Rimmel ruževi za usne

Napokon vam donosim recenziju Rimmel ruževa za usne da napokon prestanem dobivati prijeteće poruke u vezi tog posta :D. Moram sada na sva zvona razglasiti da je ovaj post objavljen :D.

Već dosta dugo vremena su Rimmel ruževi jedni od najkorištenijih iz moje kolekcije, a najviše ih volim nositi u nekim dnevnim kombinacijama. Danas ću vam pokazati 4 nijanse koje imam, no vjerujem da će ih s vremenom biti i više.

??????????????????????
Cijena ovih ruževa je 30tak kuna za 4 grama proizvoda. Trebalo bi ih potrošiti u roku 30 mjeseci, što je zapravo vrlo dug rok i vjerojatno će te ga uspjeti potrošiti ako kupite pravu nijansu.

Možete ih kupiti u Bipi i Mulleru koliko ja znam, a ako znate još koju drogeriju da drži Rimmel stalak, javite :).

Ambalaža im je vrlo solidne kvalitete, na dnu je naziv nijanse na podlozi u boji ruža što znatno olakšava posao kada tražite određenu nijansu.ja sam ih nosila po torbicama, padali su mi na pod i svašta nešto i sve su preživjeli bez ikakvih incidenata. Dojam kvare samo ružne naljepnice na ambalaži, no nastojim ih ignorirati.

???????????????????????????????
Sastav proizvoda nisam pronašla.

Jedina malo lošija stvar kod ovih ruževa je njihova trajnost i njome se ne mogu baš pohvaliti. Nije da odmah nestanu s usana, no nisu među trajnijima. Jelo će teško preživjeti, piće tako-tako, ali bez njega mogu izdržati 2-3 sata na usnama. Ako koristite olovku za usne kao podlogu, rok trajanja na usnama im se znatno povećava.

???????????????????????????????
Pigmentacija svih nijansi je jako dobra, kao i tekstura koja omogućava vrlo lako nanošenje na usne. Ovo su jedni od rijetkih ruževa za koje vam ne treba ogledalo da ih pravilno nanesete na usne…

Ne bježe s usana, ne uvlače mi se u borice i ne nakupljaju se u rubovima usana.

???????????????????????????????
Svi ruževi imaju jednak, poseban miris. One je vrlo ugodan, nekako se uvijek nađem da ih njušim prije nego li ih nanesem na usne, samo, na usnama ga više ne osjetim. Možda mrvicu, neposredno nakon nanošenja. Naravno, za opisivanje mirisa sam totalno retardirana, pa eto, ako naiđete na ove ruževe pomirišite ih :D.

Krenimo sada na nijanse koje ja imam.

Airyfairy

???????????????????????????????
Moram li uopće išta reći? Ovo je moj najdraži i najčešće korišteni ruž svih vremena, a ovo je sigurno 5 ili 6 tubica koju koristim. Kada ne znam koji ruž da stavim (a to je često) uvijek odaberem ovaj. Ovo je prljavo roza nude nijansa koja u pravilu svima dobro stoji i ide uz svaki make up ili odjeću. Nekada je možda previše običan i nevidljiv, no uvijek je pravi izbor.

page1
Nude pink

???????????????????????????????
Ovo je jedina shimmerasta nijansa koju imam od ovih ruževa, ali i općenito su vrlo rijetki u mojoj kolekciji jer sam smatrala da pristaju – nikome! U ovaj sam se ruž zaljubila kada sam tražila neke breskvaste nijanse, i igrom slučaja sam završila s ovom , ne znajući odmah da je shimmerasta, no nekako sam je zavoljela! Moram priznati da mi je ovaj ruž donio puno komplimenata, ali i upita o kojem ružu se radi!

page3
Pink blush

???????????????????????????????
Ovo je prava pink boja, prilično pigmentirana i puno izražajnija na usnama nego što se to čini u tubici ili na ruci recimo! Recimo da sam je kupila jer sam mislila da izgleda kao na ruci, a ispostavilo se da je još ljepša na usnama! Nekako nemam priliku često nositi ovaj ruž zbog njegove nijanse, ali teksturom je sličan Airyfairy.

page2
Royalty

???????????????????????????????
Ovo je prava ljubičasta nijansa kakvu sam tražila dugo vremena i ne mogu vjerovati da sam je pronašla po tako povoljnoj cijeni. I ovaj ruž je bio pravo iznenađenje na usnama! Prije se nisam mogla zamisliti s ljubičastim ružem, no sada razmišljam da ga čak stavim za vjenčanje jer mi se čini da mi predivno naglašava oči i čini zube bijelima! Tekstura mu je malo manje kremasta, a više vodenasto-masnija, no svejedno je jako pigmentiran!

page4

Volite li vi Rimmel ruževe? Koje su vam omiljene nijanse?

16 comments

  1. stvarno ti jako lijepo stoji ljubičasta 🙂 pun pogodak. uz nenaglašene oči, kakve inače mislim da najviše pašu za vjenčanje jedan ovakav ruž bi odlično došao da razbije monotoniju, a stvarno ti prelijepo stoji 🙂

    Sviđa mi se

  2. i ja obožavam Rimmelove ruževe, imam 3 od tvoje 4 nijanse, sve osim Nude Pink. 😀 imam i 2-3 iz Kate linije, svi su divni, sve ih obožavam!

    Sviđa mi se

  3. Što misliš kako bi Royalty išao na žuti podton, smeđe oči i smeđu kosu? Dugo već tražim dobar drogerijski ljubičasti ruž, nikako da ga nađem, a ovaj mi je krasan.

    Sviđa mi se

  4. Prvi i poslednji su mi odlicni! Mada kad sam videla swatceve na ruci svisu mi bili divni. Eventualno mi je ovaj drugi posto je tako shimerast malo nezanimljiv. Eh sad moram da kupim neki od tih…bas ti hvala 😛

    Sviđa mi se

  5. Ti stvarno imaš predivne crte lica i ten,oči,.. ali baš mi se i ne svidjaju ove nijanse na tebi ni nikome,imaju taj srebrni sjaj (bar na slikama) što ne volim..prolaze nekako Pink blush i AiryFairy,ali druge dvije su mi ružne..Puuunoo ljepših nijansi si imala dosad.

    Sviđa mi se

  6. super nijanse i sve ti divno stoje!! moj favorit je ova ljubičasta nijansa, predivno ti stoji…nisam još vidjela nekoga da mu takva nijansa tako dobro stoji!!!

    Sviđa mi se

  7. Ja sam se u AiryFary nijansu zaljubila zbog tvojih pozitivnih komentara i nisam
    ostala razocarana 🙂
    Ljubicastu nijansu ja osobno ne bih nosila jer sumnjam sa bi mi stajala, ali tebi zbilja stoji prekrasno, super ti naglasi okice 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj