Obnova garderobe za iduću zimu :)

Za danas sam pripremila jedan možda malo smiješan post, ali ako ste kao ja, i volite se opskrbiti odjećom za prošlu sezonu na popustu, onda je sada pravo vrijeme za to! Osobito ako se radi o nekim komadima za koje znate da će biti u modi te da ćete ih nositi i iduće, konkretno sada, zime.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Upravo zbog toga sam vam danas odlučila pokazati nekoliko pulovera s različitih web stranica, na kojima trenutno možete uštedjeti 30% tak posto od cijene koja je i tako dosta povoljna. Vidjet će te kako izgledaju na meni, pa se po tome možete orijentirati što se tiče veličine jer su svi od reda, ONE SIZE- a vidjet ćete da ima i te kakve razlike u veličini i kroju, pa ću vam poslije svake slikice malo nešto i napisati o njima.

Klikom na ružičaste riječi otvoriti će vam se novi tab koji vodi na stranicu gdje pojedini pulover možete kupiti i ondje pogledajte cijenu, eventualno sniženje , dodatne boje u kojima dolaze i slično!

MINT PULOVER – Romwe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovaj pulover je izgleda dosta onako čvrsto i kvalitetno je izrađen od nešto tanje vune. I s prednje i stražnje strane ima potpuno isti uzorak, a sa strane ima dosta visoke proreze. Na meni osobno ovaj kroj ne izgleda baš naj i da sam recimo znala za te proreze, ne bih ga uzela. Dosta je kratak i širok, osobito na dijelu oko struka što nije neko nije laskavo ako imate koji kilogram viška, dok bi na visokim i vitkim djevojkama mogao super izgledati uz traperice s visokim strukom :).

KREM PULOVER – Dresslink
OGRLICA -Romwe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I ovaj je pulover je izrađen od sličnog materijala, možda je čak i tanja vuna u pitanju. Na slikama možete vidjeti kako izgleda od naprijed i od iza, jer kao što vidite, uzorak nije isti. Ova vestica je meni onako najtaman, i rukavi i dužina i širina su mi skroz okej, mada vjerujem da bi dobro izgledao i da je malo opušteniji.

RUŽIČASTI PULOVER – Romwe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kod ovog pulovera mi se prvo nije svidjela boja, nekako mi ne ide uz moj ten, ali dobro… Materijal izgleda dosta sintetički, za razliku od prethodne dvije i nekako mi ima i takav osjećaj. Iako na njihovoj web stranici izgleda dosta veliko, ovaj pulover je zapravo najmanji . Zapravo, najviše mi smeta što su mi rukavi kratki – a to nisam još nikada doživjela! Nisam neka velika osoba, nemam ekstra dugačke ruke, dužina ovako na tijelu je okej, ali rukavi ajme.. Jedno 5 cm su mi kratki, od beda sam ih čak zasukala na slikama, ali mislim da se vidi da sam ih samo malo povukla prema gore :D. Čudno :D.

SIVI PULOVER – Sheinside

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ovaj mi je najdraži! Izrađen je od neke super mekane, flafaste i debele vune koja je toliko topla i ugodna da kada obučem ovu vesticu ne želim izaći iz nje. Bed je što mislim da će se ova vestica prije ofucati nego sve ove prethodne , ali mi svejedno nije žao jer sam ju već sada dosta iznosila, a ako preživi i iduću zimu, biti ću super zadovoljna. Ona je čini mi se i najveća , rukavi su mi čak i malo dugački, ali kada mi je hladno volim zavući ruke u njih, pa je to onda više plus, a ovako uvijek mogu obući još koju majicu ispod nje :).

** Hvala tati na strpljenju i fotkanju :). Ako želite još outfit postova, recite u komentarima kako su mu super fotke 😛 :).

Koja vam se vestica najviše sviđa ? Kupujete li i vi na sniženjima kada sezona prođe ?

14 comments

  1. Bravo za tatu! Moj ne voli da se slika, a kamoli da druge slika 🙂 i meni se svidja sivi najviše. Ja sam uhvatila u njujorkeru u pola cijene neke dzempere sa vunicom koja je protkana još i sjajnim nitima, onako nenapadno, još dva duksa sa onim pamučnim krznom unutra sve u pola cijene. Nemam iskustva sa online kupovinom odjece. Moram ja to probati.

    Sviđa mi se

Komentiraj