Kožne jakne – proljetni hit :)

Neka digne ruku onaj koji nema niti jednu „kožnu“ jaknu u svom ormaru :D. Ja nisam bila neki veliki ljubitelj, da budem iskrena i imala sam samo jednu bež kožnu jaknu koju sam toliko iznosila da se praktički počela raspadati. Nosila sam je jer mi je bila super udobna, a kada god sam htjela kupiti neku novu, osjećala bih se užasno u njoj i odustala bi od kupovine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kada mi se pružila prilika da naručim neke proljetne komade s web stranica, odluka je pala na par kožnih jakni jer sam do sada imala jako dobra iskustva s naručivanjem jakni online. Danas ću vam pokazati dvije koje još niste vidjeli, a ovdje je podsjetnik na post sa smeđom jaknom koji sam napravila prije koji mjesec.

Svjetlo ružičasta jakna – Sheinside
Ogrlica- Romwe
Majica –Lidl
Torbica- Deichmann

Ova jakna je nešto deblja od crne(dolje) i smeđe iz prijašnjeg posta, baš je ono ima nešto iznutra u njoj. Jako je topla i ugodna, ali ima jedan problem preko kojeg ne mogu prijeći – a to je škripanje! Znam, čudan opis za jedan komad odjeće, ali ova jakna stvarno škripi dok se ruke pomiču :/. Mislim, ne znam, meni je bed jer se to baš onako dosta čuje… Inače stvarno nemam zamjerke, super je izrađena, koža je jako mekana i sama jakna je meka i udobna. Boja je toliko nježna da se može kombinirati s puno drugih boja, a da ne upada u oči previše, a opet je drugačija i posebna. Meni jako lijepo izgleda kada se malo raskopča gore, pa izgleda kao neka kragnica :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crna jakna – Sheinside
Naušnice- Romwe
Majica- Lidl
Torba- Deichmann

Prvo se moram ispričati na totalno defektnim slikama :/. Iako je bilo oblačno, toliko mi je sunce išlo u oči da ih nisam mogla držati otvorenima i jedva sam uspjela izvući i ovih par fotki :(.
Ova jakna je klasična crna jakna, ali nekako mi se ne sviđa kako meni stoji…Vjerojatno jer nije baš moj stil i ne znam ju nositi. Ovako je dosta ugodna za „kožnu“ jaknu i dosta je dobro napravljena, kao i ona gore, ali je puno tanja. Malo me smeta i to što nema džepove i što čudno izgleda zakopčana, a i kada kada se malo otkopča treba dosta truda (koji ja uopće nisam uložila) da se namjesti kako bi izgledala lijepo… Ima dosta kojekakvih pretinaca, otkopčava se na rukavima… Ako znate i volite furati ovakve jakne preporučujem svakako, ali ja sam se više nekako našla u onoj ružičastoj i smeđoj :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koju bi vi radije nosili? Kako najčešće nosite crne kožne jakne?

9 comments

  1. ahahah kad vidim ove fotke odmah se sjetim kad sam došla u tvoj restoran i vidjela tebe i skoro pala u nesvjest ahahha umrt ću…jedva čekam da i ove godine dođem!

    Sviđa mi se

  2. Bolja kombinacija je sa bež jaknom! Inače više volim crne, ova biker je super 🙂 Ja bih je nosila, i nosim svoju uglavnom na tajice sa kožnim detaljem i neke vrtoglavo visoke štikle ili gležnjače 😉 Majica nebitna…može dosta toga. Jako mi se sviđa crna 🙂 šteta što ide toplo vrijeme..

    Sviđa mi se

  3. Meni sve na tebi izgleda odlicno, ta crna uposte ne izgleda lose. Sama imam dvije, crnu malo duzu, koju nosim vec nekih 5-6 god, i kratku bez. Kombiniram ih sa svim mogucim i nemogucim 🙂 Samo sto kod mene kostaju puuuuno manje i odlicnog su kvaliteta i ne cuju se 🙂 Bez sam kupila za nekih 20eura, ne znam preracunati u kune 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj