Proizvodi koji su me razočarali – ožujak

Ove pripreme za Uskrs su me toliko okupirale zadnjih dana da sam skoro zaboravila objaviti ovaj post,a bio je čak i unaprijed pripremljen…Đizzz, kako dani mogu proletjeti. Usto, naporno sam radila na snimanju videa za cijelo ljeto, jer za 3-4 dana gibam na more, a nisam se još počela ni spremit :D. Biti će ovo napornih par dana :D.

cats
Ako već niste shvatili iz naslova, danas vam pišem o proizvodima koji su me razočarali, a protekli mjesec sam čak uspjela i skinuti jedan proizvod s ove liste jer sam promijenila mišljenje, što se ne događa skoro pa nikada…

20
Ovo She rumenilo mi od prve nije sjelo prvo zbog nijanse koja meni nikako ne stoji. Druga stvar je njegova tekstura koja je dosta praškasta ,trusi se, a najgore je to kako mi izgleda na licu :/. Probala sam ga u par varijacija, ali nikako na zelenu granu s njime.

17

Oriflame kremasto sjenilo sam u biti u prvih par nošenja voljela i pripremala sam njegovu recenziju, sve dok ga jedan dan nisam nosila malo duže, tipa cijeli dan :D. Tada su se dogodile dvije stvari koje se meni nikada u životu nisu dogodile! Prva je da se ovaj proizvod nakupio u pregibu kapka, a druga je da je boja izblijedila…Mislim, hrpu sjenila sam nosila i duže od 10tak sati i nikada, ali nikada mi se nisu dogodile ove dvije stvari! Inače, radi se o kremastom sjenilu koje se na koži pretvori kao u praškasto, lako se blenda, boja mi je divna i sigurno ću ga još ponekad koristiti, ali ne za važne događaje i dane kada mi treba makeup koji će dugo dobro izgledati.

14
Oh Božeee, muka mi je kada vidim ovaj eyeliner hahaha. Nemam pojma zašto sam ga uopće i kupila, ali na sreću nije bio skup! Uglavnom, ovaj tuš ima plastični/silikonski aplikator s kakvima sam nekad davno čak i bila donekle zadovoljna (radilo se o nekim MUA tuševima u boji), ali u crnoj varijanti nikako ne prolazi! U par navrata mi je boja špricnula negdje sa strane pri nanošenju, onako, s aplikatora, neugodan je za nanošenje, nije precizan…I da stvar bude još malo gora, od ove formule me čak i kapci peku :(.

13
Ovo MUR sjajilo nije toliko loše koliko sam ja prerasla takva sjajila, tako da vjerujem da bi neka djevojčica koja još nije u makeup svijetu bila oduševljena! Ovaj plavi shimmer u sjajilu me totalno odbija, kao i činjenica da ovo sjajilo bježi s usana. Dosta je rijetko i nije ljepljivo i ima nekakav čudan miris :/.

6
Ovo u biti uopće nije loša maskara ako imate normalne trepavice. Četkica je fenomenalna, lijepo pokupi i počešlja sve trepavice, formula je solidna, dugotrajna, ne trusi se i uz to divno izgleda! Čak je dobra i za male oči i trepavice jer četkica nije prevelika. Ali, ako imate trepavice koje rastu prema dolje i treba vam nešto što će ih držati uvijenima, onda ovo nikako nije maskara za vas. Ja sam ju nosila par puta kada mi taj dio nije bio prijeko neophodan, ali definitivno više volim da mi se trepavice vide, barem malo :).

5
Ovaj Deborah transparentni puder sam kupila na blef, kada je bio na sniženju i na žalost mi se nije svidio! Prvo je tu opet moja averzija prema praškastim proizvodima, a drugo je to da ovaj puder izgleda baš ružno praškasto na koži. Ja sam ga konkretno koristila ispod očiju za fiksiranje korektora, i nije dobro radio taj posao. U par navrata sam ga isprobala na cijelom licu i morala sam skidati cijeli makeup nakon toga jer nisam mogla izaći iz kuće s takvim licem.

4
Inače stvarno volim Catrice proizvode i rijetko kada mi se dogodi da mi se nešto ne svidi, ali za ovaj proizvod je bilo ono wtf?! Kao prvo, iz njega izlazi „tekućina“ neke nejednake boje (prozirna i bež) koju bi valjda prije negdje trebala smiksati i definitivno mislim da im to nije prvotni plan… Drugo, što bi uopće trebalo značiti lip smoother?! Ovaj proizvod nikako ne može biti primer jer teksturom podsjeća na ljepljivo sjajilo, a samim time ne može niti njegovati usne – niti to čini. Aplikator prekriven nečim krznenim mi se ne čini baš higijenskim i ne može se očistiti.

I gotovo za ovaj puta! Već sam počela skupljati proizvode koji mi se ne sviđaju za idući post koji vas čeka za dva mjeseca, a do tada se možete prisjetiti i prošlog.

Ništa, nadam se da sam uspjela uštedjeti koju kunu, a sada se vraćam svojim kućanskim obavezama, a ako vam budem falila, potražite me na Instagramu :). Ondje sam puno aktivnija nego na Facebooku :D. BTW, kada sam već kod toga, bi li vas smetalo objavljivanje istih fotkica na IG I FB? Zadnjih mjeseci na FB ne objavljujem ništa osim postova i videa jer sam nekako mislila da bi to bilo glupo, ali opet, na FB vas ima puno više nego na IG…

Recite mi što mislite u komentarima :).

9 comments

  1. Vidiš, ja imam ovaj rozi Catrice lip smoother i tekućina koja izlazi je jednobojna, nije kao ovo kod tebe na slici, ovo mi se čak čini pokvarenim haha :O
    Nema baš neku značajnu funkciju, da. Kao neko sjajilo je, bezveze. 😛

    Sviđa mi se

  2. Od navedenih proizvoda sam isprobala samo Essence maskaru koju obožavam. Također imam trepavice koje rastu prema dolje pa obavezno koristim uvijač, nisam našla maskaru koja bi toliko uvila trepavice (možda postoji neka high end no škrta sam izdvojiti cifru). Simona

    Sviđa mi se

  3. Nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda osim Essence maskare no ja sam s njom zadovoljna. Što se fotkica tiče jedno veliko DA, puno nas nema Instagram, tako da bi bilo odlično objavljivanje slika i na Fb. 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj