Nuxe Reve de Miel krema za ruke

Posljednji Nuxe proizvod koji sam imala prilike isprobati je njihova predivna krema za ruke i nokte , koja je mnogo puta nagrađivana od strane medija, napravljena na bazi meda i savršenog mirisa!

Cijena ove kreme je oko 95 kuna, a dobijete 75ml proizvoda koji će vam trajati jako dugo. Ja svoju imam već mjesec dana, koristim je nekoliko puta dnevno i još je ima više od pola.

???????????????????????????????

Tekstura ove kreme je u početku prilično kremasta, no kada se krene razmazivati po koži, postane pomalo vodenasta i upije se u kožu iste sekunde. Nakon upijanja na koži ostane kao nekakav zaštitni film, koji nije mastan, no osjeti se da je tu, i predivan miris koji traje poprilično dugo. Obožavam taj osjećaj koji ostane na rukama nakon nanošenja ove kreme.

???????????????????????????????

Što se tiče sastojaka, sadrži ulja suncokreta, avokada i nevena koja obnavljaju lipide u koži. Osim toga, tu je i bagremov med koji jamči dugotrajnu hidrataciju, a vitamin E se bori protiv starenja kože. Ako niste znali, koža na rukama stari četiri puta brže od kože lica i ostatka tijela. Tu su još i shea maslac, arganovo ulje, ulje slatkog badema i ekstrakt ječma, a oni štite kožu od raznih iritacija.

MED BAGREMA- djeluje protiv dehidracije, jača kožnu barijeru, pojačava obrambeno djelovanje prtiv štetnih sastojaka iz okoline

KARITE MASLAC- umiruje i olakšava kožu, otklanja zatezanje, bogat je nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima

ARGANOVO ULJE- sadrži 80% nezasićenih masnih kiselina, osigurava podtnost

ULJE SUNCOKRETA-ima hidratantno, hranjivo i obnavljajuće djelovanje

MED- jedan je od najčudesnijih darova prirode koji djeluje protuupalno i obnavlja kožu

Ostatak sastojaka ove kreme nadam se da će te moći pročitati na slici ispod.

???????????????????????????????

Što se tiče učinka ove kreme, ona je hranjiva, obnavljajuća i moje ruke čini mekima kao bebina guza. Tokom cijeloga dana imam osjećaj kao da su mi ruke „nahranjene“ i nemam problema s ispucanom kožom, krasticama i svim ostalim lošim stvarima koje zima donosi osjetljivoj koži na rukama. Moram još reći da sam primijetila i da mi se kožica oko noktiju (ne samo iznad, nego i pored) omekšala, više nema bijelih suhih dijelova koji me živciraju i zapinju i tjeraju na kidanje, rezanje ili slično.

Miris sam već spomenula na početku, ali moram ponovno, jer je predivan. Ne mogu točno odrediti po čemu miriše, no nekako je svjež, ugodan, a negdje u pozadini svega njušim i moju najdražu vaniliju. Duljina zadržavanja mirisa na rukama je stvarno fascinantna, no da nije tako ugodan, vjerojatno mi to ne bi bio plus :D.

Ambalaža je klasična, praktična i lijepo oblikovana. Tubica je duguljasta i to joj daje malo sofisticiraniji izgled od onih malih zdepastih tubica.  Sviđa mi se i što čep nije na odvrtanje, već je pričvršćen, a kada kupujem proizvode u tubicama to mi je prilično bitno jer olakšava rukovanje proizvodom. Čep vam se može pasti na pod, otkotrljati se ispod kauča, slomiti se i slično.

???????????????????????????????

Za ovu kremu kažu da je treba nanositi nakon svakog pranja ruku, ili barem četiri puta dnevno, no ja sam ju koristila i rjeđe i odlično je funkcionirala, i još funkcionira 😀. Također, važno je nanijeti je na ruke prije spavanja jer se  tokom noći hranjivi sastojci iz kreme brže upijaju.

Što se tiče ukupnog dojma, on je odličan, drugu riječ nemam za ovu kremicu. Možda je nešto skuplja od uobičajenih krema za ruke, no kada uzmem u obzir koliko mi traje i koji rezultat daje, jednostavno ju ne mogu više uspoređivati s „običnim „ kremama za ruke.

Ovu kremicu, kao i sve Nuxe proizvode možete kupiti u ljekarnama.

Jeste li isprobali ovu kremicu? Koja je vaša najdraža krema za ruke?

*PR uzorak

25 comments

  1. Preskupo mi je za kremu za ruke, nekako ne bih dala za kremu za ruke toliko novca, jednostavno i obicne kreme za ruke imaju dobar ucinak, ili obicna Nivea, ona plava, za sve je koristim, za stopala, ruke, itd… Nekad namazem kremu i stavim rukavice, ali ne cijelu noc, 😀 vec sat najvise, radije za lice izdvojim vise novca, nego za ruke, mada ni ne izlazem ih puno jakim hem.sredstvima, koristim rukavice kad perem sudje. itd. Mada to vise zbog laka na noktima, nego zbog ruku 😀

    Sviđa mi se

  2. ja imam strašnih problema sa rukama, ispucale, krv, ma strava…
    ne mažem ruke preko dana jer ne volim bit sva masna, a još nisam naišla na kremu koja se tako dobro upije i ne masti sve što dotaknem…
    skupa je ali kupit ću je jer stvarno ne znam što više probati…
    imam malo dijete i stalno ruke u vodi, perem ih sto puta na dan… uh…
    stvarno ću je kupiti pa javim dojmove 🙂

    Sviđa mi se

  3. Nisam isprobala ovu kremu, niti bilo koji proizvod Nuxe kozmetike. Moja omiljena krema je Vichy Nutriextra. Oporavila mi je ruke u par dana upotrebe, savrsenog je mirisa i teksture.

    Sviđa mi se

  4. ja imam užasno suhe ruke i pune krastica od hladnoće i nemam pojma više čime ih nisam mazala… počela sam i s onim masnim melemom mazati ih i ne pomaže, samo mi otežava život hahhaa misliš da bi mi pomogla ova krema?

    Sviđa mi se

  5. pa iskreno, i nije tako skupa… ja sam koristila i skuplje a bile su gore od onih iz dm-a ! Ali ako ti kažeš da valja moram probati…- i ja padam na mirise krema, mada ne bi trebala ahhaha

    Sviđa mi se

Komentiraj