Jesenski DIY sa staklenkama

U današnjem videu ću vam pokazati kako na jednostavan i povoljan način možete ukrasiti obične staklenke za zimnicu koje vjerujem, svatko od nas ima u kući. Danima sam razrađivala ideje, ali naravno dok nisam krenula s „poslom“ nisam znala kako će sve završiti :D. Tako to obično biva s mojim DIY projektima koje nisam ranije isprobala.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meni je stvarno sviđa svaka ideja i to kako je na kraju ispala i ja sam ih sve zadržala (jer ipak imam nekoliko soba za ukrasiti), ali ako je vama too much , možete odabrati samo jednu i samo nju raditi.

//////VIDEO – KLIK, KLIK 🙂 //////

1. IDEJA
Ljepljivom vrpcom (papirnatom, lakše je nego selotejpom) sam ispisala slova FALL na četiri staklenke i obojila ih akrilnim bojama. Kasnije sam na vrh omotala malo jutene špage i povezala mašnicu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
1a. IDEJA
Na staklenku sam polijepila list i s istim bojama iz prethodnog projekta sam napravila ombre efekt na staklenci. Ovo je lakše raditi s spužvicom nego s kistom. Boja se nanosi tapkanjem, a ombre efekt postiže se tapkanjem po prijelazu između dvije boje. Na kraju sam na vrh nalijepila nekakve zlatne cirkončiće.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2. IDEJA
Na staklenku sam polijepila lišće raznih boja i onda ih dodatno učvrstila s jutenom špagom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. IDEJA
„Obukla“ sam svijeću i staklenku u staru štucnu i to je to :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. IDEJA
Na svijeći sam primijenila decoupage tehniku kako bi prilijepila Halloween uzorak. Trebalo bi možda još to sve prelakirati na kraju, ali ja u zadnje vrijeme izostavljam taj korak jer nije neophodan ako proizvod nije u svakodnevnoj uporabi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nadam se da će vam se barem jedna ideja svidjeti i da će te ju pokušati rekreirati :). P.S. Ako vam je video predugačak, preskočite do dijela koji vas zanima, projekti idu redom kao u članku :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Poozzz 🙂

4 comments

  1. Ideje su super, sve izgleda prelijepo. Moram to obavezno isprobati, pogotovo staklenu sa listom.
    👍 super bi bilo jos vidjeti ovakvih videa, pogotovo na božićnu tematiku 😍😘

    Sviđa mi se

Komentiraj