FF- Komplicirani sako

Za sve zadnje narudžbe odjeće s web stranica s kojima inače surađujem sam fino dobila blogersku listu, iliti listu proizvoda s koje si blogeri moraju birati stvari koje žele dobiti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U početku sam mislila da to neće biti problem, i pristala sam na to, mada sam sve do sada imala raširene ruke i mogla uzimati bilo što s bilo koje od stranica s kojima sam surađivala…Sve dok nisam trebala napraviti prvu narudžbu! Sve je puno onih kombinezona koje reklamiraju na sve strane, sve ne znam jesu li kraći, uži ili pak imaju manje tkanine na gornjem dijelu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Realno, noge mi nisu za vruće hlačice, da nosim nešto onako loose bez grudnjaka – nema šanse! Iz izbora su ispale i haljinice jer je njihova dužina od max 85 cm prekratka čak i za mene od metar i žilet…Znate koliko mi je onda stvari ostalo na izbor? Jedno 5! Nisam uopće bila happy i uzbuđena kao inače i odjeća koju sam uzela u zadnje vrijeme mi nije baš baš! Mislim, kada isperem smrad iz nje i dobro ju ispeglam možda promijenim mišljenje :/.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uglavnom, u prvoj od narudžbi mi je stigao ovaj sakoić. Na prvu izgleda formalno, ali već na prvi susret s materijalom to pada u vodu. Ne mogu „to“ nositi uz neki fancy outfit i odabir pada na nešto casual, đizzz sve dok nisam slike vidjela :(. Totalno su mi trebale štiklice neke uz njega, ali i tu ima problem :(, nisam si ponijela niti jedne jedine na more jer sam mislila da mi neće trebati, i da ću moći iskombinirati outfite uz balerinke, tenisice i eventualno neke sandalice s punom petom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Što da radim, danas je dan za outfit i totalno me možete popljuvati danas jer bi i sama sebe da ovo vidim negdje :D. Na sreću, u stvarnosti, je jako vruće pa ga neću morati nositi uopće, do navečer :D.

Evo linkova odakle je što, a vi uživajte u fotkama mora i jahtice koja prolazi iza mene – doduše, vidi se samo na jednoj slici – pronađite ju 😛 :D.

SAKO: Romwe
TORBA: Deichmann
MAJICA: Piazza Italia
TRAPERICE: Lidl
TENISICE: WalkMaxx

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 comments

  1. Meni na ovim slikama materijal ne izgleda loše, ali vjerujem da je uživo drukčije jer i sama imam pokoje negativno iskustvo sa stvarima kupljenim online.

    Sviđa mi se

  2. Već duže vrijeme te pratim, i iako te nikad nisam upoznala, samo bih htjela reći da si mi uvijek tako presimpa i slatka, jednostavno na svim slikama nešto pozitivno isijava iz tebe i zračiš mi entuzijazmom i nekakvom neopterećenom jednostavnošću… ma zakon si mi!
    I slike hrane na instaču su ti prva liga, motiviraju me da se i sama zdravije hranim, tako da… samo tako nastavi! :))
    Pusa i ugodan vikend želim :*

    Sviđa mi se

Komentiraj