OOTD: Romwe haljina

Bez brige, nisam se zabunila u naslovu, ovo što nosim kao majicu je u biti trebala biti haljina… :D. Mislim znala sam da će biti kratka, ali nekako sam mislila da će barem biti okej za na tajice… Bleh hehehe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toliko me opčinio ovaj gornji dio “haljine” da sam je morala imati, kao ono, već ju je nekako iskombinirati…Je, da :D. Da oni s Romwe stranice nisu navaljivali mjesecima da objavim post, vjerojatno ni sada ne bi ugledao svjetlo dana…Jer mislim, kao što vidite, radi se o ljetnoj haljinici, a ja sam si fino zakomplicirala stvar i dočekala praktički zimu da slikam outfit s njom! Oni stvarno nikada ne zaboravljaju hahah.

Uglavnom, ovo je najbolje što sam mogla izvući :(. Materijal je kao neki malo deblji kupaći kostim, dosta je uska, ali recimo ne dovoljno da ju mogu nositi bez grudnjaka :/, i stalno se podiže prema gore… Onaj dio onako između ramena i grudi mi je dosta širok pa sam je bio napor zauzeti pozu u kojoj se to neće vidjeti i zbog toga je samo jedna slika bez sakoa :D. A tek ovaj V izrez, ajmeee, pokušala sam podići sve skupa malo više gore, ali dalje nije išlo :D.

Haljinica od iza ima mali patentni zatvarač i naramenice se križaju na gornjem dijelu leđa. Može se bez problema uz nju nositi grudnjak bez naramenica.

Ali, sve u svemu da skratim, ovo definitivno nije jedan od komada koji mi se sviđa, koji mi pristaje i koji ću nositi ponovno, pogotovo ako ne uspijem smisliti neku ljepšu kombinaciju ili neki način da u outfit ukomponiram samo ovaj gornji dio haljine :).

 

haljina/majica: ROMWE (klik na link, trenutno je na akciji i dođe 12$)

sako: PIAZZA ITALIA

hlače: LIDL

cipele: DEICHMANN

torbica: HY MY by Petra

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKE UP:

Tekući puder: Aura Take care of me 801

Korektor: Aura Correct me 302

Puder u kamenu: Rimmel Stay Matte Transparent

Konturiranje: L’Oreal Glam bronzer za brinete

Bronzer: NARS Laguna

Rumenilo: Sleek Flame paleta rumenila- nijansa Furnace

Highlighter: The Balm MaryLouManizer

Maskara: Maybelline Lash Sensational

Tuš: L’Oreal gel liner

Ruž:Avon Truffle

Olovka za usne: Wet’n’Wild Brandy wine

 

9 comments

  1. Lijepo je jako i steta da se ne nosi,mada je ultra kratka pa cak i za mene mrsavicu ali sam ocarana ovom cipkicom,lijepa kombinacija. Gledala sam i po netu tu haljinicu, divno je :)nemoj je zapostavit!

    Sviđa mi se

Komentiraj