Essence olovke za usne

Dobila sam hrpu upita u vezi Essence olovki za usne koje sam spomenula u postu s ruževima pa vam danas donosim njihovu recenziju. Neću ništa pisati, samo osnovne podatke i fotkice :).

cats55

DOSTUPNOST Ove olovke možete kupiti po cijeni od 8,90kn u svim DM, Muller i Kozmo prodavaonicama. Dio su stalne ponude pa ih nije problem pronaći. Dostupno je ukupno 9 nijansi, a ja ću vam danas pokazati 4 koje imam. Na slikama su 3, ali pronašla sam još jednu koju imam od prije, pa sam vam odlučila pokazati i nju, ali je bila premala za slikanje, pa sam taj dio preskočila :).

nijanse AMBALAŽA Ambalaža je klasična za olovku koja se mora šiljiti, čak su i poklopci solidne kvalitete i nijedan mi nikada nije puknuo. Isto, nije se dogodilo ni da olovka puca iznutra dok se šilji i slično…Totalno ju je moguće do kraja potrošiti.

?????????????????????? Sadrži 1 gram proizvoda, koji bi trebalo potrošiti u roku 36 mjeseci što ako je koristite i za ispunjavanje cijelih usana stvarno nije neki problem.

?????????????????????? TEKSTURA Sve ove nijanse koje ja imam su mat finisha i ne sadrže nikakve shimmere u sebi. Taman su dovoljno meke da lijepo klize pa usnama i ostavljaju ravnomjernu boju, i dovoljno tvrde da ne pucaju ine ostavljaju grudice boje po usnama.

?????????????????????? NANOŠENJE Kao što rekoh, lako se nanose, precizne su i ja ih obožavam koristiti i definitivno ću kupiti i ostale nijanse. Čak i ako neka mjesta promašim, malo protrljam usnice i sve dođe na svoje mjesto. Kremaste su i ponašaju se kao ruž na usnama, i pri tome ih ne isušuju. Dobro funkcioniraju čak i an suhim usnama (moje na dan slikanja nisu bile u idealnom stanju, ali priznajte da se to uopće ne vidi na slikama 😀 ).

PIGMENTACIJA Imaju izvrsnu pigmentaciju i prekrivaju od prve.

?????????????????????? TRAJNOST Trajnost je isto solidna, prežive čak i jelo. Kod tamnijih nijansi sam primijetila da mi se malo obrisalo na sredini usana, ali nakon jela sam ih samo malo protrljala i sve je ponovno došlo na svoje mjesto i usne su bile ravnomjerno prekrivene.

SASTOJCI Puno vas je pitalo i koju olovku nosim uz koji ruž, ali da vam budem iskrena, to mi je teško odgovoriti jer to sve ovisi o efektu koji želite postići. Već sam rekla da ja uglavnom ispunim cijele usne olovkom i onda eventualno gore nanesem ruž, ali češće ih nosim same. Eventualno stavim svjetliji nude ruž u sredinu usana i slično.

sastojci Ali, ako baš želite poveznicu s ruževima iz nedavnog posta , okej. Imajte samo na umu da nijanse nisu identične i da će te dobiti različite efekte i da definitivno ima i boljih parova od ovoga što sam ja odabrala.

In the nude olovka + Nude love ruž Soft rose olovka + Love me ruž Satin mauve olovka + Natural beauty ruž Soft berry olovka + Barely there

SWATCHEVI (Redom kako su na prvoj slici – 06,05,11 i gratis nijansa Soft pink )

??????????????????????3 4

1

Gratissss 😀

2I da ne mislite da su posljednje dvije iste, lijepim ponovno naslovnu forku gdje su jedna do druge i jasnije se vidi razlika.

cats55

ZAKLJUČAK Odlične olovke po iznimno povoljnoj cijeni koje svakako trebaju pronaći put do vaše makeup kolekcije :).

Koja se boja vama najviše sviđa? S kojim ruževima biste li ih vi kombinirali? Jeste li isprobali ove olovke?

14 comments

  1. Sviđaju mi se svijeće u korpi, nisam ih baš skužila u postu o kući 🙂 Super su mi sve olovke, možda malo manje satin mauve, no… Još nisam probala,imam hrpu ruževa ali olovke slabo i sada moram ovo probati 🙂

    Sviđa mi se

  2. super su olovke. imam dvije za sad i definitivno hocu jos soft rose. Satin mauve izgleda puno tamnije na tebi nego na meni. I odlicno ti stoje sve boje ❤

    Sviđa mi se

  3. Prvu satin mauve koju sam kupila sam bacila u smece jer je pucala da se uopce nije dala ni mrvicu nasiljit da viri van a da ne pukne. uzas! i tako mi se vise puta dogodilo s essence olovkama. no, kako god, jeftine su pa sam uzela opet jer mi je ta boja zbilja divna.mogu rec da su super, kremaste, dugo traju i meni osobno bolje nego ruz. 😀
    jedino ne kuzim ovu fotku s nijansama.. drugi red druga nijansa…prozirno bijelo? o.O

    Sviđa mi se

Komentiraj