Sheinside lookbook <3

Danas vam ponovno imam za pokazati neke stvarčice sa Sheinside web stranice i ovaj puta mi nije trebalo jako dugo, obzirom na to da su mi super i često ih nosim i što je najbolje, primjerene su trenutnom godišnjem dobu!

cats
Uglavnom, krenimo s prvom stvarčicom. Radi se o kardiganu neobičnog kroja koji bi vjerojatno bolje pristajao nekom višem ili tanjem od mene, ali toliko je udoban i onako, odvažan, da mu jednostavno ne mogu odoljeti! Izrađen je od pomalo neobične tkanine koja kao da je mješavina vune i flisa, a rukavi su od umjetne kože,a unutar nje je kao neka tanka spužva… Na vunenom dijelu nema nikakvih šavova na rubovima i mi je na prvu bilo čudno, ali kada sam ga oprala, iznenadila sam se kako zapravo dobro izgleda.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Druga stvarčica je jakna kakvu sam dugo željela ali nigdje kod nas nisam mogla pronaći odgovarajuću kvalitetu i cijenu, pa sam lago odustala. Kada sam malo bolje proučila Sheinside stranicu vidjela sam da imaju takve jakne pa sam se odlučila uzeti jednu i nisam nimalo pogriješila. Živim u ovoj jakni od dana kada mi je stigla! Savršeno se slaže sa svim mojim dnevnim outfitima, kada moram na brzinu skoknuti do trgovine, pa čak i na trenirku! Kvalitetom sam jako, jako zadovoljna! Izvana je onako deblji materijal, kao neka mješavina pamuka i nečega još čvršćeg, a iznutra je najfinija i toplija bijela bundica koja čini ovu jaknu izuzetno toplom! Ima odvojivu kapuljaču, i čak se i ovaj „krzneni“ dio može skinuti s nje! Odlična je za ovo vrijeme, a kako mi je solidno široka, komotno ću je nositi i zimi uz neki super debeli pulover!

??????????????????????????????????????????????????????????????????
Ako vam se sviđaju ove stvarčice možete ih pogledati ovdje i ovdje.

Koji outfit vam se više sviđa?

12 comments

  1. book!! Citam tvoj post i odmah sam morala pogledati stranicu. Nasla sam si par dobrih stvarcica,ali me malo brine to sto citam vecinu negativnih komentara o ovoj stranici. :/ kakva su tvoja iskustva? Koliko je trebalo vremena da ti posalju posiljku i da ti stigne? Hvala :*
    Super su mi tvoji postovi i videi!

    Sviđa mi se

Komentiraj