Essence Eye make up remover – Waterproof

Danas sam malo bolesna pa nisam imala volje za pisanjem, ali nekako sam si mislila da sam lijepo počela ovaj mjesec s po jednim postom na dan, pa mi je bilo žao prekinuti niz- da vidimo dokle ću :D.

Odlučila sam se na recenziju jednog proizvoda koji koristim već godinama i više sam mu nego vjerna! Ovo je jedan od rijetkih proizvoda kojemu nisam niti tražila zamjenu jer je odličan i super povoljan…

??????????????????????


Nisam čak niti pripremila neki demo prikaz kako ovaj proizvod radi jer toliko vjerujem u njega da mi MORATE vjerovati na riječ :D.

Uglavnom, ova verzija je uljna i uklanja vodootporni make up, a znate da ja na dnevnoj bazi nosim vodootpornu maskaru, pa to znači da i ovaj proizvod koristim svaki dan. Postoji i ružičasta verzija koju nisam isprobala, ali znam da ona nije za vodootporni make up.

??????????????????????
Bočica je prilično prosta,ali slatka i praktična za ono čemu služi. Naljepnica se često zna odlijepiti ako malo ulja dođe na samo bočicu. Sadrži 125ml proizvoda (ja ga imam oko 2 mjeseca skoro svakodnevnog korištenja), dođe manje od 20 kuna i može se nabaviti u većim DM prodavaonicama i supermarketima (Plodine).

Ovo je dvofazni odstranjivač pa ga je prije uporabe potrebno dobro promućkati kako bi se pomiješao. Tekstura mu je rijetka, pomalo masnjikava i ostavlja takav trag na licu. Ja ga koristim samo na očima, za skidanje maskare i onda operem cijelo lice nekom pjenom za umivanje i skidanje ostatka šminke.

??????????????????????
Nikada mi ovaj proizvod nije nadražio oči, izazvao peckanje ili crvenilo. Na licu sam ga svega par puta koristila, ali svejedno nije bilo nikakve reakcije na njega.

Ja natopim dva vatena kolutića i stavim ih na kapke par sekundi i samo lagano protrljam oči par puta i maskare nema. Njime skidam i umjetne trepavica – istim postupkom i one onda same otpadnu (koristim vodootporno ljepilo 🙂 ).

Ima malo zagušljivi uljni miris koji se zapravo uopće ne osjeti dok ne nabijete ovaj proizvod pod nos i ne njušite ga. Na licu se uopće ne osjeti.
Sastav možete vidjeti na slici ispod.

??????????????????????
Jeste li možda isprobali ovaj proizvod? Koji su vaši povoljni,a fantastični proizvodi koje ne biste mijenjali ni za što?

17 comments

  1. Ovo ću si morati nabaviti! 🙂

    Moj omiljeni proizvod je Balea gel za umivanje od cvijeta lotosa! Divan je! Odlično Čisti kožu, ne isušuje, a traje mi već jako dugo s obzirom da ga dva puta dnevno koristim! Za 17 kN odličan! Imam jedan i na zalihi.
    I da, odlično skida i šminku sa očiju- bolje od toga ne može.:)
    Preporučujem!

    Sviđa mi se

  2. Ja koristim ružičasti i mogu reći da sam jako zadovoljna. Nikada nisam imala potrebu posezati za drugima jer ovaj obavi jako dobar posao, za jako malo novca 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj