The versatile blogger award

VBA daje se blogerima s kvalitetnim sadržajem i dobrim stilom pisanja. Nominirani mora napisati 7 činjenica o sebi i nominirati još 15 blogova. 

versatilebloggeraward

Hvala Marijana na nominaciji, a popis blogova koje ja nominiram je na kraju posta!

 

I evo 7 činjenica o meni:

1. Svaki puta kada idem u šoping u glavi imam točan iznos koliko mogu potrošiti.
Da je nemam, vjerojatno bi potrošila sve što imam nam računu. Odlično mi ide pridržavanje tog mog budžeta, i uvijek ga iskoristim do zadnje lipe. To vrijedi za kupovinu odjeće, šminke, kućnih potrepština,pa čak i namještaja!

2. Nikada u životu nisam imala pokvareni zub niti bilo kakav zahvat kod zubara, osim redovnog pregleda – do prije godinu dana!
Tada mi je krenula krv iz desnih i išla sam slikati zub i imala što vidjeti. Jedan umnjak mi je umjesto gore rastao direktno u ostale zube i nije uopće imao u planu izaći na površinu. Tada sam morala na gadnu operaciju u kojoj su mi rezali čeljust i bilo je grozno, ali sam preživjela. Nikada ni prije ni poslije toga nisam imala nikakav problem, ali ovaj prvi je bio dostatan straha za par godina sigurno :).

3. Obožavam peći kekse i općenito isprobavati nove recepte.
Nikada ih ne kupujem, već u jedan svoj provjereni recept dodajem što god mi se jede ili razdvojim tijesto i napravim par vrsta i onda to imamo sigurno tjedan dana. Jednom prilikom sam pročitala sastav nekih kupovnih keksa i prisjelo mi je!

4. Skoro nikada ne gledam televiziju.
Iskreno, kada sam sama kod kuće uopće ne palim TV, a kada baš moram onda samo gledam emisije o uređenju ili preuređenju kuća/stanova, House hunters, izradu kuhinja, kako uštedjeti ili napraviti nešto sam i tako, emisije tog tipa. Više volim You Tube, te serije i filmove koje želim pogledati jer njih jako,jako rijetko pronađem na TV-u. Izuzetak su mi Castle i Empire, mislim na Fox-u koje ipak rado pogledam…

5. Obožavam cvijeće koje ne cvjeta .
Svaki cvijet u lončanici koji treba cvjetati meni propadne, pa čak i kaktusi, tako da sam davno odustala od njih. Zato obožavam veliko cvijeće sa zelenim listovima (tipa palme) koji unesu osvježenje i popune prostor u sobi. Trenutno ih imam 15tak po cijeloj kući i uživam u njihovom održavanju :D.

Da ne bude zabune, volim ja i cvijeće koje cvijeta, ali u vazi, tako da najčešće kupim u Lidlu ruže ili tulipane koji su stvarno povoljni, dugo mi traju i predivno izgledaju na stolu! Ne pušim, ne izlazim, ne drogiram se pa si mogu priuštiti buketić cvijeća jednom tjedno.

6. Totalni sam clean/organization freak.
Redovito me uhvati manija slaganja i organiziranja apsolutno svega! Dok sam imala samo svoju sobu, to je bilo super- ali sada kada imam cijelu kuću na leđima, to se zna odužiti i do dugo u noć i nikada ne prestajem dok nisam zadovoljna! Najviše volim organizirati svoju garderobu, ali ne zaostaje ni kupaonica, dnevna ili radna soba.

Najmanje volim kuhinju, ali vjerujem jednom kada budemo imali neku bolju da će mi to postati broj jedan :D. Ako mi recimo nešto na regalu ne odgovara pogledu, ja e mogu mirno sjediti i gledati film, moram se ustati, to sve namjestiti i onda možemo dalje …

Što se tiče čišćenja, neke stvari mi jako smetaju tako da se svaki dan nađem kako glancam kupaonicu i kuhinju. Preko prašine i mrvica na podu mogu prijeći do neke granice, tek toliko da ne bude da baš svaki dan moram usisavati.

Mislim, znate da općenito obožavam uređenje kuće i sve stvari vezane za to, pa je ovo valjda i logično.


7. U stvarnosti sam jako stidljiva, a na snimkama mrzim svoj glas.
Nije da nemam samopouzdanja, ali ne volim prilaziti osobama koje ne poznajem i mislim da to nisam nikada u životu napravila. Ja sam uvijek ona do koje netko mora doći i onda sam super spremna za priču i druženje.

Što se tiče ovako nekog života, obilaženja kojekakvih institucija i slično – to mi je manji problem, ali ako sam sama. Ako netko ide sa mnom pa me tjera ili mi govori što da radim ili kažem, onda me bude stid i ne želim ništa, zato takve stvari najradije obavljam sama.

U srednjoj školi sam vodila radio emisiju na lokalnoj radio stanici i uvijek bi rekla mami da me snimi da se čujem je li sve bilo okej, ali kada bih krenula slušati izdržala bih par sekundi i ugasila :D. Strašno mi je to bilo, totalno drugačije i grozno mi glas izgleda. Ista stvar je i s videima na YouTubeu sada. Ni sama ne znam kako ih uspijem editirati, ali kada ih upalim kada su na YT, uvijek isključim ton :D.

Stvarno sam se raspisala, dobro pa je bilo u pitanju 7 činjenica, a ne više 😀

Ja nominiram:
1. Beauty and Sparkle
2. A little makeup obsessed
3. Voodoo blonde
4. Le makeup freak
5. Anaviglam,
6. So shpeksy,
7. Mikkasmakeupbox,
8. Dear skin,
9. Leptirich,
10. Little things by mala palcica,
11. Sara’s magical world,
12. Subrino
13. Makeup ninja
14. Beauty and mess
15. Beauty and sweets

Napišite i vi meni u komentarima 7 činjenica o sebi :).

13 comments

  1. Hvala na nominaciji, upravo smišljam svoje činjenice 🙂
    Uf, mogu li onda tebe zvati u pomoć za organizaciju? 😀
    Na tom području sam takva ljenčina, užas…
    7. isto kao i kod mene. Ne mogu se čuti na snimci, a čudno mi se i vidjeti 🙂

    Sviđa mi se

  2. Hvala na nominaciji 🙂
    Fora su mi ovakvi postovi, malo ‘van okvira’ standardne tematike!
    Dakle, i na ovom BBDanu moram ja tebi prići i ne osjećati se k’o bedak jer se nećeš spominati s menom? 😀 😛

    Sviđa mi se

    • Nema na čemu 🙂 I meni isto, pročitala sam par tagova i baš su mi bile simpa te činjenice o nekome jer sam se kod većine ljudi baš iznenadila jer ovako preko bloga i fotki nisam uopće imala dojam da su takve… 🙂

      Hahahah možda sad i ja dođem do tebe 😛 Jednom kada nekoga upoznam onda mi je malo lakše 🙂

      Liked by 1 person

  3. Dosta smo različite, ali u zadnjoj činjenici potpuno iste hahha 😀 Jedino što ja priđem ljudima za upoznavanje, ali se ja to natjeram pošto se želim promijeniti po tom pitanju, što ne znači da unutra ne kuham 😀 I sa zubima ista stvar, nikad nikakav problem nisam imala i držim fige da ga ni ne bude 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj