Favoriti u veljači 2015. :)

Posljednji dan ovog mjeseca moram iskoristiti da vas upoznam s proizvodima koje volim u zadnje vrijeme :). Ne sjećam se jesam li vam rekla to prošli mjesec, pa ću ponoviti, ali uglavnom sam odlučila da neću pisati favorite svaki mjesec nego svaki drugi, a između ću spomenuti proizvode koji mi se nisu svidjeli. Dakle, jedan mjesec favoriti, drugi mjesec fejlovi jer nekako nemam svaki mjesec dosta novih proizvoda da pišem o oboje…

??????????????????????
Na slici su proizvodi koje sam u zadnja dva mjeseca jako zavoljela i koje sam najviše koristila, pa krenimo redom s hvalospjevima o njima :).

??????????????????????
Prvo s prvim što ide na lice :). Catrice Nude Illusion tekući puder sam već spominjala nedavno, ali zapravo ga imam puno duže i puno sam ga koristila i definitivno mi je najdraži tekući puder u zadnje vrijeme. Odlično odgovara mojoj suhoj koži, ima dosta dobro prekrivanje i onako lagano dewy finish što je meni osobno jako teško bilo pronaći jer svaki takav puder bi na mojoj suhoj koži bio mat nakon nekog vremena! Nijansa mi super odgovara, lako se nanosi, nije jako težak i nije mi uzrokovao dodatne probleme na licu. Kako se borim s alergijama u zadnje vrijeme, ovo je jedini puder koji mi nije još više nadražio lice, a opet je odlično prekrio trenutne nedostatke na koži omogućio da izađem iz kuće sigurna u sebe.

O Real Techniques spužvici za nanošenje tekućeg pudera sam nekidan pisala pa neću duljiti, ali ovo je moje omiljeno sredstvo za nanošenje tekućeg pudera i u suradnji s proizvodom gore je totalna dobitna kombinacija.

??????????????????????
Sada na redu je ova Catrice Date with Ash-ton olovka za obrve za koju znate da ju zadnjih mjeseci neprestano koristim. Ja u obrvama imam poprilično velike rupe bez dlačica i s vremenom mi je postao veliki problem popunjavati obrve sjenilima jer se ona baš nisu hvatala za taj dio gdje nema dlačica. S druge strane, još nisam pronašla kremasti proizvod za obrve odgovarajuće nijanse tako da je jedino što mi preostaje olovka! Dugo nisam mogla pronaći ni nijansu koja mi odgovara, ali od kada sam je pronašla, potrošila sam već 4 komada! Lako je dostupna, povoljna, dugotrajna, nijansa mi odgovara i popunjavanje obrva s njome je brže nego s ičim drugim, a mogućnost pogreške vrlo niska i lako ispravljiva!

??????????????????????
Kada sam već kod olovaka, moram spomenuti i ovu L’Oreal Color Riche bijelu olovku jer sam je prije koji tjedan ponovno otkrila, samo, ovaj puta ne za waterline (sada tu koristim bež Catrice highlighter olovku), već za sam kapak na kojem je koristim kao podlogu za neka sjenila. Kako moja narudžba s NYX jumbo olovkom u nijansi Milk nikada nije stigla do mene, morala sam se snaći s onim što sam imala i tada sam se zaljubila u ovo fenomenalno pigmentiranu i kremastu olovku! Jest da joj je cijena malo viša, ali ja među povoljnim opcijama nisam pronašla ovu kvalitetu. Kao što vidite, već je pri kraju, pa ako imate kakve alternative za manje kuna, ostavite svoje prijedloge u komentarima :).

??????????????????????

Što se tiče lica, nema nikuda dok bronzer, rumenilo i highlighter nisu na svom mjestu, tako da ovdje uvijek imam puno favorita, ali ipak sam pronašla neke koje sam najčešće koristila.

??????????????????????
NARS Laguna bronzer je lagano sedefasti bronzer koji se predivno i lako nanosi i blenda i daje licu dimenziju i lagano ga zagrije. Kod njega volim što nije previše taman i pigmentiran pa ga je vrlo lako brzo nanijeti i totalno znam zašto ga svi vole.
NYX Taupe rumenilo sam već ranije spominjala, ali sam ga na neko vrijeme bila prestala koristiti zbog Bahama mama bronzera koji mi je sada ipak malo taman. Taupe je dosta svijetao, manje pigmentiran i hladnog podtona i u suradnji s Lagunom izgleda predivno na licu.

??????????????????????

Na ostatku obraza sam voljela svjetla pink rumenila, ponekad shimmerasta , ponekad mat u suradnji s ovim divnim highlighterom! O Mary Lou sam već pisala, a na swatchevima se sve vidi jasno i glasno i nemam što više dodati.

??????????????????????
Što se tiče rumenila, radi se o MUR mat rumenilu nijansi Wow! Koje mislim da sam dobila gratis uz neku kupovinu na Pink Pandi i koje me oduševilo nijansom i pigmentacijom. Doduše, treba paziti da se ne pretjera jer je to vrlo lako moću, ali ako se nanese kako treba, izgleda super, prirodno i odlično se nadopuni s ostalim proizvodima za obraze s ove moje liste.

??????????????????????
Idemo sada malo na mazalice za usne gdje je Catrice rasturio jer sam otkrila neke njihove stvarčice koje trenutno OOOBOŽAVAM!

??????????????????????

Prvi je ovaj Tinted lip balm u kao nekoj nježno ružičastoj nijansi koja tek nakon što je nanesete na usne poprimi svoju pravu boju! Na ruci izgleda dosta svjetlo, ali na mojim usnama izgleda tamno ružičasto do bordo crveno i što je najbolja stvar, ostavi „stain“ na njima tako da dosta dugo i traje na njima!

Ovo drugo je sjajilo i mada obična sjajila baš i ne volim previše, vrlo lako padnem na ona super pigmentirana, čak i više nego na recimo mat ruževe. Volim taj izgled punijih i većih usana koja pružaju,a ako je u pitanju i ovako neodoljiva boja, ne može biti bolje!

I kada sam već kod crvenih nijansi, moram spomenuti i ovaj MAC ruž u nijansi Russian red koji jako volim! Ovo je malo tamnija crvena nijansa koja meni osobno dosta dobro pristaje, a i jako je zahvalan za kombiniranje s tamnijim ruževima i olovkama. Dugotrajan je na usnama, ali ako imate osjetljive usnice mogao bi ih i isušiti.

??????????????????????
Ovu Max Factor Excess Volume maskaru sam zapravo izvukla iz foldera s fejl proizvodima jer sam joj bila odlučila dati još jednu šansu.

10

Realno, za mene ne funkcionira uopće onako kako je predviđeno, ali zato funkcionira na jedan drugi način. Dakle, postoje dva kraja ove maskare s dvije različite četkice. Prvi korak je za volumen i ima onako veliku debelu gumenu četkicu tipa False lash effect i ona mi ne odgovara jer nije vodootporna, oteža mi trepavice i slijepi ih jer zbog kratkog štapića na kojem se četkica nalazi i predebele ambalaže ne mogu kako treba pristupiti trepavicama i razdvojiti ih lijepo.

??????????????????????

No druga pak strana, ima četkicu poput 2000 Calorie maskare, drži trepavice uvijenima, predivno ih razdvaja i naglašava i ma ne znam što bih rekla! Obožavam taj dio! Iako nigdje nisam vidjela da je vodootporna, jako se teško skida , čak i mojim uobičajenim sredstvima za uklanjanje vodootpornih maskara – tako da iskreno, nemam pojma o čemu se tu radi, ali eto :).

??????????????????????
I posljednji favorit ovog posta je MUR Naked Chocolate paleta sjenila :). Povoljna, lako dostupna i u preslatkoj ambalaži skriva poprilično pigmentirana sjenila s kojima je lagano raditi. Sadrži sve neutralne nijanse koje vam mogu zatrebati za svakodnevne, ali i malo zahtjevnije lookove. Većina nijansi se trusi, ali to stvarno nije neki problem jer možete otepsti kist i nastaviti daje s poslom :).

??????????????????????
Izabrala sam nekoliko omiljenih nijansi i swatchala ih, ali uskoro će biti i detaljnija recenzija ove palete :D.

??????????????????????
I za kraj samo usporedba nijanse Way iz ove palete s moja dva omiljena highlightera :). Way je najslabije pigmentirana, Mary Lou malo vuče na zlatno (ostale na žuto 😀 ), ali kada se lagano nanese vrlo je slična, a Albatross se presijava u više nijansi. Uglavnom, htjedoh reći da kada se lijepo izgledaju i iskombiniraju s još nekim proizvodima na obrazima, izgledaju vrlo slično!

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti ovog mjeseca?

*Catrice (puder i proizvodi za usne) , MUR Naked chocolate i Max Factor Excess volume maskara proizvodi su PR

18 comments

  1. baš sam sretna što često objavljuješ i baš su ti zanimljivi postovi, uvijek nešto divno vidim kod tebe, fotke su super i uvijek napišeš sve što je bitno 🙂 I btw želim te pohvaliti za savjetovanje u porukama na fejsu…već sam te par puta pitala i uvijek si mi brzo odgovorila i uvijek je upalilo što god da si mi rekla! Hvala ti puno na tome!
    eto, da ne misle si da pomažeš samo tu 🙂 :**

    Sviđa mi se

Komentiraj