Moja wishlista sportske odjeće – SPARTOO.COM.HR

U današnjem postu vam želim predstaviti jedan hrvatski web shop koji me totalno oborio s nogu. Znam da sam do sada uglavnom naručivala s inozemnih web stranica i pričala isključivo o njima, no, možda će se to nakon ovog otkrića promijeniti i kod vas, jer stranica o kojoj ću danas pričati ima u ponudi preko 700 svjetski poznatih marki odjeće, obuće i modnih dodataka.

Naime, radi se o stranici SPARTOO.COM.HR koja svojim kupcima nudi brzu i BESPLATNU dostavu, i ono što me najčešće pitate u svim mojim online haulovima – da, možete se platiti i pouzećem, uz doplatu od 20kn (što je sasvim standardno za sve stranice koje nude ovu opciju).

Osim standardne ponude, ovdje možete pronaći i česte popuste i outlet cijene na pojedine proizvode, a od popisa marki koje nude, može vas zaboljeti glava. Meni su trebali dani da prođem kroz sve, ali ipak sam se odlučila za nešto što najbolje poznajem, što me trenutno najviše zanima i što si i sama želim. No, prije nego vam pokažem moje favorite, nabrojat ću vam par brandova čije proizvode možete naručiti s ove stranice: Adidas, Armani, Aldo, Billabong, BCBG, Benetton, Birkenstock, Converse, Crocks, CK, Dr Martens, Diesel, Esprit, Furla, Guess, Gant, Ipanema, Lacoste, Levi’s, Michael Kors, Nike, New balance, Puma, Reebok, Tom Tailor, Vans.

Očito, izabrala sam kod nas najpoznatije brandove i one koji su meni osobno zapeli za oko, no ako ste brand lover, vjerojatno ćete ovdje pronaći ono što tražite.
Još jedna zanimljivost je da na ovoj stranici možete lako i zaraditi kredit pozivajući vaše prijatelje na kupovinu (po 75kn, do max 7500kn), odnosno, čak i ako se prijavite na newsletter dobivate 40kn u startu.

No dobro, mislim da smo sada riješili sve ove tehničke stvari, a ako vas još nešto eventualno zanima, slobodno tipkajte u komentarima pa ću saznati odgovor i javiti vam. Idemo pogledati komade koje bi ja voljela vidjeti u svom ormaru :D.

Naime, znate da sam u zadnjih, pa sada više od godinu dana od couch potatoea postala popriličan gym entuzijast, pogađajte što se našlo u mojoj košarici :D. Poharala sam moja omiljena tri sportska branda – Adidas, NIKE i Puma i pronašla omiljene komade koje ću sada u obliku outfita podijeliti s vama, u nadi da će se barem jedan pojaviti u mom ormaru.

Neću linkati svaki pojedini artikal, već će vam link na brand biti na riječi s velikim tiskanim slovima jer vrlo lako tako možete pronaći stvari koje ću vam pokazati. Stranica ima dosta filtera i uvijek kada uđete u pojedini brand, odaberete želite li muške, ženske ili dječje stvari gledati, veličine, boje, odjeću ili obuću i slično, tako nećete imati nikakvih problema.

Krenut ćemo abecednim redom i vjerojatno omiljenim brandom što se sportske odjeće tiče –ADIDAS.

Prvo što sam tražila ovdje su bile klasične crne tajice s tri crte i pronašla sam ih u nekoliko varijanti, a kako je vrijeme trenutno očajno i ne nazire mu se kraj, njih bi bez problema iskombinirala s ovom klasičnom crnom hudicom koju mogu nositi u raznim prilikama. Superstar tenisice su me podsjetile na OŠ i mislim da bi odlično nadopunile ovu kombinaciju. I naravno, neizostavna je torba za trening – pa sam pronašla upravo onu koju ja već zapravo posjedujem jer se inače ne bih mogla odlučiti.

 

Idući brand će biti NIKE.

Ovdje sam se odlučila za nešto što bih nosila baš za trening. Njihov predivan i jednostavni sportski grudnjak i top koji je sve ono što želim dok vježbam – da je lagan, širok i udoban, i da me ne zateže na ramenima – što ovaj sigurno neće . Uz to, odlično bi izgledao uz neki šareni sportski grudnjak ispod. Tajice su model za koji mislim da se odlično slaže uz gornji dio, i naravno, neizostavni dio još uvijek je i jaknica koja me osvojila na prvu. Tenisice koje sam odabrala su jedne koje si već dugo želim u kolekciji, ali jednostavno ne mogu opravdati kupovinu još jednih – barem za sada.

 
I posljednji brand o kojem ću danas pričati je PUMA i s njim ćemo unijeti i malo boje na ove stranice.
Vidi se da me dokrajčio ovaj zimski blues.

Uglavnom, od njih sam odabrala ovu nježno rozu hudicu koja bi savršeno išla uz tenisice, koje iskreno, vidim onako za svaki dan, kao i one Adidas, a manje za gym. Osim toga, tu su i njihove obične crne tajice, jer, znate što? U velikom sam deficitu što se tiče crnih tajica – štoviše, imam samo jedne, i to one Gymshark koje imaju rupice doslovno i na turu i definitivno nisu nešto što želim nositi zimi.

S ovim ćemo završiti današnji post, nadam se da sam vam otkrila nešto novo i fora i da ćete barem posjetiti ovu stranicu i pogledati što nude. Čitamo se ubrzo ponovno 

1 comments

Komentiraj