ROSEGAL “PLUS SIZE” KOŠARICA

Danas vas želim upoznati s ROSEGAL web shopom. Ovo je potpuno nova suradnja, i nikada  nisam čula za ovu web trgovinu. Po većini stvari se ne razlikuje mnogo od onih s kojima sam prije surađivala, međutim, ima nešto zbog čega uopće pišem ovaj post.

Naime, ova stranica ima PLUS SIZE kategoriju. I to ne onu gdje prodaju šatorska krila, već solidno dizajniranu i nadam se skrojenu odjeću za damice s oblinama. Na tom “odijelu” postoji čak i dosta komada s drugih web stranica, samo s većim rasponom veličina.

Ja sam se nekako uvijek do sada uspijevala uklopiti i u one “obične” veličine, ali to je bilo uglavnom jer sam izbjegavala naručivati stvari za koje sam znala da mi neće pristajati – poput traperica, i općenito bilo kakvih hlača, uskih haljina i kojekakvih jednodijelnih supertrendi komada… :D. Nadam se da shvaćate što je pisac želio reći…

Eh sada sam si na ovoj stranici dala oduška i naručila dosta stvari koje mi vjerojatno u prijašnjim situacijama ne bi palo na pamet niti gledati. Meni dovoljno za sreću :D.

Uglavnom, danas ću vam pokazati neke stvarčice koje sjede u mojoj košarici – i vjerujte to je samo manji dio – odnosno samo one koje na slikama ne nose modeli i koje imaju bijelu pozadinu. Samo zato jer mislim da takve slike ljepše izgledaju na blogu! Znam…sve znam ahahha.

Nadam se da će stvari koje sam naručila stići uskoro pa ću vam njih pokazati posebno.

Još bih htjela dodati da je shipping BESPLATAN, a akcije za BLACK FRIDAY su u punom jeku! Ako ćete naručivati, obavezno obratite pažnju na materijale, veličine (stavite si centimetre u tablici), pogledajte koju veličinu nosi model da vam bude lakše orijentirati se….

Direktni link će vam se otvoriti u posebnom prozoru kada kliknete na slikicu.

2 3 4 8 9 10 12 13 Nadam se da ste shvatili poantu pojedinih komada :D.

 

Oglasi

One comment

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s