FF: PROIZVODI KOJIMA SAM RAZOČARANA

Danas ponovno imam jedan FF post, ali ne Fashion, već Fail Friday! Kod nas je već par dana katastrofalno vrijeme tako da nisam mogla napraviti fotke outfita, a nisam željela propustiti današnji post. Pokazat ću vam par proizvoda kojima nisam baš bila previše zadovoljna općenito ili koji baš nisu odgovarali meni osobno. Većina je Essence proizvoda, pa ako volite njihove proizvode, imam ja par komada čiju kupovinu bi trebali preskočiti. Nemojte misliti da ne volim ovaj brand, baš naprotiv, obožavam ga, ali u zadnje vrijeme mi se nakupilo nekoliko stvari koje stvarno ne funkcioniraju!

898
EASY TO2USE EYELINER

cats
Već sam spominjala ovaj eyeliner i još uvijek ga nisam preboljela jer je prvi dan korištenja bio čista fantazija. Kistić tanak, precizan i elastičan baš koliko treba. Boja intenzivna i trajna, a lakoća nanošenja koju samo možete poželjeti! Iskreno, mislila sam da sam odjednom nakon godina i godina pronašla novi HG eyeliner! Na žalost, kada sam ga drugi dan htjela koristiti nikakva boja iz njega nije izlazila. Sve sam pokušala i ništa! Kasnije sam pričala s nekim kolegicama, i one su imale isto iskustvo! Dakle Essence, please poradite na formulaciji,a ambalažu ostave identičnu i imat će te hrpu zadovoljnih kupaca!

LASH PRINCESS MASKARA

666
Kao i svaka druga koja nije vodootporna ovo jednostavno kod mene funkcionira! Čak mi ni četkica nije nešto, predugačka je za moje oči i po tom pitanju mi je ona roza verzija čak i boja! Ovu sam maskaru proslijedila frendici koja ima veće oči i duge uvijene trepavice i njoj je super, tako da eto :).

ESSENCE STAY ALL DAY TEKUĆI PUDER

222
Prva loša stvar kod ovog pudera je siromašan izbor nijansi ( 2 !!! ). Naravno, nijedna mi nije odgovarala ali sam ga svejedno željela probati, ali sam požalila. Na licu je narančast i s vremenom postaje još narančastiji :D. Tekstura je dosta gusta i nekako se ne nanosi baš lijepo, uvlači se u borice, a trajnost mu je jako loša, čak i na mojoj koži koja nije masna.

ESSENCE RUŽ 01 WEARING ONLY A SMILE

333
Ovo je ruž iz njihove nude kolekcije i mislim da je ovo najsvjetlija nijansa i stvarno je onako full svjetla! Vjerujem da ova nijansa nekome pristaje, ali meni ne, osim za eventualno posvjetljivanje nekog drugog ruža. Ali osim same nijanse, nisam zadovoljna ni teksturom ni pigmentacijom kod ovog ruža! Imaju oni i puno, puno boljih!

MUR ULTRA AQUA BROW TINT –light

111
U ovaj proizvod sam polagala puno nade, ali ova nijansa je katastrofa! Na mojim obrvama izgleda žuto/narančasto i nikako ju ne mogu napraviti da bude skroz nosiva. Malo sam je miješala s crnim tušem i ponekad sam pogodila nijansu, ali to mi je previše posla za svakodnevno šminkanje. Iskreno, mislim da mi niti jedna od trenutno ponuđenih nijansi ne bi odgovarala. Sam proizvod se čini svim okej i u biti, ako nađete svoju nijansu preporučujem :).

ZIAJA GOAT’S MILK KREMA ZA RUKE

444
Ova krema mi ima baš fora ambalažu, drugačija je nekako i posebna. Miris je predivan i podsjeća me na nešto iz djetinjstva, ali ne mogu točno odgonetnuti na što. Sve to zapravo nije dovoljno da prikrije činjenicu da ova krema ne radi apsolutno ništa mojim rukama. Ne samo to, mislim da ih je čak i isušila u tih par dana koliko sam je koristila :(.

ARTEMIS MORE THAN SPF 30

555
Isprobala sam tonu krema za lice sa SPF-om i samo jedna mi je do sada u potpunosti odgovarala. Pretpostavljate, ne ova :D. Kao prvo, prenizak SPF za moju kožu lica koja je dosta osjetljiva i brzo izgori na suncu. Drugo, ostavlja bijele tragove i jako teško se upija u kožu i to mi je još jedan bed kod kreme za lice. Ne želim hodati okolo s nečim bijelim po licu ako slučajno ne razmažem dobro, a nije ono da nosim ogledalo i ne znam što na plažu, na primjer. Treće, mislim da mi je dobrano začepila pore jer mi je u tri pokušaja korištenja nastao kaos na licu- mislim, brzo je to nestalo, ali svejedno!

Etogac, to je sve za danas :). Iskreno, drago mi je kada nemam puno fail proizvoda :).

Jeste li imali vi kako razočarenje ovaj mjesec? Ako jeste, podijelite ga s nama 🙂.

*PR proizvodi

10 comments

  1. Veoma koristan post! Što se tiče krema sa SPF-om, preporučujem kremu Lefery Active Cell Regeneration – ne ostavlja bijelih tragova i odlično se upija u kožu ne ostavljajući mastan trag.

    Sviđa mi se

  2. Ovaj puder je meni bio skroz ok (uzela ga prije par godina, ne znam da li su mijenjali strukturu) i nije mi vukao na narancasto.
    Favorit mi je Rimel.
    Sada imam Burjois HM (po preporuci s blogova) i mrzim ga. Super je kada ga nanesem, a kroz deset minuta mi naglasava suha podrucja. Uzas.

    Frendica koja ima masnu kozu kaze da je njihov u pjeni bolji od skupljih pudera koje je probala.

    Sviđa mi se

  3. Krajem osnovne smo svi furali Essence pudere, naravno pretamne narančaste nijanse, al bitno je bilo samo prekrtit prištiće. 😉 Poslje ih nisam kupovala niti isprobavala, iako sam čula da im je onaj novi u pjeni skroz ok, meni opet nijansa nije odgovarala pa sam ga prosljedila dalje. 😉
    Za tuš je prava šteta i iskreno se nadam da će to popravit jer ima potencijala za jako dobar proizvod. 🙂

    Sviđa mi se

  4. Također sam probala ESSENCE RUŽ 01 WEARING ONLY A SMILE i jako sam razočarana, miris mi se ne sviđa, za nanošenje je loš i boja je presvijetla.

    Sviđa mi se

Komentiraj