Gretchen unikat – DARIVANJE :)

Dosta dugo nisam imala ovakve članke, a u zadnjih par dana su me dvije osobe kontaktirale za suradnju istog tipa :). Uvijek me veseli činjenica da mogu nekome pomoći i da mi se obrati po tom pitanju, a još je ljepše kada mogu i nekoga od vas malo razveseliti, tako da ovakve suradnje nikada ne odbijam!

lol6

Greta je napisala nešto malo o sebi, a ostali njezin rad možete vidjeti na njezinom Facebook profilu putem kojeg je možete i kontaktirati i eventualno nešto kupiti!

mojeee1

“Zovem se Greta domaćica sam i imam dvoje prekrasne djece . Kreativnošću se bavi valjda odmalena.Oduvijek sam nešto crtala izrađivala ,sinula mi je ideja zašto da kupujem nakit ,zašto ga nebih počela sama izrađivat.I tako je počelo ,prije 11 godina napravila sam prve naušnice od perlica i žice,mada kad ih sad gledam nisu tako sjajne ,no meni su najdraže .Kolegice i frendice su me zapitkivale da otkud mi to ,da je super.Kad sam im rekla da sam to ja napravila ,bile su oduševljene ,na nagovor njihov naravno tako sam se počela bavit s izradom nakita ,kako je vrijeme prolazilo počela sam od tog nešto i zarađivat,sitni ali ja sam i s time bila ponosna .Strašno mi je bilo drago vidjeti na pojedinim osobama rad svojih ruku ,to vas ponese i motivira za dalje. Nakit izrađujem od svakojakog materijala ,znači perlice ,konci ,žice sve što vidim pokušam uklopit .Nije mi teško odvojiti po par sati vremena ,pošto sam nažalost nezaposlena imam vremena ,i za djecu i za kuću ,za sve se nađe vremena ka nešto radi s ljubavlju.”

Evo malo slikica njezinog rada:

vauu AKCIJA 6 100 ajne6 majne5 mojeee1 mojje4 đđ44

****DARIVANJE****

AKCIJA16

Ovu narukvicu Greta želi pokloniti nekome od vas, pa ako želite sudjelovati u ovom darivanju trebate ostaviti komentar ispod posta, naravno uz prijavu svojom pravom mail adresom!

Lajkajte moju i Facebook stranicu i dodajte Gretu za prijatelja i pratite moj blog putem mail-a.

Darivanje će biti otvoreno tjedan dana, odnosno 15.3. ću objaviti dobitnicu, a do 14.3. u ponoć možete sudjelovati.

* Tekst u navodnicima je Greta sama napisala

**Sve fotografije su njezino vlasništvo

13 comments

  1. Divan nakit… 😀 svaka cast tim vrijednim rukicama… 😀 tako je neobican i sasvim poseban.. 😀 svaka cast.. Evo igram se i nadam se da cu dobit narukvicu :D. pratim te na facebooku i preko maila… a gretu cu sad dodati na face.

    Sviđa mi se

Komentiraj