MUR- Naked Chocolate paleta sjenila

Posljednjih mjesec, ako ne i više dana ova paleta je na redovitom repertoaru za šminkanje :D. Kako se smijem stavljati previše proizvoda na lice radi liječenja alergije, igrala sam se malo više na kapcima pa sam imala prilike dobro isprobati ovu paleticu :). Žao mi je što nema fotki lookova, ali iako su ispali super, ružno je jer na licu nemam podlogu pa vam nisam to htjela servirati ovdje, ali svakako će biti prilike da vam pokažem ovu paleticu na djelu. Bacite oko i na nedavni post s favoritima, ondje ima još malo swatcheva i usporedbi nekih nijansi.

??????????????????????
NABAVA
Ovu paletu sjenila možete kupiti na Pink Pandi ili na službenoj Makeup Revolution stranici. Cijena joj je na PP 82,90 kn, a na MUR 8 funti. Za poštarinu mislim da je podjednaka, ali zato s PP stigne za jedan dan, a s MUR stranice morate ipak malo duže čekati.

??????????????????????
AMBALAŽA

??????????????????????
Ambalaža ove, ali i ostalih čokoladnih paletica je posebna i vjerujem da se svima sviđa jer izgleda baš poput čokolade i pri tome mislim i da je u 3D verziji :D. To ju čini nešto debljom nego što bi inače bila, ali to ju nikako ne čini nepraktičnom ili teškom za spremanje ili nešto slično.

??????????????????????
Izrađena je od čvrste plastike, dosta je teška i čini se kvalitetna. Lako se otvara i zatvara, ali opet, ne dovoljno lako da se može sama otvoriti u torbici recimo…

??????????????????????
Ima veliko ogledalo koje služi svrsi i spužvasti aplikator koji naravno ne služi ničemu.

Paleta sadrži 22grama sjenila, ali postoje dva highlighter sjenila koja su duplo veća od ostalih pa znači da su velika sjenila oko 2,4 grama, a ostala 1,2 grama :).

??????????????????????
Imena nijansi napisana su na prozirnoj foliji, mada bi ja radije voljela da su utisnuta u ambalažu. Nije da sam lijena ovako ih iščitavati, ali ta folija ispada iz palete čak i kada je ona zatvorena i bojim se da ću je izgubiti. Doduše, vjerujem da većini ljudi to ne bi bio problem, ali ako ju želim koristiti u svrhe bloganja ili za neke video tutoriale, dobro je da vidim imena nijansi pa da mogu napisati koje boje sam koristila…

??????????????????????
MIRIS
Ova paleta nema miris po čokoladi, nego više po vaniliji i onako, po praškastim proizvodima za lice. Čak se niti ne osjeti sve dok ne zabijete nos u samu paletu.

??????????????????????
Eh sada što se tiče pigmentacije teksture to morat će te pročitati opis svake pojedine nijanse jer nisu sve nijanse jednake, ali generalno gledajući moram reći da ova paleta zadovoljava moje standarde. Gotovo sve nijanse su super pigmentirane i trajne na kapcima, a meni je to najvažnije.

??????????????????????
Smoothly
Jedna od lošijih nijansi. Lagano sedefasta do mat nijansa. Slabije je pigmentirana, praškasta i slabo ostaje na kapcima. Dobra je kao neprimjetni highlighter ispod obrve, ali ako vam je i on bitan, onda preskočite radije…
Divine
Predivna shimmerasto sedefasta nijansa, toplog brončanog podtona. Lijepo je pigmentirana, puterasta, lako se nanosi i blenda na kapku i divno pristaje uz plave oči. Ne trusi se.
Mocha Lover
Shimmerasto sedefasta puterasta nijansa koja se isto ne trusi (ista tekstura kao ovo sjenilo gore). Nijansa je malo neutralnija, ali predivna za svakodnevne lookove. Pigmentacija je srednja.
Dipped
Opet ista tekstura kao prethodna dva sjenila, ali ovaj puta u mrvicu hladnijem podtonu. Vrlo lijepa i laka za raditi jer se ne trusi, lijepi se za kapak i lako se blenda.
Choc-fest
Prva mat nijansa :D. Radi se o divnoj bordo ljubičastoj nijansi odlične pigmenatacije i puteraste teksture. Malo se jače trusi kada se uzima kistom, ali ako ga otepete neće vam završiti ispod oka. Jako se lijepo blenda , trajna je i super se nadopunjuje s ostalim shimmerastim nijansama iz palete.

??????????????????????
Adorable
Lijepa nježno ružičasta highlighter nijansa puteraste teksture i odlične pigmenatcije. Najbolje se nanosi prstom, kistom je teško postići veliku pigmentaciju na kapku. Slabo se trusi.
Buttons
Predivna lagano shimmerasta bogata smeđa nijansa. Malo se trusi, odlične je pigmenatacije i odlično se nanosi i blenda na kapku.
Frosted Choc
Malo shimmerastija , svjetlija i toplija nijansa od prethodne. Daje malo slabiju pigmentaciju ako se nanosi kistom, ali se ne trusi previše.
Delight
Divna hladno smeđe siva nijansa, idealna za pregib kapka ili definiciju. Odlične je pigmentacije ali se malo trusi pa treba pripaziti s obzirom na to da se radi o dosta tamnoj nijansi.
Sweet shop
Topla mat smeđa nijansa. Malkoc se trusi ali je jako pigmentirana, svilenkasta i odlična za rad! Najdraža mat nijansa iz cijele palete.
Sugar
Još jedna mat nijansa, ovaj puta dosta tamnija i s laganim crvenkastim podtonom. Odlične pigmenacije, svilenkasta i dugotrajna. Trusi se kada se nanosi kistom.

??????????????????????
Double Dip
Divna svjetla brončana nijansa, vjerojatno jedna od najkorištenijih :D. Mekana, puterasta, ne trusi se jako, odlična pigmentacija, odlično nanošenje, blendanje i trajnost! Divno izgleda s mat bordo nijansom iz prvog reda.
Tob-le-rone
Mat sivo smeđa , zapravo „taupe“ nijansa, odlična za naglašavanje pregiba kapka za dnevni look. Ne trusi se jako, srednje je pigmentirana ali se može nadograditi.
White
Najtamnija mat nijansa u ovoj paleti. Odlično pigmentirana, malo se trusi, ali i nešto teže blenda. Treba ju nanositi postepeno i blendati inače ne izgleda baš dobro.
Milky
Mat „taupe“ nijansa s primjesama prljavo ružičaste. Na kapcima me jako podsjeća na nijansu Nooner iz UD Naked3 palete. Super je pigmentirana, kada se nadograđuje malo mijenja nijansu iz toplije u hladniju…
Way
Shimmerasta highlighter nijansa sa žutim podtonom, dobre pigmentacije koja me podsjeća na mješavinu The Balm Mary Lou Manizer i NARS Albatross highlightera. Doduše, nešto je kremastije teksture nego spomenuti, ali na licu kada se izblenda izgleda gotovo identično. Klik ovdje da vidite usporedbu :).

??????????????????????                                               Paleta slikana na suncu:)

TRAJNOST
Već sam spomenula gore da su sve ove nijanse trajne na mojim kapcima, ali moram spomenuti neke koje možda i nisu baš. Prva nijansa Smoothly je dosta loša po tom pitanju, a posljednja Way mi se nakupila u pregibu kapka kada sam je ondje nosila.
Gotovo nikada za svaki dan ne koristim bazu, već samo malo tekućim puderom ili korektorom ujednačim boju kapka prije stavljanja sjenila.

SASTAV

??????????????????????
ZAKLJUČAK
Vrlo dobra paleta sjenila. Zanimljiva i kvalitetna ambalaža koja može ukrasiti svaki makeup kutak. Velik broj sjenila, odlična pigmentacije kod većine, raznolikost neutralnih nijansi. Odličan omjer shimmerastih i mat sjenila, te dobro pogođene nijanse mat sjenila. Neke nijanse se mogu koristiti i za popunjavanje obrva. Sve što vam treba za svaki dan :D. Pristupačna cijena i laka nabavljivost :D.

*PR proizvod

Kako se vama čini ova paleta sjenila? Biste li ju htjeli imati u svojoj kolekciji?

15 comments

  1. Predivna je 🙂
    Nemam puno paleta (par Sleek,NAKED2) i baš bi htjela isprobati MUR. ALi bojim se da ne ostanem razočarana,jer sam odmah krenula s dobrim sjenilima. Toliko želim Too Faced Chocholate Bar a vidim da MUR i za to ima dupe po puuuno povoljnijoj cijeni.
    Nakon tvojih swatcheva ozbiljno razmišljam da kupim bijelu i crnu čokoladu 😉
    Super post 🙂

    Sviđa mi se

    • Ma joj, kada naručuješ s Pink Pande to je tako jednostavno! Izabereš što želiš i drugi dan ti dođe na kućnu adresu, platiš poštaru gotovinom i gotovo – jednostavnije nego ići u trgovinu 😛

      Na sreću, sada postoji hrpa blogerica i recenzija na netu tako da možeš sve živo istražiti i vidjeti prije nego li se odlučiš na kupovinu 🙂

      Sviđa mi se

  2. Uhh.. više ne smijem ni gledati paletice sjenila dok se ne riješim bar dijela onih što imam, postala sam pravi hrčak.
    Neego, mene zanima tvoja “ploča” s nakitom sa instagrama, ako imaš gdje slučajno fotkice kako se izrađuje molim te post na tu temu, odlično izgleda. 😀

    Sviđa mi se

    • hhahaha pa teško ćeš ih se riješiti… 🙂 osim ako ih ne podijeliš 😛

      Što se tiče ploče s nakitom,nju sam napravila kada samo se useljavali u novu kuću, od ostataka materijala pa nemam slikice, ali je jako jednostavno pa ću ti objasniti 🙂

      Uglavnom, to ružičasto je neki posebni tvrdi stiropor koji se stavlja u pod kod podnog grijanja. Debeo je oko 2 cm i jako jednostavan za rad, dodje u plohama od oko 1 x 0.5 m , i lako se izreže skalpelom ili nožem…

      U biti, ja sam izrezala jedan pravokutni oblik i još nekoliko trokutića koje sam uspjela izvući od komada koji su ostali i onda sam njih onim pištoljem za silikon polijepila na rubove. Oko svih rubova sam polijepila tamno plavu papirnatu traku da se ne vide spojevi i dragi je to utiplao u zid jednim šarafićem i to je to 🙂

      Liked by 1 person

  3. Boje izgledaju presavršenoooooooooooooooo :3 Fale nam slike da vidimo kako to stoji tvojim okicama 🙂 Nadam se da je alergija pod kontrolom i da će je nestati skroz.
    Ako nekad “osjetiš potrebu” da pokloniš jednu ovu paletu, šalji je meni za Sarajevo hahaha 🙂 Šala mala, voljela bih ju isprobati stvarno, obožavam ove boje, i tvoj blog :3

    Veliki hug iz Sarajeva!

    Sviđa mi se

    • Ma znam, imam slike lookova za ovaj post ali nisam ih mogla staviti…Budem to već nekako nadoknadila 🙂 Ma malo se smirilo, ali svejedno još osjetim i grozno mi izgleda kada stavim puder :(. Zapravo nisam ni sigurna da je alergija jer mi nisu ništa pronašli, može biti i neka vrsta dermatitisa ili rosacea, a nemam pojma što je gore. Nadam se da ću uskoro saznati pa da znam s čime se borim :(.

      Hehehe, da nije poštarina skuplja nego što bi paket vrijedio, možda i bi 😛

      xoxo 🙂

      Sviđa mi se

Komentiraj