ruž.

Što se tiče ove moje frizurice, kao što vidite, to je samo obična niska punđica s jedne strane glave, ništa posebno :).

Kako vam se ssviđa ovaj look? S kojim bojama vi najviše volite eksperimentirati?

Komentiraj