Svakodnevna zimska oprema :D

Zadnji post s ovim slikama od prije koji tjedan, napokon se pojavilo sunce i jedva čekam izaći i mislim da ću popodne provesti u fotkanju outfita s novom odjećom koja mi je jučer stigla :). Ide vam brzo ovo natipkati da se stignem srediti, skuhati ručak i smisliti i pripremiti outfite dok još ima sunca :D.

??????????????????????
Sjećate se ovog videa u kojem sam vam pokazala ove jaknice, i tamo sam rekla manje-više sve o njima! Od kada sam ih dobila često sam ih nosila i stvarno ih obožavam i smatram ih jednim od najboljih izbora do sada! Malo mi je bilo neobično smišljati neke posebne outfite za ove jakne jer njih nosim stvarno ono za svaki dan, pa sam vam ih i pokazala upravo u takvom izdanju :).

Ova bež/krem je jako debela, topla i u njoj sam preživjela najhladnije dane ove zime! Kapuljača je odlična i kada je spustim i zakopčam se do grla obuhvati cijeli vrat i pola glave i nema zime i uopće mi ne treba šal. Uglavnom, ako se odlučite na kupovinu sigurno nećete požaliti. Ova jakna je trenutno dostupna samo u tamno plavoj boji, ali navodno bi trebali dobiti i ovakvu ponovno.

?????????????????????? ??????????????????????
Tamno plava jakna je dosta tanja i od šuškavog je materijala, ali je svejedno dosta topla mekana i vrlo lagana. Nije baš za jako hladne dane, ali za one onako standardne, uz neku vesticu ispod je super! Doduše, malo mi ju je teže iskombinirati nego onu prvu, pa ju malo rjeđe nosim, no vjerujem da sada kada se proljeće počelo približavati da ću je češće nositi :D.

?????????????????????? ??????????????????????
Koja se vama jakna više sviđa? Jeste li više za kapute ili jakne preko zime? Ja vam moram priznati da sam dok nisam dobila ove sa Sheinside imala samo jednu zimsku jaknu za na trenirku, a sve ostalo vrijeme sam nosila kapute…

12 comments

Komentiraj