HOME HAUL /Kik, Pevec, Lidl

U zadnje vrijeme je Kik imao fantastične stvari baš po mom ukusu i bez obzira na to što sam 500km od kuće, nisam odoljela da ne kupim neke sitnice. Nadam se da ću do kraja godine imati novu kuhinju, pa sam se počastila nekim sitnicama za nju, dok ih još ima. Već sam se iz iskustva naučila da ako nešto ne kupim odmah, kasnije požalim jer to nestane, a u Kiku je takva situacija na kvadrat jer gotovo nikada ponovno ne dobiju stvarčice koje želim, osim ako nisu dio stalne ponude.

page
Kupovala sam i neke sitnice za restoran, pa sam i njih uključila jer su iz istih prodavaonica i nadam se da će vam biti zanimljive.

U Lidlu sam ulovila ove pomoćne police na sniženju za samo 20kuna za dva para. Za sada su u restoranu, ali ih na kraju sezone nosim kući jer nikada dosta dodatnog prostora za skladištenje :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U Pevecu sam pronašla ove divne keramičke svijećnjake. Nalaze se na vrtnom odijelu i vjerojatno sam ih spazila samo jer sam opsjednuta njima :D. Cijena im je 40 kuna po komadu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ondje sam kupila i ove viseće ukrasne tegle za cvijeće :D. Kod kuće ih nemam gdje staviti, pa sada uživam. Cijena im je 60 kuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Posljednja stvar iz Peveca je ova palmica koju smo platili samo 50 kuna. Bila je najveća u svom rangu i još sam je rasadila i predivno izgleda…Palme su moje omiljeno „cvijeće“ ako niste znali :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sada krećem na stvari iz Kik-a. Ponovno nešto viseće, samo ovaj puta limeno i podsjeća me na baku :D. Ove teglice dođu 25 kuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo su neke metalne teglice za kuhinju, velika je bila 25 kuna,a male po 17.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ova teglica je neke srednje veličine i koštala je 25 kuna. Kockasta je i nemam pojma što ću držati u njoj, zapravo, nemam pojma niti za jednu , ali morala sam ih imati :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Male teglice su bile po 8 kuna, a velika 17 ili 25kuna- nisam 100% ali jedna od te dvije cifre sigurno je.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo je drvena kutija za maramice koje uvijek imam na stolu za šminkanje/snimanje pa mi se ovo učinilo baš simpatično. Cijena joj je bila 33 kune, a imaju još i kutije za čajeve i još nekakve obične kutije koje nemaju neku posebnu namjenu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Preslatki podmetači za čaše. Drveni su i obojeni sa svih strana i nadam se da će biti kvalitetni jer nisu baš bili jeftini – 18 kn po paketu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo su metalni tanjuri koje ste već mogli vidjeti na mom Instagramu. Cijena im je 17 kuna po komadu i dosta su veliki. Ja sam ih prvo htjela uzeti 4 da mi budu kao podtanjuri za kada želim lijepo postaviti stol, ali nije bilo više nego dva, pa mislim da ću im pronaći neku drugu namjenu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovi mali pladnjevi su mi predivne i ako ste pratili do sada moje članke o kući i slično, znate da obožavam takve stvari i imam ih na svim stolovima i stolićima u kući. Sebi sam za kući uzela ova dva, ali sam uzela i sve preostale male za restoran i napravila zanimljive dekoracije na stolovima :D. Male su oko 23 kn, a velike 33 ako se ne varam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uzela sam još i ove preslatke šalice :). Ove sa srcima bile su 10 kuna, a ovaj mrgud 12 ili 13 kuna. (Na slici desno gore ).

View this post on Instagram

Home haul :)Sve je iz Kik-a 🙂

A post shared by SUZANA EMES (@suzana_emes) on

U Mima namještaju u Pevecu sam prije jedno mjesec dana uzela i ove tri šalice i zdjelicu za pahuljice. Sve je bilo na sniženju za 10 kuna po komadu :D.

https://instagram.com/p/1dV4oEPLOD/?taken-by=airyfairymakeup%5B/embed

I to je to, nema više! Ali poznavajući sebe, ovo neće biti zadnji ovakav članak! Sve ove stvarčice su još uvijek aktualne, pa ako vam se sviđaju možete ih još nabaviti!

Kažite mi što vam se najviše sviđa? Volite li ovakve postove?

8 comments

  1. Ove home metalne posudice i podmetači ne da su mi lijepi nego želim ići u kik mada mi ni jedan nije uopće blizu…ja bi držala u njima šećer, kavu, brašno i sl…premedeno za izložiti…jedino ako nisi baš sigurna u kvalitetu podmetača mogla bi ih još zaštitno prelakirati slojem prozirnog laka da ti duže traju i ne oštete se brzo. Sve šalice su mi baš slatke, a što se tiče onih tanjura meni izgledaju savršeno za kolače na njima izložiti. Iskreno ti moram priznati da jedina stvar koja mi se ne sviđa jesu ti svjećnjaci, mislim da su strašno skupi za tako nešto a podsjećaju me na one na grobljima…ali poznavajući tebe ti ćeš to super uklopiti i spariti s nečim slatkim pa će izgledati super…strane blogerice sve takve stvari farbaju u zlatno da bi bilo više šik 🙂

    Sviđa mi se

  2. Meni je sve to baš super jer imamo totalno sličan stil 😀 U Kiku se obavezno raspametim, pogotovo ovih dana dok imaju tako slatkih stvarčica! I inače, bez zafrkancije: apsolutno sve što si kupila sam vidjela u Kiku i ostalim dućančićima i malo mi je nedostajalo da ne posegnem za svim tim 😀 Ali onda mužić kaže: “a za što ćeš to koristiti?” I onda naravno razum prevlada i ne kupim to 😀 Ali tu i tam niti razum ne pomogne pa ipak kupim neku takvu sitnicu, što ću kad mi se sviiiiđa sve to 😀 I može još takvih postova, to mi je baš kul, totalno se mogu poistovjetiti s tobom u gotovo svakom aspektu života 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj