Moderni mantil

Sjeća li se još tko od vas onih strašnih mantila do poda, u čudnim bojama koje su nosile naše mame? Ja se jako dobro sjećam jednog srebrnog za koji sam jedva čekala da nestane iz kuće :D. Mislila sam da nikada u životu neću obući ništa slično…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
O kako sam se samo prevarila! Sve se vraća u modu, prije sam bila premlada da bi to znala… Sada već čekam dan kada ću si MORATI ponovno kupiti zvonarice- u OŠ sam bila njihov najveći fan 😀 hahha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uglavnom, krenimo mi na moj današnji outfit! Ovaj mantil – ili kako god da se to sada zove (ako znate, pliz kažite u komentarima) je sa Sheinside. Ja sam uzela M veličinu i mislim da mi je okej. Kroj je ionako malo oversized, pa mi odgovara. Materijal je čudan, naravno, nikakvih oznaka nema na njemu :/. Rekla bih da je neki umjetni materijal, ali dosta je debeo i gust, lagano se pere i glača i lijepo pada. Na prvu, kada mi je stigao pomislila sam ono „xyXYFADyyyRmsYXZna“ ali kada sam ga oprala, izglačala i namjestila rukave, bilo je WOOW!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dolazi i u maslinasto zelenoj i tamno plavoj boji ako se ne varam. Ja sam se odlučila za ovu lagano breskvastu nijansu jer mi je ona jednostavna za kombiniranje za proljeće, ali do jeseni ću svakako uzeti i maslinasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lako se kombinira i s ostalom odjećom i baš mi je ono, super, eto ja sam oduševljena! Ugodan mi za nošenje, dobro dođe u danima kada želim nositi tajice…Odličan je i na starke i na štikle i na balerinke :D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAPOMENE* Džepovi su lažni i  nije bež kako piše na njihovoj stranici, već nježno breskvasti.

Evo linkova (KLIK NA ROZA SLOVA)

Mantil: Sheinside
Sandale: Deichmann (prošla godina)
Ogrlica: eBay
Torba: Deichmann
Remen: Terranova
Sat: Daniel Wellington
Hlače: Kik
Majica: Lidl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kako vam se sviđa outfit? Uz što bi kombinirali ovakav mantil?

11 comments

  1. Jako, jako lijep mantil! I sve skupa je za 10!
    Opet ja moram pitat..Jel tvoja boja ustvari baš ova sa linka, jer kod njih piše beige? I da, koji br.si uzela? Presuper mi je, možda bih ga uzela 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj