EMIBO šampon & regenerator u spreju

Danas vam pišem o jednim novim proizvodima koje koristim par tjedana, ali sam do sada skupila već dovoljno dojmova da ih podijelim s vama, a i čeka vas iznenađenje na kraju! Radi se o EMIBO proizvodima koji su svojoj kolekciji sadrže šampon, regenerator, regenerator u spreju, masku za kosu te hranjivo ulje, a šampon i masku možete pronaći i u velikim profesionalnim pakiranjima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sam isprobala šampon i regenerator u spreju, pa ću vam danas o njima i pisati. Ove proizvode možete kupiti u frizerskim salonima, te preko njihove Facebook stranice. Svi proizvodi imaju odličan miris, koji se na kosi zadržava neko vrijeme, ali ne baš do idućeg pranja. Nije previše intenzivan i dominantan i to mi baš odgovara!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cijena šampona od 300ml je 49 kuna što stvarno nije pretjerano i smatram da odgovara kvaliteti ovog proizvoda. Ambalaža je plastična i ima pumpicu, pa je već samim time ovaj proizvod dobio plus od mene :D. Tekstura mu je nešto rjeđa nego kod uobičajenih šampona, i na kosi se slabije pjeni.

Potrebno ga je nanijeti na barem dva mjesta na tjeme i onda umasirati. I nemojte me krivo shvatiti, ovaj šampon se pjeni bolje od onih bez SLS-a, ali i puno manje od normalnih. Većina sastojaka je prirodna, ali ispod će biti sastav pa ako voditi brigu o tome, zavirite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iako se slabije pjeni, moju kosu sasvim dobro opere u samo jednom šamponiranju, ali imajte na umu da moja kosa čak ni nakon 5 dana ne bude masna, jednostavno nije sklona tome i dosta je onako, normalna. Sukladno tome, ovaj šampon uopće nije agresivan i stvarno je blag prema kosi i tjemenu, te ju ne isušuje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Regenerator u spreju dolazi u ambalaži od 150ml i cijena mu je 85 kuna. Iako se čini malo skup na prvu, moram reći da se dosta slabo troši jer ima odličnu špricu koja fino raspršuje proizvod po kosi i ne treba ga previše. Ja špricnem 10tak puta i to je za moju dužinu dovoljno. Ovaj regenerator u spreju nije mastan kao što oni znaju biti, već ima prozračnu i laganu teksturu.

Kada sam ga koristila samo u suradnji sa šamponom, nisam bila baš najzadovoljnija jer mislim da mojoj kosi treba regenerator za njegu i jednostavno sam navikla na njega. Nije da je bila neka katastrofa, čak je kosa dobro i izgledala, ali mi na dodir nije bila kako sam ja naviknula. Kasnije sam počela koristiti neki obični regenerator poslije pranja kose, a prije ovog u spreju i onda sam tek vidjela benefiti :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kosa se super jednostavno češljala, i mokra i suha, nije se jako petljala tijekom dana i bila je lijepa i sjajna. Koliko god da sam stavila ovog proizvoda kosa nikada nije djelovala teško niti masno, a kosa je bila zaglađena .

Dakle, ako imate kosu sličnu mojoj, te znate salon koji drži ove proizvode, imate moju preporuku. Jedna sretnica će imati priliku isto isprobati ova dva proizvoda, a uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri su slični kao i uvijek:

1. Morate biti pratitelj moga bloga
2. Trebate lajkati EMIBO FACEBOOK STRANICU, i naravno, moju ako još niste :).
3. U komentarima mi napišite zbog čega želite isprobati ove proizvode, i ne zaboravite se prijaviti s valjanom e-mail adresom kako bi vas mogla kontaktirati ako izaberemo VAS!

*Nagradna igra traje do 1.6.2015. godine!

**PR proizvodi

18 comments

  1. Itekako ih želim isprobati jer imam suhu , slamnatu kosu prepunu elektriciteta kojeg s ničim nemogu ublažiti. Ma, ja sam ti ko Anštajn.

    Sviđa mi se

  2. Želim isprobati ove proizvode jer je mojoj suhoj i bezivotnoj kosi potrebno brzinsko razbudivanje i osvježavanje nakon dugih i sivih hladnih mjeseci. 😉

    Sviđa mi se

  3. Mojoj kosi brzinski treba čarolija,jer je uništena i neukrotiva od silnih farbanja a o vrhovima da ne govorim!!! Voljela bi isprobati EMIBO,nadam se da je upravo on ta čarolija koja je potrebna da se moja kosa dovede u red i da se osjećam njegovano i lijepo!

    Sviđa mi se

  4. Lajkala sam obje stranice na FBu.
    Voljela bih isprobati ove proizvode jer imam suhu kosu koja se teško češlja. Volim prirodne proizvode i uvijek im dajem prednost.

    Sviđa mi se

  5. Jao meni ovo treba, došla sam do toga da mi malo fali da se ošišam na kratko … Došla sam na pola puta do frizerke i vratila se nazad, rekoh moža ipak postoji neko čudo da mi spasi slamu na glavi haha … Inače imam kosu skoro do guze, prošla sam sve faze farbanja i zadnjih 2 godine radim na tome da spasim što se spasiti da, vratila sam se na prirodnu boju ali posljedice ludovanja se i dalje vide … Ovo moram probati 🙂 Kristina S.
    p.s. sve pohvale za blog 🙂

    Sviđa mi se

  6. Voljela bih isprobati ove proizvode s obzirom da imam dugu kosu s osjetljivim, masnim vlasištem i vrhovima koji su zbog bojanja, dosta isušeni te mi je vrlo teško naći šampon koji će mi odgovarati.

    Sviđa mi se

  7. Voljela bih isprobati ovaj proizvod jer imam jako dugu,smeđu,kovrčavu i nadasve suhu kosu.S obzirom da jos nisam pronasla idealan sampon,nadam se da bi ovaj to mogao biti..

    Sviđa mi se

  8. Htjela bi isprobati ovaj šampon i regenerator jer mislim da bi odgovarali mojoj kosi koja je normalna ali pomalo ispucana pa joj je potrebna kvalitetna njega. Nisam još imala prilike isprobati proizvode ove marke, a uvijek je dobro isprobati nešto novo. 🙂

    Sviđa mi se

  9. Voljela bih isprobati ove proizvode jer imam dugu kosu koju ne bojam ali je svejedno suha, pogotovo na krajevima, i to sve skupa ne izgleda lijepo. Osim toga, kosa mi se jako zapetlja i gotovo ju je nemoguće raščešljati. Budući da je riječ o prirodnim proizvodima, iskreno se nadam da ću dobiti priliku isprobati ih i svojoj kosi priuštiti prirodan, njegujući i glamurozan tretman!

    Sviđa mi se

  10. Želim isprobati ovaj šampon jer imam dugu smeđu kosu koja je dosta suha i nikako je ne mogu “ukrotiti”. Nisam još isprobala šampone na prirodnoj bazi jer ne znam kako bi se moja kosa ponašala nakon pranja, ovaj šampon mi je privukao pažnju i željela bih ga isprobati. 🙂

    Liked by 1 person

  11. imam jaaaako gustu kosu s kojom teško izlazim na kraj… 🙂 gusta je i suha jer imam blajhane pramenove, često ju moram peglati da bude pod kontrolom.. tako da voljela bi isprobati kako će ovi proizvodi djelovati i dovesti moju kosu u red 🙂 također, potpisujem sve što je na prirodnoj bazi! hvala,p.

    Sviđa mi se

  12. Želiminirati isprobati ove proizvode prvenstveno jer nikad još nisam čula za njih a ambalaža mi baš nekako luksuznu izgleda. Više me interesira sprej za kosu jer pomaže rasčešljati kosu a ja se jako mučim s tim i probala sam stvarno svašta no ništa ne pomaže.
    Fb i yt – Mihaela Kolić. Instaliram – khaleesi.m. m

    Sviđa mi se

  13. Želim isprobati ove proizvode ,pogotovo regenerator jer vječito muku mučim sa suhom ,raštrkanom kosom koja se teže raščešljava.
    I volim što su proizvodi na prirodnoj bazi. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj