Misslyn Rich color gloss – recenzija

Danas vam tipkam recenziju jedinih sjajila za usne koje koristim u zadnje vrijeme :D. Ne znam sad je li to zbog toga što druga nisam ponijela na more, ali u ovima definitivno ima nešto što volim, pa ako vas zanima, nastavite čitati!
Ova sjajila mogu se kupiti u Mulleru i cijena im je oko 50 kuna, mada, nisam sad baš 100% sigurna, ali sigurno nije niti puno viša.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kao što vidite gore, ja imam tri nijanse – 22( klasična nude nijansa), 38 (žarko crvena) i 45 (tamnija zagasito crvena). Kao i obično, sjajila iz ove linije imaju neke zajedničke, ali i neke različite osobine, ovisno o nijansi.

Ambalaža je klasična, plastična, dobre kvalitete, ali opet, ništa novo ili spektakularno. Aplikator je srednje veličine i njime se lako nanosi proizvod, čak i na tanje usne (osim nude nijanse, ali to je stvar do formule i nijanse). Drška aplikatora je taman veličine da omogućava dosta kontrole pri nanošenju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miris ovih sjajila je fin, slatkast i vanilast, najsličniji mi je mirisu MAC ruževa. Okus nemaju nikakav :).

Pigmentacija je fantastična na ova dva crvena sjajila, a ova nude najbolje funkcionira preko ruža ili olovke, mada, ni onda ne oduševljava, da budem iskrena. Imam jedno njihovo nude sjajilo koje obožavam i nije niti slično ovom, tako da su možda i moja očekivanja bila previsoka.

Na swatchevima su sve nijanse bez ikakvih podloga, nanesena direktno na usne.


Što se tiče trajnosti, ovo bež brzo nestaje ako nema olovku za usne ispod. Ova druga dva pak, traju malo duže na usnama, čak i kada se sjajilo obriše ostavljaju neki trag.

22
Jedini bed kod ta dva tamnija je što se pomalo razlijevaju preko usana, ulaze u one sićušne borice i to je onako, dosta iritantno jer onda i kod njih moram usne obrubiti olovkom. Mada, to im još više produži trajnost!

33
Ova sjajila nisu gusta i ljepljiva, već onako najtaman teksture da lijepo prekrivaju (crvene nijanse), a ne lijepe usne.
Ne sviđa mi se ni to što ovo nude sjajilo slabo prekriva i nekako stalno izgleda neravnomjerno na usnama ako nemam neku podlogu ispod.

cats
ZAKLJUČAK:
Tamnije nijanse su odlične. Super prekrivanje, nijanse i trajnost. Nude nijansa nije me baš oduševila jer nije pigmentirana, a i lako sklizne s usana. Miris je divan :).

*PR proizvodi

Koja nijansa se vama najviše sviđa?

2 comments

Komentiraj