Upoznavanje s DRESSLINK.com

Nedavno me kontaktirala još jedna web stranica na kojoj se prodaje odjeća za koju ja još nikada nisam čula, pa sam odlučila malo pogledati što imaju i kakve su cijene i slično…Prvo što mi je zapelo za oko su super povoljne cijene i ogroman izbor odjeće!

222
KLIKNITE OVDJE I OTVORIT ĆE VAM SE STRANICA U NOVOM TABU :).

Na prvu se čini onako full kineska stranica s koječime, ali zapravo se da pronaći odličnih stvarčica ako imate vremena za traženje.

Naravno, mora postojati neka caka jer nema smisla da prodaju suknjice za 2 dolara i pulovere za 5…Vrlo brzo sam ju pronašla :D. Shipping im ovisi o količini i cijeni naručenih stvari tako da praktički svaku cijenu možete odmah poduplati, ali i onda je super jeftino!

1
Imaju puno stvari koje se mogu pronaći na stranicama s kojima sam do sada surađivala, ali po puno nižim cijenama.

Isto tako, primjetila sam da imaju i neke brutalne akcije tipa ova u kojoj haljinu platite 0,01 dolar + pt od neka 2-3 dolara…

Sada imaju i neku foru sa šeranjem, tako da kada dođu do 1000 shareova imat će ju besplatnu poštarinu što se ne propušta!!

111

Još uvijek nisam ništa dobila od njih pa ne znam koliko su brzi sa slanjem, ali znam da imaju nekoliko opcija tipa neki njihov s ili bez onog broja za praćenje (opcija bez je najjeftinija, naravno), te DHL ili EMS koji su bezobrazno skupi (recimo 35 dolara na narudžbu od 3 dolara), ali dostavljaju u roku 7 dana, a ovo ostalo se čeka do 25 dana.
U biti, ono što sam vam htjela reći je da ako mislite nešto naručivati, bacite pogled prvo na ovu stranicu i vidite imaju li ono što želite jer biste mogli proći dosta jeftinije.

Kako vam se čini?

20 comments

  1. ja ne mogu naručivati s neta jer nisam punoljetna :((( a ovo bi bilo baš super da si mogu kupovati robu ovako jer je stavrno jako jeftino…

    Sviđa mi se

  2. Ja sam prije par mj naručila od njih i sve je bilo okej i odjeća im je solidne kvalitete, a opet puno jeftinija nego na nekim drugim stranicama…

    Sviđa mi se

Komentiraj