Beauty haul, novi raspored objavljivanja i mali UPDATE :)

Hej ljudi 🙂

Žao mi je što dugo nema novih postova, ali prije 10tak dana sam došla na more i s roditeljima sređujem restoran za otvaranje i to mi oduzima sve vrijeme, a navečer kada dođem kući se samo istuširam i srušim u krevet. Ovih dana ćemo otvoriti pa se nadam da ću imati malo više vremena i energije za tipkanje postova :).

??????????????????????


Do tada vas želim podsjetiti na zadnji video koji sam objavila. Radi se o haulu s makeup stvarčicama, većinom sadržajem „goodie“ vrećica s Beauty Blog Daya. Neke stvari sam već isprobala, pa ima i „first impression“ trenutaka :D.

I za kraj, htjela sam vam reći da sam snimila dosta videa dok sam bila kod kuće i u pravilu, trebao bi svaki vikend ići van, dakle 4 videa mjesečno, ako ne uspijem snimiti još koji ovdje na moru. Dakle, svi videi koje će te gledati od sada na dalje su unaprijed snimljeni. Većina su tutoriali, ali imam pripremljene i neke pomalo proljetne i ljetne videe!

Što se bloga tiče, imam plan o 3 posta tjedno što je nešto manje nego što sam navikla objavljivati, ali mislim da je to realno, pa ako i stignem natipkati koji više, morat ću se natjerati da ga sačuvam za one dane kada ne budem stigla!

Dakle, ponedjeljak, srijeda i petak – POSTOVI NA BLOGU, subota ili nedjelja – VIDEO NA YOU TUBE KANALU :). Zapišite si to u mobitel da vas podsjeti :P.

BTW danas je posljednji dan za sudjelovanje u nagradnoj na mom blogu, od koje hvala Bogu nisam ništa ni objavila, tako da ako niste prijavite se, nije teško :).

Ništa, ja vas pozdravljam dok se uploada novi video za sutra, a novi post očekujte u ponedjeljak!!

Pozzz

11 comments

  1. Hoće li uskoro novi video kako stavljaš puder? iako se stalno žališ na lice, na fotkama izgleda super, što znači da je podloga fantastična!

    Sviđa mi se

  2. radujem se novim videima i drago mi je da si napravila raspored da nam ne bude dosadno :). Nadam se samo da ćeš ga se držati i da neće biti mjeseci bez članaka 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj