“Bright blue” ljetni makeup :)

Hej ljudovi :). Žao mi je što me nema baš na blogu, ali znate da je uvijek tako preko ljeta :(. Jednostavno nemam vremena jer cijeli dan i večer radim, a navečer dok se sredim bude već prekasno i prevruće da držim laptop na sebi i tipkam vam post. Doduše, nekidan sam uspjela poslikati neke swatcheve MUR proizvoda, pa možete uskoro očekivati par novih postova. Za neke zanimljivije postove nemam vremena za realizaciju, outfit postovi su na čekanju do daljnjeg – a jedino s čime vas možda malo mogu zabaviti su videi.

Naime, njih sam snimila unaprijed, još dok sam bila kod kuće i sada ih samo editiram i objavljujem i nadam se da ću uspjeti tako do kraja ljeta, odnosno dok ne dođem kući. Možda ću koji faliti jer sam skontala da su neki katastrofa ispali pa sam ih obrisala…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U biti, danas sam samo htjela s vama podijeliti novi video! Radi se o jednom ljetnom makeup tutorialu, odnosno looku u kojem sam u biti samo radila na očima i dovršila lice. Proljetnu i moju općenitu rutinu stavljanja podloge imate OVDJE.

Doduše, neke stvari su malo drugačije sada, ali budem snimila novu “foundation” rutinu kada dođem kući. Na primjer, u ovom videu sam koristila Catrice Nude Illusion tekući puder i Catrice Date with Ash-ton  olovku za obrve, a to niste vidjeli. Nisam htjela da svaki video bude isti, ili u ovom slučaju zapravo, predugačak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostali proizvodi koje sam koristila za ovaj look:

Catrice Nude Illusion 010

Catrice Date with Ash-ton olovka za obrve

MUR- Matte brights paleta

Paula’s choice- The nude mattes paleta sjenila

Fräulein  38 – 88 shimmer paleta

Catrice Dating Joe Black eyeliner

Max Factor Materpiece vodootporna  maskara (slučajno izbrisah  klip gdje stavljam maskaru :D)

L’oreal bijela olovka za oči

Catrice camouflage korektor – ivory

Catrice Fine and prime transparentni puder

NYX rumenilo -taupe

L’oreal glam bronzer – brunette

Bourjois rumenilo – nijansa 16

NARS Albatross highlighter

Duo ljepilo za trepavice i trepavice s eBaya neke random

Ruževi:  Catrice- Princess peach i MUR – Bliss

Uživajte :*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13 comments

  1. Hej, vidjela sam da si kupila anastasia beverly hills dipbrow pomade, mogu li znati u kojoj nijansi? Imamo sličnu boju obrva, a ja se dvoumim između blonde ili taupe? Hvala 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj