Moj dom u IKEA časopisu i kako i VI možete doći do toga!

Tamo negdje sredinom prosinca prošle godine su me kontaktirali iz Ikea Family Magazina u želji da im pošaljem fotke svoga doma kako bi ga objavili u svom online časopisu. Znate da obožavam Ikeu, obožavam uređenje prostora i naravno svoj dom, pa je  to bila ponuda koju nikako nisam željela odbiti!

1 Jedini bed je bio što sam morala pričekati s Božićnim dekoracijama dok nisam napravila fotke svih prostorija u kući, a to je potrajalo dobrih tjedan dana :D.

Zapravo, najteži dio je bio izabrati 20tak fotki koje će najbolje pokazati moj dom, a na njima su trebale biti barem neke sitnice iz Ikee. Nakon toga sam morala ispuniti nekoliko stranica s pitanjima, i to na engleskom, da bi ih oni kasnije prevodili na hrvatski pa su poneke izjave ispale malo smiješne, ali nema veze. I tako su bitnije fotke :).

89 Da ne bude zabune, ovo nije bilo plaćeno niti kompenzirano u bilo kakvom obliku, već čisto moja dobra volja i ljubav prema ovakvim stvarima.

Čim je ovaj broj časopisa izašao odmah sam ga podijelila s vama, ali nikako nisam stigla natipkati članak o tome dok se jutros nisam sjetila da sam zaboravila učiniti nešto što su me zamolili, a to je da im preporučim nekoga tko bi htio također pokazati svoju kuću u njihovu časopisu!

789 Dakle, ako imate neke sitnice iz Ikee, volite svoj dom i želite ga pokazati, molim vas da mi u komentarima na ovaj post malo opišete svoj dom, kažete koje Ikea stvari imate i kako ste ih ukopili i svakako ostavite svoju mail adresu kako bi je mogla proslijediti gospođi koja je nadležna :).

Ako vas zanima kako to izgleda i ako želite vidjeti više mojih fotografija, kliknite OVDJE.

3 comments

  1. Pozdrav 🙂
    Kao prvo, pohvale za novi izgled bloga! Sitnice su ono što čine razliku, a ovdje su stvarno napravile veliki pomak u izgledu bloga 🙂 Zanima me dali je to gotova tema i da li sama inkomponiraš to u svoj blog? Hvala ti na odgovorima 🙂

    Također bi htjela napomenuti kako obožavam tvoje postove koji pokazuju detalje u tvom domu, tako da sam uživala u članku koji je izašao u IKEA-inom časopisu!

    Sljedeće što smo htjela reći jest da bih rado pokazala svoj dom za IKEA časopis 🙂 Na žalost, kad sam počela uređivati kuću, IKEA u HR još nije bila otvorena, tako da bazni komadi namještaja nisu iz IKEA-e. Međutim, poput tebe, još uvijek trebam kuhinju, tako da možda to bude prilika za poveći komad “namještaja” od tamo. Inače, obožavam IKEA-u, te sam već 3 puta od otvorenja bila tamo, iako je udaljena dva i pol sata vožnje od mjesta gdje živim 🙂 Za mene posjet IKEA-i predstavlja maleni road trip 🙂 I uvijek mu se iznova veselim 🙂

    Što se tiće detalja koje imam iz IKEA-e, tu su neki od sljedećih:
    – TEJN umjetna ovčja koža koja je svoje mjesto našla na stolici u radnom uredu kao i na balkonskom setu 🙂
    – razni jastuci koji krase moju kutnu garnituru,a također i garnituru na balkonu
    – KALLAX regal upotpunjen BRANAS košarama
    – ADUM tepih zajedno sa LACK stolićem koji upotpunjuju prostor sjedeće garniture u spavaćoj sobi
    – svijećice, vaze, okviri za slike, kuhinjski pribor, lanterne i druge sitnice koje moj svakodnevni boravak u vlastitom domu čine posebnim 🙂

    Sviđa mi se

  2. Imam dosta stvarčica iz Ikee, od kad se otvorila odem barem jednom mjesečno u kupovinu raznih sitnica za dom. Najdraži su mi prekrivači za kauče, svijećnjak fenjer koji i ti imaš, zatim bijela posteljina, stol za bloganje, pa kuhinjski podmetači, razni pribor, ma nakupilo se toga 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj