OOTD: Veliki, udobni i topli kardigan

Ovaj kardigan je u mojoj kolekciji, kao i “haljinica” iz prošlog posta, već nekoliko mjeseci, ali malo za promjenu, sada je pravo vrijeme za objavu posta s njime! Još uvijek nije toliko hladno da moramo nositi debele kapute, a nije više baš niti da se hoda u majicama…OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja za takvo vrijeme naviše volim ovakve prevelike kardigane koji su debeli, topli i preslatko izgledaju! Konkretno ovaj sa Shein je baš dosta debel i topao, jer je sav materijal osim ovog bež dijela na rubovima rekla bih duplo deblji od uobičajenog ovakvog kardigana! Već ste na Instagramu vidjeli da sam ga nosila i zapravo, trenutno samo rotiram sve ovakve komade iz mog ormara :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stvarno je kvalitetno napravljen, nema nikakvih končića i ne raspada se pri prvom pranju ( višestruko provjereno :D). Lako se kombinira, boje su prikladne i za jesen i zimu, ali i proljeće. Meni se jako sviđa i print i prvotno sam ga zbog toga samo i kupila. Dosta je upadljiv i upečatljiv pa vrlo lako “podigne” svaku kombinaciju, tako da se ja uglavnom držim neutralnih boja i baznih komada kada ga nosim…Ali to i tako nije teško jer mi je većina odjeće upravo takva.

Po meni bi bio savršeniji još samo kada bi imao džepove :D.

Trenutno je snižen skoro 50% i možete ga kupiti klikom na ovaj link.  Dolazi u samo jednoj veličini, a na stranici možete vidjeti i kako izgleda i na drugim stvarnim curama. A dolje možete vidjeti kako izgleda na meni :).

kardigan: SHEIN

tajice: LIDL

torbica: MANGO

gležnjače: DEICHMANN

šal: POKLON (usput, divan je i topal i  hvala puno :))

majica: TAKKO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKEUP:

Puder: Aura Take care of me 801

Obrve: Catrice olovka 040

Bronzer: NARS Laguna

Konturiranje: Nyx Taupe rumenilo

Rumenilo: NYX Pinched

Highlighter:Cyndy -Lou Manizer

Sjenilo: Flormar mono sjenilo (mat bež nijansa, nema naziva…)

Eyeliner: L’Oreal gel liner

Maskara: Maybelline Lash Sensational

Usne: Aura Matte tekući ruž 613

6 comments

  1. Čitajući ovaj post, ne mogu, a da ne primijetim dvije gramatičke greške koje ti kao beauty blogerica ne bi smjela sebi nikako dozvoliti. Debel = debeo i topal = topao, a u prijašnjim postovima sam primijetila i riječ miriši, koja ne spada u hrvatske riječi, već se kaže miriše (npr.svijeća miriše). Nije ništa negativno, već konstruktivna kritika.

    Pozdrav!

    Sviđa mi se

Komentiraj