UNBOXING Testerbox – VELJAČA-

Iako sam ga očekivala danas, Testerbox je ovaj mjesec stigao malo ranije- točnije u petak (12.2.) što me baš iznenadilo i iako sam bila presretna što je stigao, bila sam i ljuta jer sam dan ranije shvatila da mi se nešto smrdalo s programom za editiranje videa – što je značilo da ništa od unboxing videa. – OMG – dizajni ovih kutija su sve bolji i bolji!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na sreću, problem je riješen, ali nekako mi je sada bilo kasno za unboxing kada su svi već otkrili što je bilo u ovomjesečnoj kutiji :D. Zato, ja ću vam danas pokazati u ovom postu što se našlo u mojoj kutiji, a za video ću napraviti nešto malo drugačije, neki drugi dan :).a
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovaj mjesec su nas očito odlučili razmaziti i pokloniti nam čak tri full size proizvoda, dva ogromna testera i jednim malo manjim testerom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FULL SIZE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAYBELLINE SUPER STAY TEKUĆI PUDER

-ja sam dobila nijansu 21, nude ivory i malo mi je ipak pretamna za sada, ali biti će okej za ljeto. Koliko sam uspjela saznati, ima sve skupa 8 nijansi i postoji još jedna svjetlija žutog podtona koja bi mi sada vjerojatno više odgovarala. Na prvu mi se čini super ovaj puder, srednje prekrivanje, semi mat finish, ne isušuje, odlično se drži na koži i lijepo izgleda. Za sada sam ga isprobala samo za po kući, a za neku detaljniju recenziju ipak trebam malo više vremena.

BELL HYPOALLERGENIC MASKARA

-maskara je u crnoj boji, ima dosta tanku četkicu s plastičnim dlačicama (ne gumenim). Za moje trepavice ova maskara nije apsolutno ništa napravila… Meni definitivno treba nešto vodootporno da mi drži trepavice uvijenima i gušćim dlačicama na četkici za više volumena.

AVON RUŽ

-ja sam dobila hot pink nijansu naziva Splendidly fuchsia. Ruž ima predivno mat pakiranje, solidne kvalitete. Nijansa je super pigmentirana i mat finisha. Ima čak i neki voćni miris, jako se lako nanosi i razmazuje i za sada nisam primijetila da isušuje usne.

VEĆI TESTERI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAVENE MICELLAR LOTION

Nisam ga još isprobala.

CL med + DEO STICK

namijenjen je jako osjetljivoj koži (hipoalergen, bez aluminija, alkohola,cinka, konzervansa i bojila), nije testiran na životinjama… I znate što? Stvarno djeluje. Malo mi je na prvu pakiranje bilo čudno, ali brzo sam se naviknula, lako se dobije još proizvoda ako je potrebno, miris je ugodan ali ne previše intenzivan…Super!

MANJI TESTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DR.BRANDT CC GLOW

-prvi dojam kod ovoga nije baš bio neki…Kada sam pokušala istisnuti sadržaj izašla je onako neka prozirna tekućina, malo masna, malo vodenasta…čudnog mirisa. Kada sam uspjela doći do proizvoda, izgledao je dosta tamno i nisam primijetila nikakav sjaj. Izgleda poput tekućeg pudera. Ista situacija s početka se dogodila i prilikom nekoliko drugih pokušaja istiskivanja proizvoda :/. Mislim da ga ja na lice neću stavljati.

Kako se vama sviđaju proizvodi iz ovomjesečnog Testerboxa? Je li ispunio vaša očekivanja?

Po meni jest, iako sam imala malo problema s nekim proizvodima, no osobno ne smatram pošiljatelja odgovornim :D. Maskara će biti dobra za donje trepavice, puder je odličan i dočekat će ljeto, micelarnu čuvam za neko putovanje , a dezić ako se i dalje pokaže dobar ću definitivno kupiti i u punoj veličini! Za ovaj dr.Brandt proizvod mi je baš žao što je ovako ispalo, jer sam se baš veselila isprobavanju nekog njihovog proizvoda …

3 comments

  1. Ja sam prezadovoljna Tester Box-om! I sad mi je jako žao zbog propuštenog prvog box-ića… Puder Maybelline – savršenstvo! Cl dezić miriši super i zaista je učinkovit, proizvode dr. Brandt-a još nisam isprobala, uskoro ću 🙂 I da baš je pravo iznenađenje dobiti Tester box, ne znajući što se unutra krije, a može se isprobati puno proizvoda.
    Želim pohvaliti novi izgled bloga, divan je! Videi su za čistu 10, vjerujem da treba puuuno truda da se sve ukomponira u jedan video, zato svaka čast! Odlično je da su postovi češći nego prije, i ZAISTA uživam čitajući postove i gledajući videe! Veliki pozdrav iz Varaždina! Valentina

    Sviđa mi se

Komentiraj