Beauty new in :)

Pozdrav ljudi!

Danas ću vam pokazati neke makeup novitete koji su se pronašli kod mene zadnjih dana. Za početak bi vam se htjela ispričati na lošim fotkama, ali moje omiljeno mjesto za slikanje je nedavno dobilo nekakvu tendu (Bijelu, ali svejedno mi nije dobro 😦 …) i tek nakon što sam prebacila fotke sam vidjela da su zapravo jako tamne, a da budem iskrena, nemam vremena tražiti novo mjesto i ponovno sve fotkati :(.

1
Mislim da će te unatoč tome moći vidjeti što je na slikama :). Neke stvari će vam možda biti i poznate ako me pratite na Instagramu .

LA CROA PROIZVODI ZA NJEGU KOSE*
Od njih sam dobila šampon, regenerator, keratin za ravnanje kose, ulje za kosu, kremu za ruke i hrpu testera. Krema za kovrčavu kosu će najvjerojatnije ići jednoj od vas jer je ne mogu isprobati jer je moja kosa totalno ravna.

cats
BATISTE SUHI ŠAMPON*
Ja vam volim ove suhe šampone koristiti za dobivanje volumena na kosi drugi i treći dan nakon pranja, ali isprobala sam ga na full masnoj kosi (ne mojoj :D) i djelovao je fantastično! Ja sam bila šokirana totalno! Još jedna super stvar kod ovog proizvoda je i preslatka ambalaža i neodoljivi miris…Zapravo, ni povoljna cijena nije za odbaciti :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LILASH & LIBROW*
Ovo su serumi koji potiču rast trepavica i obrva, točno ono što mi treba :D. Ova „tura“ bi trebala trajati tri mjeseca nakon kojih bi se trebala vidjeti razlika. Fotke „prije“ su napravljene, a nakon tri mjeseca možete očekivati video u kojem ću recenzirati proizvode, a i staviti slike poslije! I sama jedva čekam vidjeti rezultate!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAKEUP REVOLUTION PALETE SJENILA*
Ova najveća paleta sadrži 32 totalno mat sjenila, a zove se Flawless matte i nju još uvijek nisam isprobala. I ❤ obsession paleta (s prozirnim gornjim dijelom) me očarala bojama u gornjem redu, dok donji i nije baš nešto pigmentiran…Osim zadnje nijanse, ali o tome ću u recenziji ovog proizvoda. Posljednja paleta je Girl panic i ona mi je fantastična!Odlične boje, pigmentacija i ambalaža!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SLEEK FACE FORM CONTOURING&BLUSH – MEDIUM*
Ova paletica sadrži jednu mat i dvije Shimmeraste nijanse, i jedna od njih bi trebala biti rumenilo, ali to je malo teži slučaj :D. Prije bih rekla da se dobije nijansa za konturiranje, highlighter i jedan shimmerasti bronzer. Pigmentacija je odlična, ali u nju nisam ni sumnjala :D.

ESSENCE CINDERELLA HIGHLIGHTER
Ovaj proizvod izgleda predivno i uopće ga ne želim koristiti :(. Malo sam ga probala i fin je, nema krupnih šljokica i dosta je hladan. Pigmentacija je srednja, ali ako trebate nešto ovakvo, preporučuje.

ORIFLAME ILLUSKIN FACE PRIMER*
Ovo je iluminirajući primer za lice. Nema krupnih šljokica, daje lijep sjaj i isto je hladnog podtona. Može se miješati s podlogom, koristiti ispod nje ili pak kao highlighter povrh tekućeg pudera što je najizglednija opcija za mene :D. Nisam ga još probala na licu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BIODERMA PHOTODERM AR SPF 50+
Kupila sam si ponovno ovu kremicu jer sam prošlu potrošila, a nemam volje isprobavati nešto drugo :D.

EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA
Ista stvar kao i s kremicom gore. Trošim četvrtu bočicu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LA GIRL KOREKTORI
Oduševljena sam ovim korektorima, a naručila sam ih s ebaya i izašli su me oko 2-3 dolara po komadu. Malo sam zenzila nijanse, ali nema veze, biti će dobre za ljeto, a u međuvremenu sam si naručila još :D. Nijanse koje ja imam su : Toast, Creamy Beige, Pure Beige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GOLDEN ROSE BALL BLUSHER*
Nisam ga još stigla probati na licu, ali na prvi se čini slabije pigmentiran i ambalaža je dosta loša, ali ne želim za sada puno o njemu, čitat će te u recenziji…

CATRICE RUMENILA 010 I am nuts about you & 030 Kiss me Ken
Oba proizvoda su djelomično shimmerasta, odlične pigmentacije i svih ostalih performansi :). Ako ih vidite u drogerijama, ulovite ih!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ESSENCE GEL LAKOVI ZA NOKTE
Još dok sam bila kod kuće u jednom od Essence paketića sam dobila top i base coat koji bi trebali do 60% produžiti trajnost lakova za nokte, pa sam si morala kupiti par novih da to mogu isprobati :D. Za sada već tri dana imam ovu taupe nijansu na noktima i drži se kao da sam ju sad stavila. Odlično su pigmentirane i sve ih preporučujem! Redom nijanse idu ovako : 37 serendipity, 38 love is in the air, 40 play with my mint, 33 wild white ways! Ovaj bijeli lak je najpigmentiraniji bijeli lak koji sam ja ikada isprobala!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAKEUP REVOLUTION LIPHUGS*
Ovi ruževi imaju nekakvu srednju pigmentaciju i ugodni su na usnama, a nijanse koje sam ja dobila su: End with beginnings,I wasn’t mixed up, Present has no living.

ORIFLAME THE ONE RUŽ*
Nijansa koju sam dobila je Coral creme i onako je neka crvenkasta s narančastim podtonom. Pigmentacija je odlična, kremast je i prilično dugotrajan. Iznenađujuće dobra stvar!

GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUŽ*
Dobila sam nijansu broj 04, ali ovaj ruž je toliko fantastičan da ih želim sve! Odlična pigmentacija, trajnost, cijena ma sve! Dobro, ambalaža je mogla biti malo bolja, ali mogu preko toga prijeći :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
GOLDEN ROSE WONDER LASH MASKARA*
Ova maskara nije ni otvarana jer nije vodootporna, pa će isto ići nekoj od vas u darivanju koje uskoro spremam :). Mislim, ne vrijedi mi ni isprobavati jer znam da mi neće odgovarati, pa bolje da je dobije netko tko će ju koristiti.

CATRICE OLOVKA ZA OČI – 180 TOO COOL FOR POOL
Catrice ima zakon imena proizvoda, tj. Nijansi :). Ovo je onako mint zelena olovka i odlično je pigmentirana. Trajnost je okej, ali mogla bi biti i bolja, ali kao podloga, odnosno fiksirana sjenilom u istoj boji je odlična!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I to je to, nema više :).
Koji proizvod vam se najviše sviđa? Koje recenzije želite prve?
**proizvodi označeni s * su PR proizvodi.

11 comments

  1. Možeš li molim te staviti link s kojeg si naručila la girl korektore? Malo se mučim tražeći ih i puno bi mi značilo, a vjerujem i ostalim curama. Hvala 🙂

    Sviđa mi se

  2. Zanimljiv post, Golden Rose inače jako, jako volim, a posebno maskare i lakove. Baš bih voljela recenziju La Croa kreme za kovrčavu kosu jer sam i sama kovrčavica, ali imam suhu kosu pa mi većina takvih proizvoda još dodatno isuši vrhove, a ovo mi se čini kao nešto što bi zaista moglo biti dobro!

    Sviđa mi se

  3. slazem se za golden rose velvet matte, nesto wow, pogotovo za te novce. narucila sam od sleek matte me up rioja red i nije mu ni do koljena, po trajnosti, cijeni…maskare sam uzimala ali ne i ovu, isto su odlicne 🙂

    Sviđa mi se

  4. mozes li mi molim te reci kako si dosla do LILASH & LIBROW te link la concealera na ebay-u =) i zanima me cijena lilash i librow tretmana =) sve su stvarcice krasne…catrice proizvodi su mi sve drazi ,a moram reci i da se essence dobrano trudi da poboljsa svoje proizvode te samu ponudu =)

    Sviđa mi se

  5. Obožavam Golden Rose ruževe imam par nijansi i fantastični su, a i maskara (ljubičasta verzija) mi je skroz ok.
    Bioderminu kremu sam imala prošlo ljeto također mi je bila odlična. 🙂
    Jedva čekam vidjeti rezultate trepavica prije i poslje. 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj