L’Oreal Professionnel Mythic Oil- za sve tipove kose

Sinoć sam shvatila da sam vam ostala dužna jednu recenziju (možda i više, tko zna…pozitivno je samo što se ja toga kad –tad sjetim i nadoknadim :D). Radi se o L’Orealovom Mythic ulju za kosu.

??????????????????????
Za početak vam moram reći da od ovog ulja za kosu ne trebate očekivati da će napraviti ne znam što od vaše kose. Suhi vrhovi se neće sjajiti, ispucani se neće ponovno spojiti, a kosa se neće puno lakše raščešljavati – barem ne na duge staze!

??????????????????????
Zapravo, krenimo prvo na općenite informacije. Možete ga pronaći u četiri varijacije, odnosno, za četiri vrste kose – tanku do normalnu (mlijeko za kosu), suhu i neukrotivu, obojenu, te ono koje sam ja dobila na recenziranje- za sve tipove kose!
Dolazi u lijepoj bijeloj polu plastičnoj kutijici koju mi je bilo žao baciti i na kojoj piše ponešto o ovom ulju.

??????????????????????
Tu se nalaze i sastojci. Izdvajam ulje avokada bogato vitaminima A, B1, B2 i D te masnim omega kiselinama za intenzivno hranjenje i sjaj vašoj kosi :D.

??????????????????????
Unutar nje je bila prava ambalaža ovog ulja za kosu. Ona je također plastična, što me malo iznenadilo jer su inače ovakvi proizvodi po sličnim cijenama obično u staklenim, a i bočica je pre lijepo izgledala da bi bila plastična-no dobro.

??????????????????????

Ima pumpicu koja super funkcionira i mali čep koji sam brzo izgubila :(.

??????????????????????
Sadrži 125 ml proizvoda, može se kupiti u vodećim frizerskim salonima čiji popis možete vidjeti ovdje, a cijena im se kreće oko 200kn.
Od kada sam probala Macadamia ulje za kosu totalno sam se navukla na ovakve proizvode,i više niti jedno pranje kose ne može proći bez uporabe istih pa sam samim time isprobala dobar dio ulja i silikona za kosu, i kao što sam na početku rekla, većina njih djeluje samo privremeno, pa tako i ovo.
??????????????????????Ja ga koristim od početka godine, i još uvijek ga ima imalo više od pola što znači da traje stvarno dugo, pa se isplati platiti ga koliko dođe.
Ja sam ga koristila i na mokroj i na suhoj kosi. Recimo nakon pranja bih stavila jedno 4 pumpice po dužini kose od uha pa do vrhova i ostavila kosu da se osuši, ili u novije vrijeme, osušila bih je sušilom. Nakon toga bih ga ponovno stavila samo na vrhove kose.
Kosa bi nakon toga bila mekana, sjajna i mirisna, te bi se lako češljala i oblikovala. Samo, kao što rekoh, to bi bilo kratkog vijeka. Već drugi dan bi se kosa vratila na staro (kako bi bilo da ga nisam ni stavila u kosu) , a dodavanje još proizvoda ne bi popravilo stanje, već bi ga pogoršalo pa bi morala ponovno oprati kosu (Mislim na to da bi kosa bila suha i zapetljana i grozna…).

??????????????????????
Nikada mi se nije dogodilo da mi se kosa zbog ovog proizvoda zamasti, tj. Da se prije zamasti nego što bi obično, bez obzira koliko ga stavim, uvijek se brzo upije.
Sada ga koristim samo nakon sušenja kose, kao anti-frizz sredstvo u puno manjoj količini nego prije i za to odlično funkcionira.

Sama tekstura ovog ulja je dosta rijetka, vodenasta i ne previše bogata. Totalno je prozirno, a sve to + razlijevanje možete vidjeti  na slici ispod. Obožavam i miris ovog proizvoda, no on na žalost jako brzo ishlapi.

??????????????????????
Jeste li isprobale ovo ulje za kosu? Koje vi koristite, ako ih uopće koristite?

*PR proizvod

4 comments

  1. Ja s tim uljima nikako na zelenu granu. U biti ih jako volim, no ocekujem previse od njih (sve ono sto si ti nabrojala: suhi vrhovi da se sjaje, ispucani da se spoje i kosa da se lakse rascesljava). No ovo mi se cini primamljivo.. mozda ga i probam kad potrosim ovo koje sad koristim (nekakvo sa uljem avokada, makadamije i vitaminom E)

    Sviđa mi se

  2. Bokic 😉
    Ja moram priznati da Macadamia i marokansko ulje (kako se vec pise) su otkrice za kosu! Odlicno mirise i kosa je sjajna i glatka!
    Cak uz to koristim i Macadamia kao regenerator tj maska za kosu a stavlja se nakon samponiranja i pise da s eostavi 7 minuta (ja ostavim malo duze) i nakon toga se ispere.
    Ne mogu opisati kako odlicno djeluje na kosu i kosa je diiivna! Ta maska mi je najdrazi proizvod za kosu od macadamie

    Sviđa mi se

  3. Meni je ovo ulje cak i bolje od vecine ostalih jer nije pretesko. Imam tanku kosu koja drzi volumen samo taj dan kad je svjeze oprana tako da mi je npr. Macadamia dosta otezavala kosu i kad bih stavila mrvicu vise kosa bi mi bila cak lagano masnjikava.
    Ne radi cuda i kao sto si rekla nece od slame napraviti zdravu kosu, ali fino zagladi uporne dlacice i kosa bude mekana.

    Sviđa mi se

  4. Jutros kad mi je na mail došla obavjest o novoj recenziji, bila sam presretna. Zašto? Napokon nešto što imam i ja doma, što sam probala, i o čem mogu reći mišljenje 🙂
    Inače moja kosa je u vrijeme kad sam ga nabavila bila duga (duža od pol leđa), suha, tanka, ispucali vrhovi. Radila sam u kafiću što znači da bi već na dan pranja kosa smrdila po dimu, a kad je operem izgledala bi užasno..poput same slame, bila bi suha, popetljana, a vrhovi razlistani na sve strane. I onda sam nabavila ovu čaroliju (ali kao što si i sama napisala za prvi dan). Zaista je super, miriše odlično, i kosu zagladi koliko toliko..barem ne lete vrhovi na sve strane i ne izgleda suho. E sad meni je bio spas što mi se inače kosa jako masti pa je perem svaki drugi dan, tako da je moja kosa uz ovo ulje uvijek izgledala super. Od kad sam skratila kosu, moram priznati da sam ga prestala koristiti…

    Sviđa mi se

Komentiraj