Essence sjenila vrijedna pažnje

Danas ću vam samo ukratko pokazati dva sjenila koja su me oduševila svim karakteristikama, a dostupna su kod nas i vrlo su povoljna. Kao što vidite iz naslova, radi se o Essence sjenilima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja imam po jednu nijansu od svake vrste, obije su smeđe i odlične za svakodnevnu uporabu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I LOVE NUDE – 06 Coffee bean

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pakiranje je slatko, praktično i dosta čvrsto. Sadrži 1,8 grama proizvoda koji treba potrošiti u roku od 18 mjeseci. Može se kupiti u Mulleru koliko ja znam, ali i u nekim DM i Kozmo drogerijama koje imaju velike Essence stalke. Cijena mu je 22 kune i dostupno je u 6 predivnih neutralnih nijansi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SASTAV:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, GLYCERIN, SQUALANE, CAPRYLYL GLYCOL, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, ETHYLHEXYLGYLCERIN, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, HEXYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tekstura ovog sjenila je malo grublja i čini se kao da sadrži shimmer, ali u istoj boji kao što je i sjenilo, pa on nije primjetan. Finish je onako – satin, nije sjajno, ali nije ni baš potpuno mat. Pigmentacija je odlična, kod nanošenja sam primijetila pojačano trušenje, ali ako se kist otepe prije nego se nanosi na kapak, neće se ništa strašno dogoditi. Lagano se blenda, može se nadograditi i meni u punom sjaju na kapcima traje oko 6-7 sati, a nakon toga malo počne blijediti, ali se ne uvlači u pregibe na kapku.

Ja ga najčešće nosim na vanjskom kutu oka ili na donjem kapku.

EYESHADOW -15 Hazel me not

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo je sjenilo iz njihove regularne ponude i može se kupiti u svim prodavaonicama koje drže Essence kozmetiku. Cijena mu je 13 kuna, a čvrsta i minimalistička ambalaža sadrži 2,5grama proizvoda što je stvarno mnogo za sjenilo. Ova sjenila dolaze u 19 različitih nijansi, od kojih je 9 mat finisha. Drago mi je da napokon i među vrlo povoljnim sjenilima možemo pronaći mat nijanse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovo sjenilo je vrlo meko i putrasto, ne trusi se previše – ali to vjerojatno možemo zahvaliti i tome što je nijansa svjetlija, pa ako i malo nešto padne po licu, ne vidi se toliko. Ova nijansa je totalno mat svjetlo smeđa koju možete upotrebljavati za puno toga! Odlično izgleda preko cijelog kapka, kao dio smokey eyesa ili pak samo u pregibu uz neko svjetlije sjenilo! Čak je dobra i za obrve za osobe svjetlije kose. Ne mogu točno odrediti podton, ali čini mi se da je neutralan – nije totalno hladna siva, a nije niti topla smeđa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Predivno se nanosi i blenda i traje mi na kapcima kao i svako drugo sjenilo, stvarno nemam niti jednu lošu riječ za reći o njemu!

Ako morate kupiti neko sjenilo, preporučujem ovu nijansu! Ja ću svakako kupiti još koju nijansu pa ću jednom i nadopuniti malo ovu recenziju!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SASTAV:
MICA, TALC, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, C12-20 ACID PEG-8-ESTER, BORON NITRIDE, SQUALANE, GLYCERIN, MAGNESIUM STEARATE, POLYSORBATE 80, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ZAKLJUČAK!
Povoljna i lako dostupna sjenila, bez hrpe šljokica i lako prilagodljiva za svaki makeup look! Svakako preporučujem ove dvije nijanse, a kada nabavim još koju, budem vas obavijestila!

*PR proizvodi

Jeste li isprobali nova Essence sjenila? Koje su vama najdraže nijanse?

6 comments

  1. Nisam nikada do sada kupovala njihove sjene za oči, ali sada hoću, definitivno! 🙂
    Super mi je i druga nijansa, za svakodnevnu upotrebu, posebno za pregib oka, baš odlično. 🙂
    Moram pogledati i druge nijanse, mada sam pobornik ovih neutralnih i mat. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj